DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Placinta dobrogeana - Culinar.ro


    - Se prepara un aluat mai tare din 500 g de faina, apa calduta circa 2 pahare si o lingurita de sare. Se framinta bine, apoi se lasa sa se odihneasca o ora. - Se imparte aluatul in 6 parti egale.... »


  • Crescenta bolognese cu carnat - Culinar.ro


    Procesul tehnologic s-a desfasurat in masina de paine, dupa care am scos aluatul, gata dospit, l-am impartit cu precizie ochiometrica in doua si l-am intins in doua tavi, pe hartie de copt. L-am... »


  • Covrigi americani - Culinar.ro


    1. maia : amesteci 7 g drojdie + 1 lingura zahar (din cele 4 linguri de mai sus) + 1 lingura faina + 100 ml apa calduta; lasi vreo 10 minute sa se faca o crema spumoasa. 2. pui maiaua intr-un... »


  • Floarea Soarelui, Paine Bulgara - Culinar.ro


    Intr-un bol punem toate ingredientele care sint la temperatura camerei si incepem sa framintam aluatul. Se pune un plastic peste bol si se lasa la crescut o ora. Dupa o ora impartim aluatul in 16... »


  • Placinta cu dragoste (cu pui,morcovi,mazare ,telina) - Culinar.ro


    Din aceste ingrediente se framanta un aluat,se acopera cu un servet si se lasa la dospit o ora. Pieptul de pui taiat cubulete,morcovii felii,telina cubulete si mazarea se pun intr-un vas,se acopera... »


  • Baghete din aluat de Ciabatta - Culinar.ro


    In 100 ml de amestec apa-lapte sau lapte se dizolva drojdia si zaharul cu 2 ls. faina si se lasa sa stea 10 min. Restul de faina se amesteca cu apa, sarea, uleiul de masline, compozita de drojdie,... »


  • Colacei de Paste - Culinar.ro


    1. Se cerne faina intr-un castron mare. In mijlocul ei intr-o adancitura se adauga drojdia zdrobita, o lingura de zahar si 100 ml de lapte caldut. Se amesteca cu putina faina de pe margini se... »


  • Bougatsa - Culinar.ro


    Puneti intr-un bol faina cu putina sare si adaugati peste uleiul, coniacul si putina apa cat pentru a lega compozitia. Amestecati pana obtineti un aluat ca pentru paste: moale si foarte elastic.... »


  • Placinta taraneasca cu varza - Culinar.ro


    Pentru umplutura, se caleste varza dulce tocata fin (o varza mica ~ de 1,5-2 kg.) in aproximativ 80 ml. de ulei, cu sare si piper. Se supravegheaza in permanenta sa nu se prinda, eventual se adauga... »


  • Burek cu carne - Culinar.ro


    In 2-3 linguri de ulei, se caleste ceapa, apoi se adauga carnea si condimentele. Se caleste carnea amestecand continuu, nu trebuie gatita foarte mult, doar pana se deschide la culoare,... »


  • Burek (placinta sarbeasca) cu branza sarata - Culinar.ro


    Branza se rade sau se zdrobeste fin si se amesteca toate ingredientele pentru umplutura. Compozitia trebuie sa fie destul de fluida, daca este prea vartoasa mai adaugati smantana sau un ou. In... »


  • Painici pentru dejun - Culinar.ro


    Zaharul,drojdia si putin lapte se pun la dospit 20min. Faina se pune intr-un castron si se face o groapa la mijloc. Se toarna compozitia de drojdie apoi restul ingredientelor si se amesteca cu... »


  • Mere la pachet - Culinar.ro


    Reteta mere la pachet este o gustare foarte potrivita pentru copii sau pentru impachetat la serviciu. Reteta de mai jos este de fapt o variatie a traditionalei prajiturii cu mere. Incepem... »


  • Trandafiri, bulcute cu cascaval - Culinar.ro


    Se pune 700 gr faina intr-un castron. Facem loc la mijloc pt drojdie si putin iaurt. Se separa albusul de galbenus si se pune lingurita de sare peste galbenus si amestecam . Se pune iaurtul si... »


  • Paine alba, reteta usoara si rapida - Culinar.ro


    Intr-un vas mai mare se dizolva drojdia in apa calduta si lasa vreo cateva minute (5-10)sa dospeasca. Se adauga apoi 2 pahare faina, sarea, paharul cu apa rece, o lingura ulei.Se amesteca cu mana... »


  • Spanac in foietaj - Culinar.ro


    Foaia de foietaj am taiat-i in 2 mai mici si le-am intins pe fiecare cu sucitorul. Prima foaie am pus-o intr-o forma rodunda, unsa din belsug cu margarina. iar pe a doua, incerci sa o modelezi cum... »


  • Placinta cu ceapa - Culinar.ro


    Se amesteca bine drojdia cu putin lapte si cu sarea pana se dizolva (drojdia). Cand e bine dizolvata se amesteca cu restul de lapte,uleiul si putin cate putin din faina. Aluatul obtinut se lasa... »


  • Saratele bune - Culinar.ro


    Se topeste putin untul la MO se pune untura, smantana, oale, sarea, drojdia. Se mesteca putin incredientele pana se dizolva drojdia. Se pune faina si se framanta in continuare. Aluatul care se... »


  • Placinta cu spanac si carne de pui - Culinar.ro


    1. Se fierbe carnea de pui si apoi se desprinde de pe oase, se indeparteaza pielea si se toaca. 2. Se amesteca spanacul cu ouale, ricotta, carnea si condimentele. 3. Se unge tava cu unt sau cu ulei... »


  • Rulade simple fara oua - Culinar.ro


    Se pune totul in mixer si se amesteca pina devine o minge si se dezlipeste de peretii castronului. Se imparte in 4 bucati si se intinde prima foaie, 2 1/2 linguri dulceata,eu am pus de prune. Se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda