DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Aluat fraged cu cartofi - Culinar.ro


    Din toate cele se face un aluat. L-am lasat sa se odihneasca o juma de ora. Am rupt bucati pe care le-am intins, le-am uns cu ou batut, am presarat cascaval si am taiat fisii. Am copt la 200 gr,... »


  • Shaorma - Culinar.ro


    Am preparat aluatul in masina de paine pe programul de 15 min. Am pus in masina apa, sare, ulei si cele doua feluri de faina. Din aluat am facut sapte bile. Intre timp am prajit cartofi si am facut... »


  • Cornuri umplute - Culinar.ro


    Intr-un vas cu apa calduta se dizolva drojdia, adauga laptele, untul, zaharul, sarea si 1 1/2 ceasca faina. se amesteca bine. Se adauga 2 oua si suficienta faina pentru o coca mai taricica. Se... »


  • Kombe, o alfel de placinta - Culinar.ro


    - intr-un castron se pune tot laptele , apa si drojdia maruntita . Laptele si apa sa fie caldute; - laptele cu apa si drojdie se amesteca si se lasa 15-20 de min , nu o sa creasca, nu intrati in... »


  • Cornuri cu cascaval - Culinar.ro


    Ptr. maia, mai este necesar un pahar de apa calda, vreo 2 linguri de faina si o lingurita rasa de zahar. Se amesteca drojdia cu zaharul (o lingurita rasa) pana se lichefiaza. Se adauga cele 2... »


  • Cioco-painici - Culinar.ro


    Puneti laptele pe foc si dizolvati in el zaharul si untul (pastrati o lingura de zahar deoparte daca folositi drojdie proaspata pentru a o putea lichefia). Luati laptele de pe foc si cand e doar... »


  • Rulouri cu crema - Culinar.ro


    Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn. Crema: Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si cand a fost gata topita am luat-o de pe foc.... »


  • Placinta cu iaurt - Culinar.ro


    Bateti ouale, amestecati in iaurt vanilia, coaja de lamaie, zaharul si ouale. Pregatiti o tava ( a mea e de teflon si nu am mai uns-o cu nimic), puneti 2-3 foi la baza si apoi cu un polonic turnati... »


  • Langosi cu branza - Culinar.ro


    Am pus ouale in faina, iaurtul, uleiul, sarea, bicarbonatul. Am framantat bine si a iesit. Am amestecat celelalte oua cu branza (va sfatuiesc sa nu mai adaugati oua in branza! Eu asa voi face data... »


  • Paine cu branza si marar - Culinar.ro


    1.Se face o maia din drojdie, zahar si un pic lapte caldut. Se lasa la dospit 15 minute. 2.Se amesteca faina, sarea, branza, mararul, laptele, oul si ceapa maruntita bine si amestecata cu pulberea... »


  • Cos cu paine - Culinar.ro


    Se framantat un aluat din faina, drojdie, lapte, sare, zahar, unt si cele 3 oua apoi am lasat la crescut. Intre timp am luat un bol de sticla mai marisor, l-am intors invers si l-am impachetat in... »


  • Chifle cu miere si ceai verde - Culinar.ro


    Intr-un bol am pus laptele caldut, mierea, uleiul, praful de sare si drojdia Le-am amestecat cu un tel, apoi am inceput sa torn treptat faina. Dupa ce nu am mai putut amesteca cu telul, am... »


  • Farafas - saleuri picante - Culinar.ro


    Se amesteca untul cu cele doua feluri de cascaval, sare, boia, galbenusul si smantana. Se adauga faina impreuna cu praful de copt si se framanta bine Se infasoara in folie si se da pt 1 ora la... »


  • Cherry Enchiladas, tortilla umpluta cu cirese - Culinar.ro


    Pe fiecare tortilla se pun cateva lingurite de fructe si se ruleaza ca o clatita punandu-se intr-un vas termorezistent / tava. Intr-o craticioara punem apa, untul si 100grame zahar si dam la foc... »


  • Trigoane - Culinar.ro


    Foile se taie in fasii de 7 cm latime. Nucile+laptele+zaharul si coaja de lamaie(am folosit limette) se pun la foc vreo 7 minute, pana se ingroasa compozitia. Dupa ce se raceste se adaoga pesmetul... »


  • Croisante cu ciocolata si crema patisera - Culinar.ro


    In robot am pus toate ingredientele ( oualele la teperatura camerei, laptele caldut) in afara de unt. Se amesteca/ framinta bine pina devine un aluat tare ( este cit de cit elastic), neted. Dupa... »


  • Placinta taraneasca cu branza - Culinar.ro


    1. Pt. umplutura: Se pune laptele la fiert, cand fierbe se adauga grisul in ploaie, amestecand continuu, pana are consistenta unei mamaligi. Se trage deoparte si se lasa sa se raceasca. 2. Intr-un... »


  • Focaccia di Recco - Culinar.ro


    Se pune faina intr-un castron, se adauga uleiul, se amesteca putin, apoi se adauga apa rece si sarea, se face un aluat moale, care se lasa 40 de minute la hodina.  Se unge o tava cu ulei, sau se... »


  • Cuiburi cu branza si fructe - Culinar.ro


    Framantam un aluat din ingredientele pentru aluat. Amestecam Quark-ul cu untul, zaharul, ouale si pe urma budinca. Impartim aluatul in 4 si intindem o foaie. Decupam cercuri, mai mari sau mai mici,... »


  • Cornuri cu smantana acra - Culinar.ro


    1. Am framantat aluatul in masina de facut paine:am pus toate ingredientele in masina. 2. Se lasa la dospit 30-40min. Se poate face si fara masina: se dizolva drojdia in laptele caldut+zahar apoi... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda