Retete

  • Foietaj cu mere - Culinar.ro


    1. Merele se curata, scobesc de miez si se taie felii. 2. Intr-o cratita se topesc 2 linguri unt la foc mijlociu-tare, se adauga merele taiate felii si zaharul. 3. Lasati-le pe foc timp de 15... »


  • Inghetata de (cu) capsuni


    Se bat intai albusurile pana se intaresc, apoi adaugam zaharul si batem pana se topeste. Capsunile se curata si se dau prim masina de tocat sau se strivesc cu furculita. Adaugam restul... »


  • Inghetata de fistic


    Galbenusurile, zaharul si laptele se pun pe foc mic de tot intr-o tigaie care nu lipeste compozitia. Se amesteca continuu, si se tin pe foc pana incepe sa se formeze spuma deasupra. Se strecoara... »


  • Colaci cu alune - Culinar.ro


    1. Amestecam drojdia cu 1 lg zahar si laptele cald si lasam 5-10 minute, pana formeaza spuma. 2. Amestecam zaharul ramas cu untul topit, ou, sare si adaugam in drojdie. 3. Adaugam faina, cate ½... »


  • Chifle cu cartofi - Culinar.ro


    Cartofii fierti in apa cu sare se curata si se dau prin presa de cartofi. Laptele se incalzeste putin, se adauga zaharul , drojdia si 50 g de faina. Se lasa totul la crescut 20 de minute intr-un... »


  • Pateuri gourmet cu prosciutto - Culinar.ro


    Prepararea aluatului: Intr-un bol, se pune faina, drojdia, sarea, zaharul, si untul, si se amesteca toate. Se dauga ouale Apoi laptele.Se framanta cam 7-8 minute, si desi la inceput pare moale, o... »


  • Paine artizanala - Culinar.ro


    Faina, sarea si drojdia se amesteca. Se adauga apa calduta si se amesteca doar pina ce se aduna toate impreuna. Se acopera cu folie de plastic si se lasa in bucatarie timp de 14-16 ore, sau daca e... »


  • Paine simpla - Culinar.ro


    Timp de aproape un an am pregatit painea amestecand ingredientele cu mana- nu aveam KA si merge repede si asa, nu este necesar sa framantati mult, este suficient sa se omogenizeze ingredientele. In... »


  • Placinta cu branza (urda) - foietaj - Culinar.ro


    Din galbenusuri, apa minerala, praful de sare, iaurt si 400 de grame de faina se framanta un aluat neted si elastic (daca e nevoie se adauga 1-2 linguri de faina). Aluatul se aseaza pe planul de... »


  • Pariziene cu fondant de mere - Culinar.ro


    Fondant de mere Punem merele taiate cubulete pe foc impreuna cu zaharul si le caramelizam. Adaugam 100 gr apa si lasam pe foc pana ce merele au absorbit toata apa. Mixam merele pana le reducem... »


  • Chifle cu branza si basilikum (busuioc) - Culinar.ro


    Aluatul Am pus faina in vasul robotului. Am frecat drojdia cu putin din lapte, am turnat-o peste faina si am inceput a framanta usor,turnand cate putin lapte, putin din ulei, si tot asa , pana am... »


  • Paine rustica cu cartofi - Culinar.ro


    Se spala bine cartofii. Fierbem cu coaja in apa in care am adaugat jumatatea de sare (2 lingurite) pina sunt moi. Scurgem, oprim din apa in care am fiert cartofii 120 ml. Lasam cartofii la racit... »


  • Paine Floare - Culinar.ro


    Drojdia se freaca cu zaharul si apoi se amesteca cu laptele caldut. Se lasa 10 minute deoparte, pana se umfla. Se adauga apoi faina, ouale, sarea, zaharul, 125 ml ulei si se framanta bine un aluat... »


  • Pizza cu blat de cartofi - Culinar.ro


    Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie cu ulei se pun cartofii, la foc mic. Ceapa se curata, se spala si se feliaza marunt. Cand cartofii incep sa fie moi, se adauga ceapa... »


  • Peste prajit - Culinar.ro


    Se sareaza bine pestele pe ambele parti. Se trece prin faina astfel: prin faina de grau sau prin faina de malai; ori printr-un amestec dintre cele doua (cantitati egale de faina alba si malai care... »


  • PRAJITURA CU CAFEA


    SE FACE UN BLAT DIN CELE 8 OUA ,SE BAT ALBUSURILE SPUMA ,SEPARAT SE AMESTECA GALBENUSURILE CU ZAHARUL PANADEVINE CA O SPUMA SE AMESTECA CU ALBUSURILE APOI SE PUNE PRAFUL DE COPT STINS CU PUTINA... »


  • prajitura cu crema diplomat


    se bat albusurile cu jumatate din zahar si galbenusurile cu cealalta jumatate si cu cacaua.apoi se amesteca si se adauga faina in ploaie.praful de copt se stinge cu o lngurita de otet si se adauga... »


    prajitura cu crema diplomat
  • Varza dulce cu carne


    Carnea se spala bine, se taie in bucati. In cratita in care vrem sa gatim varza, se pune ulei (cantitatea de ulei, in functie de cantitatea de carne). Se lasa la prajit carnea si dupa ce aceasta... »


  • Spanac cu oua de prepelita


    Se fierb ouale 3 minute, se curata de coaja si se taie pe jumatate. Spanacul se spala, frunza cu frunza, sub jet de apa rece si se scurge bine. Se taie feliile de paine si sunca in cubulete, apoi... »


  • Prepelite cu smantana


    Dupa ce prepelitele au fost curatate ca in retetele precedente, se taie in doua, in lung, se sareaza putin, se pun intr-o cratita cu unt si se inabusa sub capac pana se rumenesc putin. Intre timp... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda