Retete

  • Orez pasat cu branza de vaci si zahar vanilat


    Dupa regalul culinar din perioda sarabatorilor de iarna, cred ca v-ati propus sa mancati ceva mai "subtire", pentru a reveni la greutatea normala. Prin urmare, va recomandam orez pasat cu... »


    Orez pasat cu branza de vaci si zahar vanilat
  • Crochete din peste


    Unul dintre alimentele mult consumate vara este pestele, datorita carnii sale usoare. Daca de prajit te-ai plictisit, iti propunem sa il prepari in crochete.Ingrediente si cantitati:300 g. peste250... »


    Crochete din peste
  • Paella Valenciana


    Desigur ca toata lumea asociaza "Paella" cu Spania. Acest produs tipic al bucatariei iberice poate fi preparat acum chiar de tine, urmand pasii din reteta de mai jos.Ingrediente si... »


    Paella Valenciana
  • Salata de orez (reteta din Andalucia)


    Ingrediente si cantitati pentru 4-6 portii:1 cana orez8 linguri ulei de masline3 linguri otet de vin1 catel de usturoi, tocat1 ceapa mica, tocatasare si piper6 ardei (grasi), intregi2 lingurite... »


    Salata de orez (reteta din Andalucia)
  • Cascaval pane


    Astazi iti propunem o reteta usoara, de care ai mai auzit, dar cu un mod de preparare cu influente bulgaresti. Speram sa iti placa si sa iasa pe gustul tau!Ingrediente si cantitati:500 g. cascaval... »


    Cascaval pane
  • Meniu de vara


    Salata propusa de aceasta data are la baza o leguma agreata doar de o parte din voi, dar foarte sanatoasa: ceapa. La aceasta adaugam un desert pentru indulcire, o prajitura cu alune.Salata de... »


    Meniu de vara
  • Retete usoare si rapide


    Iti recomandam azi o salata, pentru ca tot este sezonul legumelor si al fructelor. Nefiind un meniu greu, ne permitem sa iti dam si reteta pentru a prepara un desert amintind de-un dans de pe alte... »


    Retete usoare si rapide
  • Dovlecel umplut


    Pentru astazi, iti recomandam ceva mai dietetic si altfel. Reteta de dovlecel umplut are avantajul ca este usoara si poate fi gustata si de persoanele care tin regim. Totul este sa ai la indemana... »


    Dovlecel umplut
  • Tiramisu


    Acest desert inventat in regiunea Venetiei a devenit un clasic al cofetariei italienesti. Savoiardi sau biscuitii asemuiti cu degetele doamnelor, etajati si acoperiti cu branza mascarpone, fac ca... »


    Tiramisu
  • Supa Toscana


    Ceapa tocata, usturoiul si untul se pun intr-un vas sa se caleasca. Eu am pus un carnat afumat jumatate tocat si jumatate taiat bucati. Se adauga cartofii si se calesc putin in grasime, se adauga... »


    Supa Toscana
  • Supa de fasole uscata cu smantana


    Lasam peste noapte fasolea la umflat in apa. Punem a doua zi la fiert ciolanul cu zarzavaturile taiate in patru in atata apa cat sa le acopere. Cand carnea se desprinde de pe os, se scoate... »


  • Supa de fasole de Jokai


    Punem la fiert din timp fasolea(cu 2-2,5 apa rece) cu ciolanul. Adaugam morcovii curatati si intregi, telina si carnatii, si fierbem incet pana ingredientele se inmoaie. Apoi scoatem toate... »


  • Supa de campie


    Punem carnea taiata marunt peste ceapa prajita in ulei. Asezonam cu foi de dafin, sare, piper, apoi turnam supa de carne. Cand carnea s-a inmuiat pe jumatate, adaugam cartofii taiati cubulete. Cand... »


  • Salata mea de fructe, cu branza si gelatina


    Va recomandam in sezon de primavara sa gatiti aceasta delicioasa salata de capsuni. Va atrage si pe cel mai mic membru al familiei. Salata cu capsuni Am impartit branza in 2 vase ( am vrut 2... »


    Salata mea de fructe, cu branza si gelatina
  • Supa de porumbel cu galuste de ficat


    Taiem porumbelul in doua si il punem impreuna cu legumele, taiate in bucati mai mari, intr-o oala. Adaugam apa rece, ceapa rosie, ciuperci si usturoi si condimentam cu delicat, sare si piper.... »


  • Supa mixta


    Taiem cartofii cubulete. Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina apa. O punem inapoi pe foc si adaugam... »


  • Caise cu frisca si rom


    Caisele spalate si scurse bine de apa se curata de coaja, se rup in doua, se scot samburii si se asaza pe o farfurie de sticla. Capsunile se spala repede, se scot coditele, se inteapa in cateva... »


  • Fructe prajite


    Se curata fructele de coaja, bananele se taie rondele, merele fasiute, ananasul sferturi. Se prepara un aluat mai moale din faina, apa, praf de copt, sare si zahar. Fructele se dau prin compozitie... »


  • Supa de carne de vita cu galuste


    Carnea se spala, se curata de pielite si se pune cu apa rece la fiert, pe foc mic. Cind se ridica spuma, se aduna cu lingura speciala. Se mai toarna o ceasca de apa rece si putina sare, sa se adune... »


  • Salata Ivi


    Se taie pepenele in lung si se scoate miezul. Jumatate din el se taie cubulete. Se taie cubulete si pepenele rosu si piersicile. Se ameste pepenele galben, cel rosu, piersicile si boabele de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda