Retete

  • Supa de gaina umpluta


    Spalam gaina, o uscam si facem loc pentru umplutura cu degetele. Frecam cu sare, piper atat pe interior cat si pe exterior si punem boabele de piper in interiorul gainii. Inmuiem chiflele in apa si... »


  • Supa de carne cu galuste de gris


    Se spala carnea si se pune la fiert cu multa apa rece. Cind da in clocot, supa se spumuieste, se potriveste focul si se continua fierberea impreuna cu zarzavatul de supa si cu putina sare. Cind... »


  • Supa de perisoare cu ficat


    Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand se raceste un pic se adauga drojdia, iar cand se raceste de tot se... »


  • Pateu din carne cu oua


    Se spala ouale, se fierb in apa sarata timp de 10 minute, le racim in apa rece, le curatam si le taiem capetele. Taiem carnea de curcan si sunca in bucatele mai mici. Spalam patrunjelul si il... »


  • Supa de gaina umpluta


    Gaina se spala si se usuca. Se detaseaza pielea de carne, la nivelul pieptului si al abdomenului. Aici va fi zona de umplut. Se condimenteaza, cu sare si piper macinat, la exterior si interior.... »


  • Pepene galben cu diverse fructe


    Se taie pepenele in doua, se curata de simburi, iar miezul se scoate si se amesteca cu alte fructe de sezon curatate de simburi si taiate in bucati mici. Se pune amestecul de fructe intr-un vas de... »


  • Supa de varza creata


    Se alege o varza creata, se scoate primul rind de frunze, se taie varza in patru, se inlatura cotorul si partea tare din mijloc si se pune in apa clocotita sa fiarba vreo 10 minute. Se scoate, se... »


  • Salata "Curcubeu"


    Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii care se taie in doua fiecare. Merele se spala si se taie cubulete(necuratate de coaja). Bananele se taie si ele cubulete, iar fructele din... »


  • Supa de midii


    Usturoiul injumatatit se prajeste pana devene aramiu in sectiune. Cand e prajit putin se scoate din coaja din usturoiul, se pun la inabusit ceapa si ardeiul, apoi ierburile aromatice, iar mai pe... »


    Supa de midii
  • Supa cu patratele de parmezan


    Se freaca doua galbenusuri cu parmezanul si sarea. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu cele doua linguri de faina. Se intinde o foaie subtire intr-o tava, pe o hirtie bine unsa cu unt, si se... »


  • Salata de caise cu albus


    Caisele se spala bine in citeva ape apoi se pun intr-un tifon care se introduce pentru citeva secunde in apa clocotita, apoi in apa rece. In felul acesta coaja caiselor se va curata foarte usor.... »


  • Supa de carne cu galuste de gris


    Se spala carnea si se pune la fiert cu multa apa rece. Cand da in clocot, supa se spumuieste, se potriveste focul si se continua fierberea impreuna cu zarzavatul de supa si cu putina sare. Cand... »


  • Supa alba din carne de vaca


    Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si se continua fierberea impreuna cu zarzavatul de supa spalat si curatat.... »


  • Supa din carne de manzat cu zdrente de ou


    Carnea se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul spalat si curatat, putina sare si se continua fierberea la foc mic. Cand carnea a... »


  • Salata de fructe de sezon


    Se spala si curata fructele, se taie in bucati potrivite, se stoarce o lamiie peste ele, se indulceste cu miere dupa gust, se amesteca impreuna cu una/doua linguri de iaurt. »


  • Supa din carne de pui


    Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu multa apa. Spumuirea se face des, iar dupa ce supa devine limpede, se... »


  • Salata de piersici


    Se face un sirop din apa si zahar, in care se pun sa dea in clocot piersicile descojite si taiate in doua. Dupa 2-3 clocote, se scot piersicile intr-o compotiera. Siropul se lasa sa fiarba pina se... »


  • Supa de carne cu stafide


    Rasolul se spala si se pune la fiert intr-o oala mare, cu multa apa race. Se fierbe descoperit doua ore, dupa oare se adauga zarzavatul curatat si se lasa sa mai fiarba un sfert de ora. Zarzavatul... »


  • Supa de pui cu galuste


    Se spala puiul in cateva ape, se parleste 2-3 minute la foc mare, se mai trece printr-un jet de apa si se pune sa fioarba in apa cu un praf de sare. Se ia spuma si dupa ce incepe sa clocoteasca, se... »


  • Supa poloneza de pui


    Carnea se pune la fiert separat. Intre timp se toaca marunt legumele si se pun la calit, cu 2 linguri de ulei. Cand s-au inmuiat se adauga apa si se lasa la fiert, la foc mic cca 35 de min. Se... »


    Supa poloneza de pui
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda