Retete

  • Ciorba de pui cu galuste imperiale


    Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert. Galustele: Ouale se bat impreuna cu cascavalul, se adauga untul moale, faina si... »


    Ciorba de pui cu galuste imperiale
  • Supa de frecatei


    Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare. Se curata spuma de cate ori este necesar. Se adauga zarzavatul intreg si se lasa la fiert pana ce toate se... »


    Supa de frecatei
  • Supa rapida de oua


    Painea taiata cubulete mici se pune la prajit in unt. Dupa, se toarna peste aceste cubulete laptele amestecat cu zahar si se pune la fiert. Separat se bat bine galbenusurile si se adauga in supa... »


  • Consomme din carne


    Rasolul alb se pune in apa rece, la fiert. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt si se adauga langa rasol, la fiert. Pulpa se da prin masina de tocat, se amesteca cu o lingura de apa rece... »


  • Supa de galuste


    Carnea de pui se pune separat la fiert. Legumele se fierb, taiate in bucati mari. Se verifica cu o furculita si se adauga carnea cand acestea sunt pe jumatate fierte. Se lasa la foc mic cca 20 de... »


    Supa de galuste
  • Zama de afumatura


    Zama asta-i o mancare nici ciorba nici supa. E plina de curatenie si drag de morosanca pentru omul ei care se intoarce seara de la padure. E o mancare buna-n iarna grea din muntii Maramuresului dar... »


    Zama de afumatura
  • Supa de galuste


    Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine. Se adauga zarzavatul. Intre timp se bat ouale cu mixerul bine. Apoi se adauga... »


    Supa de galuste
  • Supa de telina


    Se prajesc, inabusit in unt, citeva felii ceapa, ciupercile taiate feliute si frunzele de patrunjel tocate. Dupa ce sint prajite, se pun in oala cu supa de vaca strecurata impreuna cu o telina mare... »


  • Capsune cu sos de portocale


    Capsunele se spala, se curata si se taie in patru. Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi se raceste. Capsunele se tin 30 de minute in... »


  • Piersici delicioase


    Cureti de coaja sase piersici mari, le scoti samburul, le desfaci in doua si le pui pe lingurii de supa. Intr-o cratita cu gura larga fierbi zaharul cu apa si, cand clocoteste, pui piersicile si le... »


  • Pere cu sos


    Alegi pere bine coapte, le speli si le cureti de coaja, apoi le tai felii subtiri de 2—3 cm si le pui la fiert in sirop de zahar, care clocoteste. Le lasi in sirop cate doua minute, si le scoti... »


  • Supa cu pateuri cu carne


    Carnea, bine spalata, se pune la fiert cu apa rece. Se spumeaza, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, ienibaharul si foaia de dafin. Se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, o ora, se... »


  • Desert din fructe conservate


    Cureti fructele de frunze si de codite, le speli cu multa apa rece si le pui in borcan de sticla de 10 litri, procedand astfel pana in baza borcanului capsunele si ciresele pregatite asa cum s-au... »


  • Supa de cartofi (crema)


    Se fierb cartofii taiati cuburi mici impreuna cu ceapa tocata marunt. Cind sint fierti, se strecoara prin sita. Se trec cartofii prin sita si se subtiaza cu apa in care au fiert. Se adauga sarea si... »


  • Desert din fructe de vara


    Cureti fructele de frunze, le speli cu multa apa rece, le golesti de limburi si le asezi intr-un castron adanc, puse straturi subtiri, cu zahar intre ele. Storci peste fructe zeama de la o jumatate... »


  • Desert din fructe


    Cureti fructele de coaja tare de deasupra, le golesti de seminte si de samburi si le tai felii subtiri. Acoperi cu zahar tos, amesteci usor cu o furculita ca sa nu rupi fructele, stropesti cu rom... »


  • Supa din carne macra si oua


    Se pregateste o supa de carne care se strecoara si se pune la fiert. In aceasta supa se adauga carnea bine spalata, taiata bucatele mici sau tocata, si oasele. Dupa ce supa a dat in clocot si s-a... »


  • Mere umplute cu marmelada


    Cureti merele de coaja, le golesti de seminte si de partea tare, dar pastrezi fundul, ca sa le poti umple. Pui in golul merelor marmelada de caise, ungi o forma cu o lingura de unt si pui merele in... »


  • Mere rase


    Cureti merele de coaja si le treci pe razatoare de sticla. Amesteci nucile tocate si lasi amestecul deoparte. Pe foc mic faci un sirop gros din patru linguri de zahar si trei linguri de apa,... »


  • Mere cu crema


    Cureti merele de coaja, le golesti de partea tare din mijloc si de seminte, le pui intr-o cratita cu pereti inalti si le acoperi cu vin alb. Le fierbi la foc mic pana cand merele se inmoaie si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda