Retete

  • Supa din oase cu diferite garnituri


    Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cind s-a format spuma, se stringe cu lingura speciala, iar dupa o ora si jumatate se adauga si... »


  • Piersici in ciocolata


    Se spala piersicile, se taie in jumatati si apoi in felii groase. Se unge o tava cu unt, se asaza piersicile, se presara cu zahar si se introduce tava in cuptorul incins. Se desfac doua linguri de... »


  • Supa de gaina cu taietei de casa


    Gaina se curata, se spala si se pune la fiert cu apa rece (cit sa o acopere) si sare. Cind se ridica spuma, aceasta se indeparteaza cu atentie. Cind clocoteste supa, se adauga zarzavatul curatat... »


  • Desert de piersici cu inghetata


    Se spala bine piersicile, se curata de par, se tai in doua si se scot samburii. Astfel obtinem 8 jumatati. De pe fundul piersicilor se taie cate o felie pentru a nu se rasturna in tava. Jumatatile... »


  • Supa-crema de broccoli


    Se curata broccoli, se rupe in buchetele mici si se opareste cu apa sarata. Intr-o oala se calesc putin doua cepe taiate marunt, se adauga buchetelele de broccoli, se acopera cu apa si se lasa sa... »


  • Salata de fructe cu iaurt


    Capsunile se taie in doua sau in patru in functie de marime. Merele se curate de coaja si samburi si se taie in cubulete mici. Banana se curate de coaja si se taie rondele. Mandarina se desface in... »


  • Mere impanate


    Faina se amesteca cu galbenusurile, sare, miere si lapte. Compozitia se lasa deoparte o jumatate de ora.Albusurile se bat spume si se adauga la compozitie. Merele se curata de coaja si de cotoare,... »


  • Supa cu lapte de cocos si pui


    Se amesteca supa de pui cu laptele de cocos, se da in clocot, apoi se da focul la mic. Se curata lemongrassul si ghimbirul. Lemongrassul se striveste putin, iar ghimbirul se taie felii. Se pun in... »


  • Gutui coapte cu miere


    Se spala bine gutuile si se taie in sferturi. Se curata de seminte, se inlatura partea intarita si se taie in felii nu foarte groase. Se unge o tava cu unt si se asaza feliile de gutui. Se presara... »


  • Ciorba de fasole ardeleneasca


    Fasolea se pune in apa rece cu o seara inainte. Se scurge fasolea la preparare si se da la fiert in apa rece. Afumatura se da un clocot separat si s spumuieste. Apoi se da la fiert impreuna cu... »


  • Pepene galben cu miere si caise


    Caisele uscate se inmoaie in vin. Cuisoarele si scortisoara se pun la fiert in 1 -1,5 l apa si cand apa se reduce la 0,5 l, se strecoara. Lamaia se spala bine, coaja se da pe razatoare, se stoarce... »


  • Supa cu galuste a la Romeo


    Se spala gaina sau puiul, se spumeaza de spuma dupa aceea se adauga morcovul taiat in patru, cepele, telina curatata si se taie cuburi si daca se doreste, optional, se poate adauga si un cartof... »


  • SUPA DE GAINA CU ZDRENTE


    Carnea de gaina se taie in 4 bucati. Legumele se taie rondele iar patrunjelul se toaca marunt. Carnea se fierbe in 3 litri de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se... »


  • Mereng cu inghetata de fructe


    Mereng: Bati albusurile spuma, adaugi un varf de cutit de sare de lamaie, apoi zaharul si vanilia. Bati in continuare pana ce albusurile nu cad daca intorci vasul cu gura in jos. Ungi cu unt o... »


  • Ciorba de pui cu smantana


    Se pune puiul la fiert cu putin delikat. Dupa ce e fiert bine se scoate si se curata toata carnea de pe oase. Se inlatura si pielita. Se taie bucatele mici si se pune in zeama in care se fierbe... »


  • Inghetata cu cereale


    In sucul de kiwi se pune zhar pana se face un fel de crema. Dupa aceea se adauga putin suc de soc, putina maioneza si albus. Se mai adauga putin zahar si 2 lingurite de lamaie. Se mai pune niste... »


  • Ciorba de burta


    Se pune burta la fiert impreuna cu osul si carnea de vita, ceapa, usturoiul, morcovul, ardeiul gras in apa mai multa, boabe de piper si sare. Se lasa la fiert cam 3-4 ore(pana este fiarta carnea de... »


  • Inghetata de ciocolata cu rom


    Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Cind zaharul s-a topit, se pune smintina, se adauga ciocolata rasa si topita, romul, apoi albusurile batute spuma tare. Se pune in cupe si se da la congelator. »


  • Inghetata de punci (rom)


    Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se freaca bine cu lingura de lemn, timp de 5 minute. Se adauga laptele rece. Se pune vasul la bain-marie, amestecind in continuare, pina cind compozitia... »


  • Ciorba greceasca de pui


    Carnea de pui se spala si se transeaza in bucati mici, apoi se pune la fiert in apa rece, cu sare. Supa se spumeaza de 3-4 ori. Dupa cca. 15 min. ceapa, morcovii, patrunjelul si telina curatate,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda