DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Inghetata de alune cu ciocolata


    Ouale intregi, zaharul si laptele, puse intr-un vas, se bat cu telul 3 minute, dupa care se pune vasul la bain-marie, amestecind pina cind se ingroasa crema. Se ia de pe foc, se adauga alunele,... »


  • Parfe de lamaie


    Se bat pe baia de aburi ouale cu zaharul, coaja si zeama de lamaie, pina se obtine o crema, dupa care se amesteca intruna pina se racesc. Se incorporeaza frisca si se toarna compozitia in forme de... »


  • Parfe cu cacao


    Se amesteca cele 2 linguri de cacao cu 9 linguri de zahar si cu 5 linguri de apa. Se fierbe pina da in clocot dupa care se raceste si se adauga pe rind 5 galbenusuri amestecindu-se compozitia bine.... »


  • Supa cu galuste albe si verzi


    Se pune la fiert gaina si se spumuieste mereu, dupa care se adauga radacinoasele. Se lasa la fiert pana incep si acestea sa se inmoaie si se adauga cartofii. Pentru a adauga un plus de savoare... »


    Supa cu galuste albe si verzi
  • Supa de oase de vaca


    Oasele se spala, se sareaza si se asaza intr-o tava pe un singur rind. Ceapa, morcovii si telina se taie in bucati mari si se asaza in tava peste oase. Se baga in cuptorul pre-incalzit la 260. Se... »


    Supa de oase de vaca
  • Parfe de vanilie


    Zaharul se bate impreuna cu ouale, pe bain-marie, pana ce se formeaza o crema. Se lasa la racit, dupa care se incorporeaza incet frisca. Se pune compozitia in forme si se pune in congelator. »


  • Parfe de portocale


    Ouale se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga sucul de portocale. Compozitia se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba. Dupa ce s-a ingrosat, se ia de pe foc si se lasa... »


  • Inghetata de cacao


    Se amesteca ouale intregi impreuna cu zaharul intr-un vas. Se adauga laptele si cacaua si se pune compozitia pe foc mic. Se lasa sa se ingroase dupa care se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si... »


  • Inghetata de vanilie


    Se bat ouale intregi impreuna cu zaharul vanilat, zaharul si sarea, intr-un vas. Se adauga laptele si se pune amestecul la fiert pe foc mic. Dupa ce s-a ingrosat, se amesteca cu smantana sau frisca... »


  • Supa de gaina


    Se curata gaina si se pune la foc cu apa rece cit sa o acopere si se fierbe incet. O parte din piept si maruntaie se taie marunt. In zeama de carne, se pune orez si, dupa ce a fiert, se adauga... »


  • Inghetata de fructe din iaurt


    Iaurtul se pune impreuna cu zaharul intr-un vas si se amesteca bine. Se adauga apoi coaja rasa de lamaie sau portocala. Se bate cu un tel compozitia, dupa cate se adauga zeama de lamaie si se... »


  • Inghetata de zmeura


    Se bat cu un tel, ouale intregi, se adauga apoi zaharul amestecat in prealabil cu faina si apoi laptele cald. Se pune totul la fiert, pe foc mic si se amesteca pana cand se ingroasa compozitia. Se... »


  • Inghetata de portocale cu frisca


    Ouale se bat intr-un vas impreuna cu zaharul pana ce devin spuma. Sucul de la portocale se toarna peste ouale batute, iar vasul se pune pe foc mic. Se amesteca compozitia pana se ingroasa si se ia... »


  • Supa crema de galbiori cu verdeata


    De pe oase se face o supa cu un litru si jumatate de apa, din cand in cand se ia spuma. Morcovii, radacina de patrunjel si prazul se taie cubulete. Legumele se amesteca cu piperul boabe, sare,... »


  • Supa de usturoi cu croutons


    Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt si se prajeste in ulei pina primesc culoare. Adaugam faina, amestecam si stingem cu jumatate din cantitatea de lapte. Cand incepe sa fiarba, turnam si... »


  • Inghetata de cacao cu frisca


    Galbenusurile se freaca cu 50 gr zahar, apoi se pune amestecul pe foc mic si se bate cu un tel pana se ingroasa. Se adauga peste oua cacaua, zaharul, zaharul vanilat si se bate compozitia cu telul... »


  • Supa greceasca


    Se prepara supa si cind da in clocot se adauga orezul care a fost bine spalat in prealabil si se lasa sa mai fiarba cca 15 minute. Se bat ouale ca pentru omleta si se adauga in momentul cind orezul... »


  • Profiterol


    Se prepara un sos de ciocolata, topind ciocolata in lapte fierbinte. Se da la rece. Se taie in doua gogoselele si se umplu cu frisca. Se pune inghetata in mijlocul unei fructiere, se acopera cu... »


  • Inghetata de zmeura cu frisca


    Fructele se spala, se desfac in doua si se acopera cu zahar pudra. Se pune amestecul intr-un vas mare si se bate cu telul pana la completa omogenizare. Peste amestec se adauga frisca, se bate inca... »


  • Parfe de zahar ars


    Se pun galbenusurile cu 125 gr zahar si laptele intr-un vas. Se ard 125 gr zahar intr-o oala si se amesteca cu galbenusurile. Se fierbe bine totul pana se ingroasa. Se raceste, amestecand continuu.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda