DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Supa de struguri


    Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc racoros. Se preseaza sucul din strugurii ramasi si se pune la fiert impreuna cu... »


  • Budinca cu branza si fructe


    Am pus la fiert intr-o craticioara apa cu putina sare si am pus melcii i-am lasat la fiert cam 15min, intre timp am curatat marul de coaja si l-am dat pe razatoare,banana am dezbracat-o de coaja ca... »


    Budinca cu branza si fructe
  • Supa de ciuperci


    Se taie felii 200 g de ciuperci sau cozi de ciuperci comestibile. O ceapa mica se taie marunt, se sareaza putin si se caleste intr-o lingura de ulei alimentar. Se adauga ciupercile, se calesc... »


  • Budinca cu biscuiti


    Am amestecat totul si am pus pe foc, adaugind si doua linguri de "dulce de leche" (se poate lasa alba sau se poate pune cacao sau ciocolata). Se amesteca deci bine pe foc mic pina ce crema se... »


    Budinca cu biscuiti
  • Budinca de brinza de vaci cu stafide si lamiie


    Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul, apoi se adauga faina, coaja de lamiie si stafidele. Separat se bat ouale cu sarea ca pentru omleta, se toarna in castron si se amesteca pina la... »


  • Budinca de gris cu portocale si zmeura


    Cuptorul se incinge la 180 grade C. Se unge cu unt o forma de chec de 30 cm. lungime; se presara pesmet. Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Se bat cu mixerul timp de cca. 10 minute... »


    Budinca de gris cu portocale si zmeura
  • Supa cu zarzavaturi


    Dupa ce zarzavatul a fost curatat si spalat, se taie marunt si se pune la fiert. Cind zarzavaturile s-au inmuiat, se adauga conopida desfacuta in buchetele, orezul, cartofii taiati cubulete si... »


  • Supa rece cu castraveti cruzi


    Se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia bine spuma de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare. Supa fiarta si racita se strecoara si se pune la rece. A doua zi... »


  • Pere in lava de ciocolata


    1.Se bate frisca impreuna cu zaharul tos,coaja de lamaie si zaharul vanilat. Se inglobeaza pe rand ouale,urmate de faina amestecata cu praf de copt si cacao. Ultimul se inglobeaza vinul. 2.Se... »


    Pere in lava de ciocolata
  • Budinca de clatite la cuptor


    CLATITELE 1. Puneti faina intr-un castron. Faceti o gaura in centru, adaugati ouale si jumatate din lapte si bateti bine astfel incat sa obtineti o compozitie semi-lichida. Lasati sa stea 1 ora. 2.... »


    Budinca de clatite la cuptor
  • Supa de mere cu taitei


    Se curata merele, se inlatura partea cu simburi, se taie cuburi si se fierb in apa impreuna cu zaharul si sarea. Cind sint gata, se adauga faina bine amestecata cu smintina, apoi taiteii fierti... »


  • Alivenci moldovenesti


    Se pune laptele la fiert, cu miere, unt si batonul de vanilie. Cind da in clocot, se pune malaiul, se amesteca pina se umfla nitel si se formeaza terciul. Se da la racit. Cit se raceste terciul, se... »


    Alivenci moldovenesti
  • Romburi pentru supa


    Se fierb cu o zi inainte cartofii in coaja, se curata, se rad. Margarina se freaca, se amesteca cu cartofii rasi, se adauga galbenusurile, sarea, bicarbonatul, albusurile batute spuma, faina. Se... »


  • Budinca de gris


    Deci, se bat galbenusurile cu zaharul, se pune grisul, apoi albusurile batute spuma. Se amesteca cu spatula,asta e aluatul. Se pune intr-o forma rotunda sau in tava de muffins. Se fierbe laptele... »


    Budinca de gris
  • Supa de rosii cu galuste


    Se oparesc rosiile pentru a putea fi decojite mai usor. Dupa ce s-au racit, se decojesc si se mixeaza pulpa impreuna cu cele din conserva. Pupla de rosii se pune in strecuratoare si piseaza pana... »


    Supa de rosii cu galuste
  • Supa crema de fasole cu secara


    Se inmoaie cu o seara inainte fasolea si cu o ora sau doua inainte fulgii de secara. Se pun la fiert separat. Intre timp se caleste baconul fara a se adauga ulei, se pune ceapa si morcovul si se... »


    Supa crema de fasole cu secara
  • Far breton, un flan de prune uscate


    In laptele caldut dizolvam zaharul vanilat. Amestecam faina cu zaharul. Cele doua oua le mixam rapid cu laptele. Le adaugam la amestecul de faina cu zahar.A venit randul si untului topit. Prunele... »


    Far breton, un flan de prune uscate
  • Bonet


    1. Am amestecat gălbenuşurile şi ouăle cu o jumătate din cantitatea de zahăr. Am mixat si am adăugat cacaoa şi pricomigdalele fărimiţate si apoi am vărsat incetişor laptele cald. 2.... »


    Bonet
  • Supa acra de salata cu jumari de ou


    Se taie costita in franjuri mici si se pune la prajit intr-o tigaie, fara alta grasime in afara de ceea ce lasa ea. Se rumeneste cateva minute, pana capata o culoare frumoasa. Se scoate si se pune... »


  • Supa simpla cu unt


    Se pune la fiert apa, impreuna cu untul, sarea, putin piper, usturoiul, foaia de dafin, putin cimbru si patrunjel. Se lasa sa fiarba impreuna timp de 15 minute. Se trece prin sita si se serveste... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda