Retete

  • Budinca de gris cu mere


    Laptele se pune la fiert impreuna cu 100 gr zahar, zaharul vanilat si cu foarte putina sare. Dupa ce a fiert se toarna grisul in ploaie si se amesteca mereu pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit, se... »


  • Budinca de orez cu mere


    Orezul se fierbe in lapte cu putina sare si se adauga 100 gr zahar si zaharul vanilat, spre sfarsitul fierberii. Se lasa la racit. Separat, intr-un alt vas se freaca untul impreuna cu galbenusurile... »


  • Supa ardeleneasca de morcovi cu ciolan afumat


    Se spala ciolanul afumat si se pune la fiert in apa rece cu sare timp de 30 min se spumeaza si se adauga ceapa,telina albitura intregi crestate si morcovul tocat cubulete si se fierb impreuna inca... »


  • Budinca de gris cu ciocolata


    Laptele impreuna cu zaharul se pun la fiert si se adauga apoi grisul in ploaie. Se amesteca bine si se lasa la racit. Se incorporeaza apoi unul cate unul galbenusurile, ciocolata rasa, zaharul... »


  • Budinca de taitei cu dulceata de fructe


    Taiteii se fierb in lapte cu putina sare. Dupa ce au fiert, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se lasa pe foc pana se ingroasa. Se lasa la racit, dupa care se adauga galbenusurile, nucile... »


  • Budinca de ciocolata cu sos de vanilie


    Se inmoaie in lapte miezul de paine alba si se stoarce usor. Se freaca untul cu zaharul si se adauga galbenusurile. Se freaca pentru cateva minute dupa care se adauga miezul de paine, faina si... »


  • Budinca de taitei cu nuci


    Taiteii se pun la fiert in lapte cu putin sare. Se adauga spre finalul fierberii 100 gr zahar si zaharul vanilat si se lasa sa se ingroase. Separat, se freaca galbenusurile cu restul de zaharm... »


  • Budinca de taitei cu branza


    Se pun la fiert taiteii in apa cu sare apoi se scurg si se clatesc in apa rece. Separat, intr-un alt vas se sfarama branza cu o furculita, se adauga 100 gr unt, zahar, 2 galbenusuri si sare. Se bat... »


  • Budinca de branza de vaci cu stafide


    Se pune la fiert grisul in lapte cu zahar si se lasa la racit apoi. Se adauga in el galbusurile fracate cu zahar, unt, coaja de lamaie rasa, branza de vaci si stafidele curatate si spalate. La... »


  • Supa de salata cu slanina


    Se curata salata, se spala foarte bine in mai multe ape, frunza cu frunza, dupa care se taie suvite late de 1-2 cm. si se lasa sa se scurga in strecuratoare. Slanina se taie in patratele mici si se... »


  • Budinca de cartofi


    Cartofii se pun la fiert, dupa care se dau pe o razatoare. Se adauga untul, galbenusurile, smantana si sarea si se amesteca compozitia bine. Se toarna apoi intr-o forma tapetata cu unt si pesmet,... »


  • Budinca de cartofi cu branza


    Se pun cartofii la fiert si se taie apoi felii. Telemeaua zdrobita se amesteca cu ouale batute si cu smantana. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet si se asaza alternativ straturi de cartofi si... »


  • Clafoutis cu visine


    Se scot samburii visinelor si se pun la scurs. Ouale se bat impreuna cu zaharul apoi se adauga laptele, vanilia si la sfarsit faina. O tava de yena sau de ceramica, tapetata cu hartie de copt, se... »


    Clafoutis cu visine
  • Gris cu zahar ars


    Se pune la fiert laptele cu 150 gr zahar si plicul de zahar vanilat. Cand incepe sa dea in clocot se toarna grisul in ploaie amestecand continuu si se lasa la fiert pana se ingroasa compozitia,... »


  • Ciorba de loboda


    Intr-o oala cu apa (6l) se pune ceapa taiata marunt, morcovii dati pe razatoarea mare si cele doua linguri de orez(dupa ce a fost bine spalat). Dupa ce au fiet legumele, se pune bulionul sau sucul... »


  • Budinca de orez cu caise


    Se face un sirop din 300 gr zahar cu un pahar de apa care se pun la fiert pana cand siropul se leaga ca pentru dulceata. Se adauga caisele in sirop, dupa care se ia vasuol de pe foc si se lasa 10... »


  • Budinca de orez cu sirop si mere


    Orezul se spala, se fierbe cateva minute in apa, cat sa se umfle, iar apoi se strecoara si se pune din nou la fiert in lapte cu zahar. Se adauga 6 linguri de zahar, untul, galbenusurile si se... »


  • Budinca din malai


    Se amesteca malaiul cu faina, branza de vaci, untul, sare, zaharul si iaurturile. Se amesteca bine toate aceste ingrediente si apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma, amestecand... »


  • Budinca cu brinza de vaca


    Se trece brinza prin sita si se amesteca cu ouale batute, smintina, untul si sarea. Se pune intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor sa se rumeneasca. »


  • Budinca de malai


    Amestecati malaiul, faina, sarea, 100 gr zahar si praful de copt. Bateti ouale cu esenta de vanilie, apoi turnati-le peste ingredientele amestecate si omogenizati compozitia. Ungeti o forma cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda