Retete

  • Bors de fasole uscata cu minatarci


    Minatarcile sau hribii se spala de cu seara in apa rece si se pun la muiat pina a doua zi cu apa calduta. Fasolea se alege, se spala si se pune de asemenea la muiat tot din ajun. A doua zi se pune... »


  • Ciorba de burta cu "cheie"


    Intr-o oala sub presiune se pun la fiert burta, oasele de vaca, morcovii curatati si ceapa curatata cam in 5-6 litri de apa si o lingura de sare. Se lasa sa fiarba 1-5 ore. In acest timp, se... »


  • Bors de berbec


    Se taie carnea bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate in doua si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pina cind zarzavatul si carnea... »


  • Bors de dovlecei umpluti


    Se pun la fiert impreuna cu oasele de la carne, patrunjelul, morcovul, telina si o ceapa, taiate foarte marunt. Intre timp se rad dovleceii de coaja, se taie in doua, se scobesc inauntru si se... »


  • Ciorba de salata verde


    Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala, cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga frunzele de salata bine spalate si taiate fisii de un lat de deget. Se amesteca cu lingura de... »


  • Ciorba de burta "Complex"


    Se pune burta la fiert impreuna cu ghearele de porc, doua cepe intregi si sare. Pe fundul cratitei se asaza un fund de lemn si deasupra la fel cu o greutate pentru a tine burta in apa. Cand burta... »


  • Bors de fasole uscata


    Fasolea se spala si se pune la muiat din ajun. A doua zi se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat primul clocot se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta apa fierbinte. Se pune din... »


  • Bors de fasole uscata


    Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda pana a doua zi. Se pune intr-o oala apa si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Se adauga fasolea si cand incepe sa clocoteasca se aduna spuma si... »


    Bors de fasole uscata
  • Ciorba de salata cu kaiser


    Se pune la fiert zarzavatul; cand acesta este aproape fiert, se pune si salata tocata. Separat intr-o tigaie mai mare se face o omleta cu kaiserul taiat marunt. Aceasta se taie in bucati si se... »


  • Ciorba de primavara


    Tocam marunt, pe un tocator de lemn, ceapa verde (sau ceapa rosie), o punem in vasul in care urmeaza sa gatim intreaga ciorba (poate fi castronul pentru supa de la serviciul de masa, un castron de... »


  • Bors de perisoare cu carne de vitel


    Carnea se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa taiata marunt si inabusita, miezul de franzela muiat si stors putin, ouale, verdeata, sare, piper. Se fac mici perisoare, udindu-se... »


  • Ciorba de perisoare cu zeama de varza


    Carnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata marunt si inabusita cu putina grasime, miez de franzela inmuiat si stors, oua, verdeata, sare si piper. Se uda mana in apa rece... »


  • Ciorba de berbec (reteta araba)


    Se trag cateva cepe, taiate felii cu 2 linguri de ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga 1 kg. rosii, curatate de pielite si taiate in doua, cativa ardei taiati felii, sare si piper. (Si... »


  • Bors din carne de gaina


    Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Cîad face spuma se curata si se lasa sa fiarba pe foc mic. Dupa aproximativ o ora se adauga ceapa tocata marunt,... »


  • Ciorba de afumatura in oala sub presiune


    Se pune in oala sub presiune garful afumat, dupa ce a fost taiat si spalat, zarzavaturile curatate si tocate cubulete, inclusiv rosiile fara pielite si boabele de piper, se lasa circa 1 ora sa... »


  • Ciorba de ciocanele


    Se curata partea de jos a picioarelor, se transeaza pe incheieturi ca sa mearga usor, se spala cu apa rece si se pun la oala sub presiune impreuna cu sare, piper, zarzavatul, mai putin ardeiul gras... »


  • Bors de urzici


    Urzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata marunt, verdeata. Se lasa totul la fiert, dupa care se adauga borsul... »


  • CIORBA CU PERISOARE A LA GREC


    Ceapa se curata si se spala, 100g ceapa se taie marunt, iar restul se taie sferturi. Carnea se spala, se taie bucati si se toaca cu masina, impreuna cu ceapa taiata sferturi. Morcovii, telina... »


  • Bors de loboda rosie de la Dersca


    Toate legumele, mai putin loboda rosie, se toaca in bucati destul de mari si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Loboda rosie se spala bine si se taie in fasii late de un deget. Apoi se pune... »


  • Bors de conopida


    Intr-o oala, caliti ceapa in ulei, apoi adaugati conopida desfacuta bucatele si mai lasati la foc 3-4 minute. Puneti peste conopida, supa de legume, morcovii si cartofii taiati bucati mici si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda