Retete

  • Tarta cu fructe


    Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, separat se bat galbenusurile cu zaharul; Cand zaharul s-a topit se adauga faina si apoi albusurile batute spuma. Toata compozitia se pune intr-o tava de... »


  • Tarta cu migdale si ciocolata


    Se face un aluat cat mai omogen si se da 2h la frigo. Se taie in cubulete rahatul si se pune la muiat intr-o cescuta de rom cat timp sta aluatul la frigo. Pentru asamblare: se intinde foia de... »


  • Chec de marmelada


    Se freaca marmelada cu apa pana se face ca o crema. Cand pasta este moale se adauga uleiul, romul, fructele (stafidele se tin la macerat cu rom) trecute prin faina. Se tapeteaza o forma... »


  • Prajitura pentru Paste


    Blatul Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca. Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor. Incercam cu scobitoarea blatul. Crema Frecam... »


  • Tarta cu kiwi si capsune


    Pregatesti asa: Bati albusurile spuma, adaugi treptat zaharul si zeama de lamaie si bati in continuare pana obtii o bezea. Incorporezi apoi galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt, apa si... »


  • Rulada cu foi si crema de ciocolata


    Foile: se separa albusurile de galbenusuri, apoi albusurile se bat spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se incorporeaza in albusuri, amestecind usor. Se adauga faina, dupa care... »


  • Prajitura cu malai si ananas


    Se pune pe foc laptele si in el zaharul si zaharul vanilat, cand da in clocot atunci se adauga toata faina de malai si se amesteca repede ca sa nu se faca cocoloase. Dupa ce s-a fiert malaiul se... »


  • Prajitura cu piscoturi si crema de cocos


    Separam 3 oua, galbenusurile le amestecam cu 3 linguri zahar, pe urma punem 3 linguri faina, 1 lingura cacao si 1 lingurita praf de copt stins cu zeama de lamaie. Albusurile le batem spuma si le... »


    Prajitura cu piscoturi si crema de cocos
  • Rulada cu lamaie


    Blatul: Se bat ouala si zaharul, la bain marin, pana devin consistente si spumoase. Se adauga faina, amidonul si praful de copt si se omogenizeaza. Se intinde aluatul intr-o tava acoperita cu... »


  • Tarta de lamaie


    Baza la tarta se face din 25 de biscuiti razuiti amestecati cu unt sau aluat frantuzesc sau baze de tarte. Se amesteca biscuitii facut praf cu unt si se pune pe fundul unei tavi de tarta si pe... »


    Tarta de lamaie
  • Prajitura cu mere "a la Dnul Cosma"


    Zaharul, laptele si uleiul se dau in clocot; se toarna faina odata, se asteapta pina da din nou in clocot si se amesteca totul pina nu mai sint cocoloase; se lasa sa se racoreasca. Intre timp, se... »


  • Prajitura cu mere


    Eu am inceput cu merele. Le-am curatat si le-am dat pe razatoare, le-am scurs de zeama si le-am pus la calit impreuna cu zahar si scortisoara. Le-am calit pana a scazut toata zeama , iar pana am... »


    Prajitura cu mere
  • Tiramisu ciocolata-pere


    Reteta originala de tiramisu nu include pere, insa se fac o serie de variatii ale acestei retete de la tiramisu cu lamaie si pana la tiramisu cu pere. Pentru prezenta reteta se curata para si se... »


    Tiramisu ciocolata-pere
  • Prajitura Kardinal


    E o prajitura aspectuoasa, gustoasa, dar care trebuie servita in ziua in care se umple, se pot coace foile mai mult timp inainte, dar odata umpluta, bezeaua se moaie pina a doua zi. Prima data se... »


    Prajitura Kardinal
  • Prajitura tigrata, caramelizata cu pere si banane


    Va recomandam o prajitura perfecta. Este usor de pregatit si mai ales va incanta pe oricine serviti cu o felie. Un deliciu! Prajitura cu pere si banane Perele se curata, se taie pe... »


    Prajitura tigrata, caramelizata cu pere si banane
  • Prajitura cu mere


    Pentru aluat, amestecati faina cu zaharul, oul si untul, adaugand apa. Omogenizati bine ingredientele si puneti aluatul la rece 2 ore. Pentru , frecati zaharul cu ouale si zaharul vanilat, faina... »


  • Prajitura berlineza


    Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina UNIREA zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se intinde intr-o tava, imbracindu-i si marginile. Marmelada se amesteca cu... »


  • Savarine cu ciocolata


    1. Albusurile se bat cu un praf de sare pana se intaresc apoi se adauga ,treptat si zaharul si se amesteca pana obtinem o bezea tare.Se incorporeaza in ea si galbenusurile zdrobite,esenta si... »


    Savarine cu ciocolata
  • Felie hulala


    Batem spuma 10 albusuri si 10 linguri de zahar pudra. Amestecam 10 galbenusuri, 7 linguri de faina, 3 linguri de praf de cacao, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si le adaugam la spuma. Coacem 2... »


  • Cornulete alpine


    Inmuiem drojdia in lapte, adaugam ouale, faina, zaharul si untura. Framantam aluatul si il intindem. Formam cornulete umplute cu gem, mac si nuca si le coacem, cat timp sunt calde le presaram cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda