DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Felii cu mac


    Amestecam faina cu praful de copt, zaharul pudra si sfaramam margarina UNIREA Framantam amestecul cu galbenusurile si smantana. Intindem aluatul si il punem intr-o tava. Pentru umplutura... »


  • Prajitura Orfanul


    Batem spuma 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar pudra. Adaugam 1 plic de de , putin praf de copt si spuma albusurilor batuta tare. Coacem aluatul. Preparam un amestec la fel din de punch si o... »


  • Prajitura cu visine si smantana


    Framantam faina, untul, drojdia, galbenusul, 2 linguri de zahar si 1-2 linguri de smantana. Intindem aluatul obtinut si il punem in tava, presaram visinele fara samburi. Deasupra fructelor:... »


  • Felie cu cocos si miere


    Fierbem la abur zaharul pudra, mierea, ouale, margarina UNIREA si praful de cacao, adaugam faina si bicarbonatul de sodiu. Amestecam bine. Coacem 3 foi pe tava intoarsa. Batem spuma margarina... »


  • Prajitura cu ciocolata Judit


    Punem ingredietele intr-un vas si le amestecam cu mixerul. Turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Coacem la foc mediu. Topim la abur ciocolata. Batem frisca pana devine... »


  • Cremes Kiev


    Framantam faina, zaharul, margarina UNIREA praful de copt, 4 galbenusuri si lingura de smantana (poate fi si mai multa daca este necesar). Impartim aluatul in 3 parti. Inainte de coacere batem... »


  • Tort cu prune si cocos


    Batem untul, zaharul si galbenusurile, amestecam faina cu cacao, migdalele si praful de copt. Le amestecam. Turnam aluatul intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina si il coacem in... »


  • Prajitura Marlenka


    Turnam faina intr-un vas adanc, adaugam bicarbonatul de sodiu si sfaramam untul. Adaugam zaharul pudra, ouale batute, otetul si mierea. Framamntam bine, intre timp incorporam laptele. Obtinem un... »


  • Prajitura Regina


    Batem spuma albusurile cu zaharul si adaugam nuca maruntita si prajita, faina, si coacem aluatul intr-o tava unsa. Fierbem la abur galbenusurile cu zaharul. Dupa racire, amestecam cu margarina... »


  • Patrat cu branza


    Preparam piscotul in mod obisnuit intr-o tava de marime medie, il coacem si il lasam sa se raceasca, il taiem in doua felii transversal ca sa putem umple cu de branza. Intre timp fierbem in 4 dl... »


  • Prajitura fina cu branza


    Amestecam zaharul cu galbenusurile si adaugam albusurile batute spuma, alunele macinate, praful de cacao si faina. Coacem aluatul la 2 cm grosime intr-o tava unsa cu unt. Dupa racire il taiem in... »


  • Prajitura cu branza si cacao


    Framantam aluatul si il impartim in doua. Jumatate din aluat il razuim si turnam deasupra lui umplutura. Apoi razuim si cealalta jumatate deasupra cremei de branza. Coacem la foc mediu. »


  • Gogosi (aluat dospit)


    Drojdia se fermenteaza cu lapte caldut, la caldura. Faina se pune intr-un vas (sa aiba loc sa dospeasca) se amesteca cu sare, dupa gust (cca 10 g). In mijlocul vasului, se face loc pentru drojdia... »


  • Gogosele de cartofi


    Cartofii se fierb in coaja, se curata, se paseaza. In apa (20 ml) pusa la fiert, se pune unt si faina, se amesteca pe flacara mica. Cand se raceste, se adauga la aluat ouale si se amesteca bine,... »


  • Savarina cu frisca de albus


    Se freaca galbenusul cu o lingura de zahar si sare, pina se dizolva cristalele de zahar, apoi se amesteca cu albusul batut spuma, vanilia si pesmetul. Se pune in forme mici de tabla speciale pentru... »


  • Rulada cu visine si crema de branza dulce


    Se separa ouale,albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam, urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta. Se... »


    Rulada cu visine si crema de branza dulce
  • Clafoutis cu ciocolata si portocale (Jamie Oliver)


    Incalzeste cuptorul si unge cu unt o tava adanca din metal sau un vas de lut. Topeste ciocolata amaruie la bain marin. Intr-un bol pune faina, migdalele, coaja rasa de la portocale, jumatate din... »


    Clafoutis cu ciocolata si portocale (Jamie Oliver)
  • Prajitura cu branza si ciocolata


    Se da drumul la cuptor la foc mic-potrivit (150 C). Ricotta se amesteca bine cu smantana si 2/3 din zahar, se adauga coaja de portocala, Grand Marnier, zeama de lamaie, 1 ou + 1 galbenus si se... »


    Prajitura cu branza si ciocolata
  • Prajitura cu alune si branza


    Intai de toate am dat drumul la cuptor sa se incalzeasca la 180 C. Am amestecat faina cu alunele macinate; am separat ouale. Branza am frecat-o cu mierea pana a devenit o crema uniforma (1), apoi... »


    Prajitura cu alune si branza
  • Prajitura cu branza dulce


    Se framanata totul( in afara de branza),praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si la sfarsit se imparte aluatul in 2 parti egale. Separat se amesteca branza de vaca cu zahar dupa gust,1-2... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda