Retete

  • Placinta cu branza si nutella


    Se bat putin ouale, se adauga si restul ingredientelor si se amesteca usor. Se unge tava de aragaz cu ulei sau unt. Se aseaza in tava o foaie, se unge cu aproximativ 2 linguri din amestecul de... »


    Placinta cu branza si nutella
  • Rulada de ciocolata


    Rulada de ciocolata este cu siguranta un desert care va fi pe gustul tuturor. Albusurile se bat spuma cu jumatate din cantitatea de zahar. Separat se bat galbenusurile cu restul de zahar, iar apoi... »


    Rulada de ciocolata
  • Rulada cu nuca si ciocolata alba


    Blat se prepara ca in reteta de rulada de ciocolata. Crema cu nuca si ciocolata alba Se amesteca toate ingredientele si se umple blatul rece, rulandu-se strans. »


  • Coronita cu ciocolata si rahat


    Mai intai drojdia se pune intr-un castronel cu o Lg faina, 50 ml lapte si o lingurita (lg ) de zahar, si se lasa langa o sursa de caldura pana cand creste. Faina se pune intr-un castron mare, se... »


    Coronita cu ciocolata si rahat
  • Placinta cu branza


    Mai intai cantarim 250 g de faina de orez proaspat macinata, intr-un borcan mai mare cu filet. Adaugam 160 g zahar brun, putina sare si 6 g (2 lingurite rase) praf de copt. Astupam borcanul si... »


  • Piscot diabetic cu mere


    Batem spuma albusurile si adaugam incet indulcitorul. Apoi adaugam pe rand galbenusurile, intaritorul alimentar amestecat cu praful de copt si apa calduta. Intindem aluatul intr-o forma captusita... »


  • Felii cu cocos


    Framantam ingredientele si impartim aluatul obtinut in 2 parti, ungem o foaie cu gem de caise. Umplutura: batem spuma 5 albusuri cu 20 dkg zahar si 20 dkg cocos. Pentru decor: amestecam 5... »


  • Prajitura cu miere si scortisoara


    Batem spuma ouale, mierea si zaharul, adaugam bicarbonatul de sodiu dizolvat intr-o lingurita de apa, zeama si coaja rasa de lamaie si scortisoara. Framantam bie, incorporam incet faina, sa nu se... »


  • Rulou cu miere


    Batem spuma 6 galbenusuri cu mierea. Amestecam faina, praful de cacao, praful de copt cu 6 albusuri batute spuma si cocem intr-o tava mare la foc mediu. Dupa coacere rulam aluatul, dupa racire il... »


  • Piscot umplut cu crema de soc


    Fierbem laptele cu continutul batonului de vanilie, amestecam bine siropul de soc cu galbenusurile si intaritorul alimentar si adaugam la lapte amestecand continuu, fierbem 1 minut. Turnam intr-un... »


  • Papanasi prajiti in untura


    Se freaca bine brinza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete care se turtesc putin. Se dau prin faina... »


  • Prajitura Olga cu mere


    Pozitionam merele feliate intr-o tava captusita cu folie. Amestecam galbenusurile cu zaharul pudra si apa. Adaugam faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Turnam jumatate din aluat peste... »


  • Desert din cartofi


    Fierbem cartofii, ii pisam, adaugam orezul, cascavalul, ouale, sarea, piperul si patrunjelul. Formam felii, le prajim pane in ulei fierbinte. »


  • Biscuiti macinati cu bicarbonat de amoniu


    Batem spuma ouale cu margarina UNIREA si zaharul pudra, adaugam faina si bicarbonatul de amoniu. Framantam un aluat tare, la jumatate adaugam praf de cacao. Formam diferite forme cu masina de... »


  • Felii de curcubeu


    Batem spuma 5 oua cu zaharul pudra, cand devine alba adaugam incet uleiul, faina si praful de copt, amestecand continuu. Coacem aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina in cuptorul... »


  • Patratele de branza cu frisca


    Coacem un piscot de ciocolata din 8 oua. Amestecam 25 dkg de zahar pudra cu zeama si coaja de lamaie, smantana si branza, batem spuma frisca cu 10 dkg de zahar pudra. Amestecam bine crema de branza... »


  • Cremes Somogyi


    Foaie: batem spuma 10 dkg de zahar pudra, 2 galbenusuri si 5 dkg de margarina UNIREA Amestecam 20 dkg de faina cu ½ pachet de praf de copt si incorporam in crema de spuma, apoi adaugam 1-2... »


  • Cremes cu mere


    Amestecam faina cu margarina UNIREA zaharul, praful de copt si zaharul vanilat, adaugam 2 oua si 1-2 linguri de smantana si framantam bine. Coacem 3 foi. Umplutura de mere: razuim merele, le... »


  • Cerculete cu gem


    Framantam faina, margarina UNIREA zaharul pudra, praful de copt, ouale, coaja de lamaie si smantana, lasam aluatul sa se odihneasca o ora. Dupa ce se racesc le lipim cu gem si le glazuram cu... »


  • Felie de trandafir


    Framantam faina, untura, zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat cu putina smantana. Impartim aluatul obtinut in 3 parti. Intr-o parte punem 2 linguri de praf de cacao,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda