DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura Felie cu rosii


    Framantam ingredientele pentru aluat intr-un vas, presaram faina pe o suprafata si coacem 3 foi. Fierbem budinca si dupa racire adaugam margarina UNIREA batuta spuma cu zaharul. Umplem foile.... »


  • Prajitura cu alune si nuca


    Amestecam ingredientele pentru aluat cu atata lapte cat sa obtinem un aluat usor de framantat. Impartim aluatul in 2 parti. O parte o intindem la grosimea unui deget si o pozitionam intr-o tava... »


  • Cornulete cu cocos


    Framantam ingredientele si turnam aluatul obtinut intr-o forma (forma poate fi de cornulete sau orice alt fel. Dupa coacere presaram cu zahar pudra si glazuram cu ciocolata. »


  • Prajitura cu mac si lamaie


    Piscot din 4 oua: amestecam albusurile cu apa si batem spuma, adaugam zaharul si galbenusurile, faina, macul si praful de copt. Fierbem budincile cu zaharul pudra in lapte. Dupa racire, amestecam... »


  • Prajitura curcubeu


    Batem spuma 6 galbenusuri cu zaharul pudra, untul si zaharul vanilat. Adaugam laptele rece si faina amestecata cu praful de copt. Batem spuma albusurile si le adaugam la amestec. Impartim aluatul... »


  • Cosulete de foi cu struguri


    Ungem o tava pentru briose cu 6 locuri de cate 2 dl fiecare. Intindem foile una cate una si le ungem cu putin unt topit, le indoim in patru si le impingem in adanciturile tavii astfel incat sa se... »


  • Tort cu lapte de pasare


    Pentru piscot batem o spuma usoara din albusuri si zahar. Batem spuma margarina UNIREA cu zaharul pudra si adaugam galbenusurile, apoi incorporam si spuma. Amestecam usor si adaugam faina... »


  • Felie cu nuci prajite


    Pentru aluat maruntim nuca si o prajim. Amestecam bine galbenusurile, 4 linguri de apa si zaharul. Batem spuma albusurile, adaugam bicarbonatul de amoniu, praful de cacao si faina, adaugam nuca si... »


  • Prajitura Ibolya


    Framantam ingredientele pentru aluat si coacem 2 foi. Din 4 oua coacem piscotul in mod traditional. Il umplem cu urmatoarea crema: fierbem 3 linguri de faina, 4 dl de lapte si 1 plic de zahar... »


  • Prajitura cu foi


    Aluat: batem spuma albusurile cu zaharul, adagam nuca, faina, pesmetul si praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava captusita cu hartie de copt si coacem in cuptorul pre-incalzit. Crema: pana ce... »


  • Prajitura cu piscoturi si glazura de ciocolata


    Framantam faina, untura si margarina UNIREA adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu si atat lapte cat sa obtinem un aluat consistent de intins. Coacem 2 foi.... »


  • Placinta cu iaurt


    Golim un pahar de iaurt sa-l putem folosi la masurat. Batem spuma 3 pahare de zahar, zaharul vanilat si ouale, adaugam un pahar de iaurt, un pahar de ulei, amestecam bine cu mixerul si incorporam... »


  • Prajitura deosebita


    Batem spuma galbenusurile cu zaharul, incorporam incet faina si amestecam. Batem spuma albusurile si le adaugam cu miscari lente la amestecul obtinut anterior. Ungem tava si cu o lingurita facem... »


  • Prajitura cu budinca si piscot


    Amestecam ingredientele pentru piscot si il coacem 30 de minute. Fierbem in lapte galbenusurile, zaharul, budincile si intaritorul. Dupa racire adaugam margarina UNIREA Impartim crema in doua si... »


  • Briose cu ciocolata usoare


    Amestecam ingredientele si coacem aluatul la foc mediu. Ungem formele de briose si le tapitam cu hartie de copt. Putem adauga fructe confiate (caise, afine) sau stafide. »


  • Prajiura cu foi Etelca


    Framantam un aluat moale si il intindem. Amestecam bine grasimea si otetul si o ungem pe aluat si il indoim. Din jumatate in jumatate de ora repetam intinsul si indoitul, punem la rece aluatul... »


  • Felii cu caramel


    Punem intr-un litru de lapte o margarina UNIREA si 2 plicuri de zahar vanilat si le topim pe foc. Topim 20-25 dkg de zahar si adaugam incet 4-5 linguri de faina. Adaugam incet laptele la acest... »


  • Himalaia


    Batem spuma albusurile si adaugam zaharul pudra si cocosul. Amestecam galbenusurile, zaharul pudra, margarina UNIREA gemul de caise, praful de cacao si zaharul vanilat, apoi adaugam stafidele... »


  • Spuma cu branza


    Amestecam zaharul cu galbenusurile, laptele si uleiul. Batem spuma faina, bicarbonatul de amoniu si albusurile, icorporam branza si coacem aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina. »


  • Prajitura musuroi


    Framantan ingredientele pentru aluat, il intindem si coacem 4 foi in tavi unse cu unt. Prajim zaharul, il caramelizam si turnam laptele. Adaugam incet zaharul vanilat si faina cu gris, sa nu faca... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda