DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Felii de cappucino


    Fierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina UNIREA cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la budinca racita. 2/3 din crema o turnam peste piscotul maro. Topim... »


  • Prajitura sfaramicioasa cu branza


    Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si jumate din coaja de lamaie razuita. Ungem o tava medie cu margarina UNIREA si presaram jumatate din amestecul de faina in ea, sfaramam deasupra... »


  • Prajitura cu nuca si miere


    Ingredientele pentru aluat le framantam cu o zi inainte, impartim in 4 parti si le punem la rece, in frigider, peste noapte. A doua zi le intindem pe tavi intoarse si presarate cu faina si le... »


  • Carne cu smantana la cuptor


    Taiem cubulete pulpa, cartofii, ceapa si frunzele de telina. Prajim in untura ceapa, adaugam carnea si prajim mai departe. Adaugam sarea, piperul, cimbrul si putina supa si fierbem pana carnea... »


  • Biscuiti macinati


    Amestecam bine ingredientele, impartim aluatul in 2 parti si le condimentam in mod diferit. In jumate putem pune zahar vanilat si coaja de lamaie, iar in cealalta cacao si eventual 10 dkg de fulgi... »


  • Piscot cu nuca


    Preparam piscotul in mod obisnuit dar adaugam nuca in aluat. Fierbem un terci din lapte si faina, frecam margarina UNIREA cu zaharul si adaugam zaharul vanilat. Amestecam crema de faina racita cu... »


  • Prajitura cu miere


    Framantam o bucata de untura sau margarina UNIREA cu o cana de lapte amestecata cu 2 dkg de bicarbonat de amoniu, 4 galbenusuri si 30 dkg miere topita si lasam sa se odihneasca 1-2 ore, apoi... »


  • Prajitura frantuzeasca cu mac


    Foaia cu mac: amestecam ingredientele si le coacem la foc mediu la 180 de grade C la inceput, apoi la 150 de grade C. Foi: framantam ingredientele si preparam 2 foi. Crema: amestecam zaharul... »


  • Prajituri cu ciocolata


    1. Se bat spuma untul cu crema de ciocolata si zahar. Se adauga pe rand ouale. Se bate bine dupa fiecare. 2. Se amesteca faina, migdalele, praful de copt si cacao. Se inglobeaza in spuma de unt. Se... »


  • Prajitura Felii de toamna


    Framantam ingredientele pe o suprafata si impartim aluatul obtinut in doua parti. Punem o parte intr-o tava unsa si o nivelam. Amestecam usor merele taiate in felii subtiri cu prunele taiate in... »


  • Prajitura cu piscot


    Intai preparam piscotul. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, untul si praful de cacao, adaugam praful de copt, faina si albusurile batute spuma si coacem aluatul obtinut. Apoi preparam... »


  • Prajitura Royal


    Batem spuma jumatate din cantitatea de unt impreuna cu 14 dkg de zahar si un plic de zahar vanilat. Adaugam 14 dkg de nuca, tot atata faina, un pachet de praf de copt si albusurile batute spuma de... »


  • Prajitura Pozsony


    Pentru décor: zahar pudra, pentru fiecare bucata ¼ compot de caise si 2-3 boabe de struguri albi Fierbem pastele in apa sarata, le strecuram, le clatim cu apa rece si le lasam sa se raceasca.... »


  • Prajitura Fericire


    Framantam un aluat din ingrediente si coacem 3 foi. Fierbem laptele cu faina, amestecam cu margarina UNIREA si zaharul si impartim amestecul obtinut in 2 parti egale. Intr-o parte adaugam... »


  • Rulada cu nuca si martipan


    Coacem un piscot din oua, zahar si faina. Fierbem o budinca groasa din lapte, zahar si praful de budinca si o amestecam cu untul. Framantam martipanul cu nuca. Ungem piscotul cu jumatate din crema... »


  • Prajitura cu crema cu budinca de vanilie


    Fierbem galbenusurile cu zaharul, pachetele de budinca si laptele pana obtinem o crema groasa. Adaugam la amestecul racit margarina UNIREA batuta spuma. Impartim crema in doua parti. Intindem o... »


  • Prajitura cu branza


    Pentru bilute framantam margarina UNIREA la temperatura cemerei cu zaharul si cu restul ingredientelor si formama bilute de marimea unei nuci pe care le punem intr-o tava unsa (le pozitionam in... »


  • Prajitura Matilda


    Prajim zaharul, il diluam cu lapte si il lasam la racit. Batem spuma galbenusurile cu 5 dkg de unt, 5 dkg de zahar pudra, la care adaugam cele 2 cani de faina, praful de copt si scortisoara si... »


  • Prajitura Felii Kinder


    Pentru aluat fierbem la baie de abur 15 dkg de zahar pudra cu 5 dkg de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere. Adaugam 35 dkg de faina amestecata cu 1 lingurita de bicarbonat... »


  • Prajitura cu brinza dulce (KaeseKuchen)


    Pentru aluat: se freaca margarina UNIREA cu 2 linguri de zahar, una de apa, una de otet si faina cit cuprinde, ca sa iasa o coca care sa se poata intinde pe fundul vasului de Jena. Coca trebuie sa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda