DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura cu fructe


    Fierbem fideaua in apa cu sare, o strecuram si o clatim in apa rece. Amestecam galbenusurile cu 4 linguri de zahar si cu zaharul vanilat. Adaugam la amestecul obtinut smantana, branza, stafidele... »


  • Briose cu ciocolata si visine


    Batem spuma margarina UNIREA impreuna cu zaharul si ouale. Presaram coaja rasa de lamaiein crema si incorporam alternativ smantana si faina amestecand continuu. La sfarsit adaugam fulgii de... »


  • Prajitura cu spuma si punch


    Sfaramam untul pentru aluat in faina amestecata cu praful de copt, apoi adaugam zaharul, galbenusurile si 1,5 dl de lapte si framantam. Punem la frigider 30 de minute. Intindem pe o suprafata 3 foi... »


  • Prajitura cu mac


    Preparam un aluat din oua, zahar, apa, mac, faina si praf de copt. Coacem si dupa racire il taiem in doua foi. Preparam o crema din lapte, budinca de vanilie, zahar vanilat, ½ dl de rom si... »


  • Prajitura cu mere


    Amestecam ouale cu zaharul si romul si incorporam incet uleiul. Amestecam merele razuite, nuca macinata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, faina si stafidele si turnam aluatul obtinut intr-o... »


  • Prajitura cu visine


    Amestecam zaharul pudra cu ½ de cub de margarina UNIREA si incorporam incet ouale. Framantam cu faina si praful de copt. Impartim aluatul in 2 parti. Intindem o parte intr-o tava si o ungem cu... »


  • Prajitura cu fructe de asortate


    Ingredientele se amesteca in vas mai mare, se adauga fructele taiate si se amesteca. Se obtine o compozitie densa care se toarna intr-o tava adanca de maime mijlocie si se da la cuptor incalzit... »


  • Cremes


    Alautul se intinde subtire cat grosimea unei lame de cutit, se taie in doua si se coace. Preaparam crema amestecand oul cu galbenusurile de ou, cu zaharul, zaharul vanilat si faina, o diluam cu... »


  • Prajitura cu iaurt


    Amesteca bine iaurtul, zaharul si ouale. Adauga faina amestecata cu praf de copt si ulei. Toarna compozitia in tava si pune deasupra multe fructe. Sfat: Pentru o tava mijlocie sau mare prepara o... »


  • Prajitura razuita cu cacao


    Faina, margarina UNIREA 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se imparte in doua. Se pune la frigider si... »


  • Malai ardelenesc


    Se cerne malaiul, se pune intr-un vas adanc si se opareste cu laptele dat in clocot. Se lasa sa se raceasca, dupa care se pune peste malai 3/4 din faina si se amesteca cu o lingura de lemn pana la... »


  • Kanuga


    Asezam pe foc un vas in care am pus: untul, zaharul, cacaua, cafeaua si nessul. Lasam sa dea cateva clocote. Crema obtinuta o dam la rece. Separam ouale. Batem galbenusurile cu un praf de sare si... »


    Kanuga
  • Prajitura Mignon cu ciocolata


    Se cantaresc ingredientele, se unge si se tapeteaza cu faina o tava emailata de marime mai mare. Din 450 g ciocolata menaj, 80 g + 80 g unt taiat felii se pun intr-un vas la topit, dupa... »


  • Ecler


    Se unge o tava emailata mai mare. Intr-o oala cu pereti grosi se pun sa fiarba apa, untul, zaharul si sarea. Se adauga faina deodata si se amesteca pe foc mijlociu pana se desprinde aluatul de... »


  • Tarta de visine


    Visinile, curatate de simburi, se presara cu zahar si se tin o ora la rece. Untul se freaca cu zaharul si sarea pina devine o crema spumoasa. Se adauga apoi galbenusurile, unul cite unul,... »


  • Prajitura Gyorkonyi


    Framantam componentele blatului si coacem 2 foi. Amestecam componenentele blatului si il coacem intr-o tava captusita cu hartie de copt. Ordinea de aranjare a prajiturii este: 1 foaie maronie,... »


  • Banane flambate


    Bananele curatate se taie in doua, in lungime. Se pun intr-un vas de Jena, se stropesc cu rom, zahar unt topit. Se prajesc putin pe amandoua partile la foc moderat. Se scot pe o tava, se stropesc... »


  • Prajitura colorata


    Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga faina cu praful de copt. Apoi se adauga margarina UNIREA topita si smantana. Se ung si se tapeteaza cu faina doua tavi dreptunghiulare inguste. Aluatul... »


  • Prajitura cu nuca de cocos rasa


    Faina se freaca cu margarina UNIREA se adauga zaharul, galbenusurile de oua si bicarbonatul de sodiu. Se framanta bine. Aluatul se pune in tava, se unge cu marmelada. Albusurile se bat spuma cu... »


  • Prajitura cu piure de castane


    Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor. margarina UNIREA se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda