DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura cu cacao


    Cartofii zdobiti se amesteca bine cu zaharul praf, cu untul si cu ouale. Dupa asta se adauga faina, 60 g de cacao, scortisoara, cuisoarele, praful de copt si 2 linguri de rom. Se framanta un aluat... »


  • Prajitura cu crema si mere


    Coacem 4 foi din amestecarea si prelucrarea ingredientelor pentru aluat. Pentru crema, fierbem o crema densa din pudra de budinca de vanilie si lapte, apoi adaugam o compozitie formata din unt si... »


  • Prajitura cu budinca si cacao


    Din ingrediente se framanta un aluat din care se vor coace 3 foi. Laptele se fierbe cu faina, se amesteca cu margarina UNIREA si zaharul si se imparte in 2. Intr-o jumatate punem gelatina... »


  • Sufleu din cornuri cu caise


    Feliem oblic 6-8 cornuri nesarate. Amestecam 7 dl lapte cu 4 oua, 150 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat in care cornurile taiate, dupa care le asezam pe fundul unei tavi. Urmeaza un rand de... »


  • Tarta cu cirese


    Batem bine untul cu zaharul, apoi adaugam ouale,esenta, coaja de lamaie, apa si praful de copt amestecat cu faina. Framantam bine. Aluatul obtinut il punem in folie alimentara si il tinem la... »


    Tarta cu cirese
  • Prajitura cu branza si cacao


    Amestecam ingredientele pentru prajitura si jumatate din coca o razuim cu razatoarea de mere pe fundul unei tavi, apoi punem umplutura de branza peste ea iar deasupra razuim restul de coca. Punem... »


  • Prajitura cu nuci si gem de caise


    Se amesteca praful de copt cu faina, dupa care se framanta cu margarina UNIREA Drojdia inmuiata in lapte se toarna peste faina, si, adaugand si restul de ingrediente, se framanta bine. Aluatul... »


  • Desert de ciocolata


    Se amesteca zaharul cu ouale, iar apoi cu ajutorul mixerului se obtine crema (la cel mai inalt nivel). La bain marie se topeste ciocolata, la care apoi se adauga untul topit. Cand se raceste un pic... »


  • Prajitura Kinder


    Amesteca peste aburi 150 g de zahar pudra, 50 g de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere, adauga 1 linguirta de bicarbonat de sodiu amestecat in 350 g de faina. Cand s-a... »


  • Prajitura cu budinca de vanilie


    Amesteca 400 g de faina, 250 g de zahar pudra, 250 g de margarina UNIREA 1 praf de copt, 4 galbenusuri si putin lapte. Aseaza jumatate din aluat intr-o tava, iar in cealalta jumatate adauga 2... »


  • Prajitura cala


    Bate ouale cu zahar, adauga faina si bate din nou. Aluatul trebuie sa fie consistent ca smantana. Portioneaza aluatul cu o lingura in tigaia tapetata cu faina, la 5-6 cm distanta. Prajeste-l 3-5... »


  • Pandispan cu branza si capsuni


    Pentru aluat amesteca galbenusurile cu praful de budinca si cu jumatatea cantitatii de zahar, bate spuma tare albusurile, in timp ce adaugi treptat si restul de zahar. Sfarama branza, pune-o in... »


  • Prajitura cu cacao si nuci


    Zaharul se amesteca bine cu margarina UNIREA si oul, si se adauga cacao, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, si scortisoara. Aluatul se intinde la o grosime de un deget si se prajeste. Dupa... »


  • Claie falsa


    Taiem colacii si ii lasam sa se usuce timp de o zi. Amestecam galbenusurile cu zahar si aroma. Incalzim laptele si il turnam peste oua. Patrundem colacii cu acesta compozitie, apoi ii punem pe... »


  • Prajitura cu capsuni


    Se face un piscot din 5-10 oua. Dupa ce s-a racit se unge deasupra cu gem si se acopera cu capsuni taiate in doua. Deasupra se pune spuma preparata din 4 albusuri de ou si 15 dg zahar. Se pune la... »


  • Prajitura cu capsuni


    Se face un piscot din 5-10 oua. Dupa ce s-a racit se unge deasupra cu gem si se acopera cu capsuni taiate in doua. Deasupra se pune spuma preparata din 4 albusuri de ou si 15 dg zahar. Se pune la... »


  • Prajitura cu branza si spuma


    Se amesteca faina, margarina UNIREA galbenusurile de ou, zaharul, praful de sare si smantana pana se obtine o masa omogena. Aluatul bine lucrat se pune intr-o folie si se lasa la frigider timp de... »


  • Beigli


    Incalzeste smantana, adauga oul, amesteca, dupa care adauga drojdia sfaramata. Sfarama 250 g de unt sau margarina UNIREA in 500 g de faina, presara cu 50 g de zahar pudra si putin sare, dupa care... »


  • Briose cu jeleu de visine


    Pregatim mai intai jeleul. Punem intr-un vas compotul, zaharul si praful de budinca. Amestecam bine si fierbem amestecul, amestecand continuu pana se ingroasa. Daca folosim suc natural de visine... »


    Briose cu jeleu de visine
  • Mouffin cu mere si frecatei


    Cuptorul se incalzeste la 180°C. Hartiile de mouffin se pun in formele speciale. Merele se spala si se curata de coaja, se taie felii. Faina se amesteca cu praf de copt, bicarbonat de sodiu,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda