Retete

  • Turta dulce


    Cuisoarele se zdrobesc si impreuna cu restul ingrendientelor se framanta un aluat. Se lasa la odihnit 2 ore. Se intinde aluatul la o grosime de 1 cm si il decupam in diferite forme. Acestea se... »


  • Prajitura cu vanilie


    Se pregateste margarina UNIREA zahărul, zahărul vanilat si spuma din albusul de ou. Se adauga făina, praful de copt şi se amestecă uşor pana cand pasta devine spumoasa. Jumatate din aluat se... »


  • Pirogi


    Se face un aluat din faina, ou, o lingurita de zahar, apa si se intinde o foaie de cca 1/2 cm grosime. Se taie rotunduri cu ajutorul unui pahar de apa. Se spala prunele, se rup in doua, li se scot... »


  • Domino


    Se cerne faina intr-un vas, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca. Se face o adancitura la mijloc si se pun cele doua galbenusuri. Se amesteca la inceput cu o furculita, apoi se... »


  • Fantezie cu branza si stafide


    Se zdrobesc fulgii de grau si se omogenizeaza cu doua linguri de unt. Albusurile se bat spuma cu doua linguri de zahar si se adauga si ele, impreuna cu o jumatate din cana de miez de nuca macinat.... »


  • Prajitura cu lamaie


    Amestecam untul cu zahar, putina sare, coaja de lamaie, timp de aprox. 8 minute, pana devine cremos. Amestecam faina, praful de copt si amidonul, apoi le cernem in laptele amestecat cu 8 linguri... »


  • Prajitura cu gem


    Amesteca bine ingredientele si coace compozitia intr-o tava unsa cu untura si tapetata cu faina – sau tapetata cu hartie de copt - , la foc mediu. »


  • Papanasi cu crema de cacao si nuci


    Branza de vaci se amesteca bine cu ouale, sarea, grisul si coaja de lamaie. Se adauga apoi zaharul si se amesteca pana cand compozitia devine omogena si zaharul se topeste.Se asaza pe foc o cratita... »


  • Papanasi cu dulceata


    Se scurge branza de vaci de zer si se amesteca cu ouale. Praful de copt se amesteca cu faina si se incorporeaza in amestecul de branza, adaugandu-se si un praf de sare. Se framanta un aluat... »


  • Prajitura cu gris


    Adauga jumatate de cantitate de zahar in lapte caldut, presara putin sare, dupa care inmoaie stafidele si grisul. Amesteca galbenusurile cu zaharul ramas si bate spuma tare albusurile. Cand s-a... »


  • Prajitura nuci in vin


    Se amesteca faina cu margarina UNIREA galbenusurile, zaharul (dupa gust), se framanta un aluat ce se intinde usor. Se imparte in 5 parti pentru 5 foi, din care una mai mare. Se intinde cu... »


  • Placintele cu brinza


    Din faina, ulei, drojdie, putina sare si lapte cit cuprinde, se face o coca nu prea tare care se lasa sa creasca pina isi mareste de doua ori volumul. Se intind apoi foi rotunde de marimea unei... »


  • Prajitura cu caise


    Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se cerne faina si se amesteca bine pentru a obtine... »


  • Rulade din branza


    Se framanta ingredientele blatului si se imparte in doua parti, apoi se intind doua foi subtiri, apoi se captuseste o tavita astfel incat sa se poata acoperi umplutura cu aceeasi foaie. Se... »


  • Prajitura simpla cu branza


    Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina UNIREA o tava de marime mijocie. margarina UNIREA ramasa se topeste. Jumatate din faina amestecata cu zahar... »


  • Papanasi cu crema de cacaua si scortisoara


    Se scurge branza de zar, se omogenizeaza cu ouale, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga un praf de sare si 4 linguri de gris. Se pune pe foc un vas cu apa. Cand aceasta clocoteste, se formeaza cu... »


  • Prajitura cu ciocolata


    Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu zahar, iar apoi cu margarina UNIREA Adauga migdale macinate, pesmet... »


  • Prajitura cu alune


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar. Se freaca untul spuma cu restul de zahar si cu zaharul vanilat. Se adauga 5 linguri de frisca... »


  • Prajitura cu alune si nuca


    Se bat albusurile spuma tare, adaugandu-se un praf de sare si o cana de zahar. Se incorporeaza miezul de nuca macinat, doua linguri de faina si esenta de migdale. 0 jumatate din compozitie se... »


  • Cuburi cu nuca de cocos


    Oul se bate spuma cu 200 g de zahar brun si cu o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu. Adauga 50 g de unt la temperatura camerei si amesteca bine compozitia cu 300 g de faina. La sfarsit... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda