DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ecler cu ciocolata


    Aluatul pentru ecler se prepara ca in reteta precedenta. Se pune cornet in tava si se coc la foc potrivit. Pentru crema, se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacaua si o jumatate de ciocolata... »


  • Prajitura cu mere si scortisoara


    Borsul caldut se amesteca cu uleiul, drojdia, un praf de zahar si se framinta cu faina obtinindu-se un aluat potrivit de moale. Se lasa sa creasca, apoi se imparte in doua si se intind foi de... »


  • Tarta cu banane


    Se amesteca bine 70 g unt cu zaharul. Se adauga ouale intregi, faina, praful de copt, laptele si un varf de cutit de sare. Jumatate din aluatul obtinut se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata... »


  • Prajitura cu mac


    Se plamadeste faina cu untul, galbenusul si apa. Se formeaza doua ‘mingiute’ si se baga la frigider pentru o ora. Intre timp se prepara umplutura. Se fierbe macul cu zaharul, apa si zaharul... »


  • Desert cu mac


    Se strecoara sucul de pe piersici. Galbenusurile de oua se amesteca bine cu macul, zaharul pudra, smantana si branza. Albusurile se bat spuma, iar apoi, cu grija, se amesteca cu pasta cu mac. Se... »


  • Prajiturele cu mac


    se amesteca galbenusurile cu zaharul si se toarna laptele. Se amesteca macul, faina, praful de copt, stafidele si se coace la cuptor, la foc mic timp, de 20-30 minute. Atentie! Suprafata se... »


  • Prajitura cu nuca si ciocolata


    Blatul : Batem spuma 3 albusuri de ou, adaugam 200 g de zahar pudra, apoi nuca, le amestecam si mai adaugam 2 linguri de pesmet. Intindem aluatul la o grosime de 0,5 cm, presaram dedesupt si... »


  • Prajitura cu mere


    Batem o spuma tare din albusurile de ou, apoi o amestecam cu faina, praf de copt si cu galbenusurile amestecate cu zahar. Din acestea obtinem un blat de tort. Merele le curatam de coaja, le taiem... »


  • Placinta cu branza


    Se amesteca bine ingredientele pentru aluat, iar daca este prea tare mai adaugam putin lapte. Blatul se imparte in doua parti egale si se intind doua foi subtiri. Se coc pe dosul unei tavi unse cu... »


  • Ecler cu nes


    Se pune zaharul la fiert intr-o cana si jumatate de apa. Se adauga un praf de sare si untul taiat in cubulete. Dupa ce a fiert, se ia de pe foc si se adauga toata faina odata, amestecand continuu.... »


  • Prajitura Egipt


    Se taie smochinele in bucatele si se adauga doua linguri de miere si doua linguri de cacao. Se bat albusurile spuma cu zaharul si se incorporeaza in amestecul de smochine. Alunele nesarate se... »


  • Feeria zanelor


    Se zdrobesc biscuitii digestivi si se omogenizeaza cu untul frecat si zaharul pudra. Se adauga doua linguri de miere si miezul de nuca macinat si se pune aceasta compozitie intr-o forma rotunda. Se... »


  • Prajitura de ciocolata si nuci


    Se cerne faina pe o planseta. Se adauga apa, otetul si untul inmuiat si se amesteca bine. Se framanta aluatul pana cand incepe sa se desprinda de pe mana. Se lasa apoi sa stea 45 de minute. Se... »


  • Prajitura Harley Davidson


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca untul spuma cu zaharul. Se adauga esenta de rom, cacaua, galbenusurile, unul cate unul, si coaja rasa de portocala. Se topeste ciocolata in doua... »


  • Prajitura cu crema


    Se pune faina intr-un vas. Se toarna treptat o cana de lapte in care s-a desfacut drojdia si se adauga o cana de zahar. Se incorporeaza in aluat cele doua oua si uleiul. Se adauga un praf de sare... »


  • Prajitura Iris


    Galbenusurile se freaca bine cu jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga faina in ploaie, amestecand bine. La urma, se pune praful de copt si untul batut spuma. Se separa albusurile de... »


  • Prajitura cu frisca si cirese


    Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu miezul de nuca si cu zaharul. Albusurile se bat foarte bine cu telul sau cu mixerul, adaugandu-se faina in ploaie. Se stinge praful... »


  • Mousse de ciocolata


    Mousse de ciocolata este un desert care cu siguranta va fi pe placul familiei sau a invitatilor. Pentru a prepara acest desert incepem prin a separa albusurile si se bat spuma, adaugand cam trei... »


  • Mousse de banane


    Se taie bananele in bucatele cat mai mici si se presara cu o jumatate din cantitatea de zahar, dupa care se lasa pana a doua zi, sa se macereze. Apoi, se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul... »


  • Mousse de caise


    Se aleg caise coapte, care se curata de coaja si se pun intr-un castron, presarand deasupra lor o cana de zahar. Se introduc la frigider pentru o ora. Se separa albusurile si se bat spuma, se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda