Retete

  • Savarina


    Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se obtine o crema, se adauga apoi, amestecand, coaja de lamaie, zeama de lamaie si pesmetul, iar la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia in forma... »


  • Tarta cu piersici si crema de vanilie


    Se monteaza cutitul de plastic la robot. Se pun ingredientele pentru blat si se amesteca la turatie mare, pana cand aluatul se aduna intr-o bila. Se scoate, se inveleste in folie de plastic si se... »


    Tarta cu piersici si crema de vanilie
  • Tarta racoritoare cu nuca, sos caramel si branza


    Se monteaza cutitul de plastic la robot. Se pun ingredientele pentru blat si se amesteca la turatie mare pana cand aluatul se aduna intr-o bila. Se scoate, se inveleste in folie de plastic si se... »


    Tarta racoritoare cu nuca, sos caramel si branza
  • Prajitura cu ricotta si nuci


    Frecam untul cu zaharul pana se obtine consistenta unei creme. In acest moment se adauga galbenusurile, faina, esenta de vanilie, ricotta. Se amesteca bine si se adauga nucile, un pic prajite, si... »


    Prajitura cu ricotta si nuci
  • Prajitura cu buline


    Din ingrediente facem un aluat care se imparte in 4 parti egale. O parte se amesteca cu 1 lingura cacao si se modeleaza bete subtiri la lungimea tavii pe care o folositi. O alta parte se face si ea... »


    Prajitura cu buline
  • Prajitura de lamaie cu smantana


    Batem untul cu zaharul si esenta de lamai pana devine o pasta omogena. Se adauga ouale, unul cate unul amestecand bine dupa fiecare. Dupa ce terminam cu ouale se adauga apoi coaja de lamaie,... »


    Prajitura de lamaie cu smantana
  • Prajitura cu banane, cocos si afine


    Mai intai incalzim cuptorul la 180 de grade celsius si pregatim forma. Se unge o forma, cu diametru 20 cm, cu unt si se tapeteaza cu faina. Apoi incepem sa amestecam untul cu zaharul. Adaugam... »


    Prajitura cu banane, cocos si afine
  • Coltunasi cu branza de vaci


    Se face un aluat de taitei din 2 oua. Se intinde foaia de aluat si se taie in patrate de 5x5 cm. Se scurge branza de vaci in strecuratoare, se amesteca cu ouale, sarea, vanilia, 1 lingura de zahar... »


  • Choux a la creme


    Se fierbe apa cu untul intr-un vas iar cand apa clocoteste se da drumul la faina. Se ia vasul de pe foc si se freaca bine aluatul, pana se racoreste si se dezlipeste de pe margini. Se pun ouale pe... »


  • Ecler


    Se prepara un aluat pripit. Se fierbe apa cu uleiul, se da drumul la toata faina odata. Se amesteca bine compozitia si cand se raceste se inglobeaza ouale pe rand. Se amesteca pana se desprinde... »


  • Rulada cu crema de ciocolata


    Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se adauga treptat faina si cacaua. Se amesteca bine si se inglobeaza albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia intr-o tava... »


  • Rulada cu gem


    Se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si mierea. Se adauga faina, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie si la urma albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava de... »


  • Rulada cu gem, nuca si cacao


    Se bat albusurile spuma tare, dupa care se adauga zaharul, putin cate putin, batand in continuare. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, coaja rasa de lamaie si zeama de lamaie. La sfarsit se... »


  • Cremsnit


    Se face aluatul, se intinde o foaie si se pune pe o tava neunsa. Se inteapa aluatul si se coace 35 de minute, intai la foc mare si apoi la foc mic. Cand s-a copt, se taie in doua cu un cutit si se... »


  • Cremsnit rapid


    Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina UNIREA frecata spuma si se omogenizeaza. Se adauga faina si laptele in care a fiert vanilia, racit... »


  • Flan cu crema de vanilie si nuci


    Se pune faina pe planseta, se adauga apa, sare, otet. Se framanta pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de mana. Se aduna aluatul in forma de minge si se lasa, timp de 30 de minute, sa se... »


  • Flan cu spuma de capsuni


    Se prepara aluatul frantuzesc din ingredientele indicate. Se coc doua foi, timp de 30 de minute, care se pot umple cu spuma nefiarta sau cu spuma fiarta. Spuma nefiarta: se spala capsunile, se... »


  • Prajitura cu nectarine si crema de smantana


    Intr-un castron se freaca untul cu zaharul, pana se omogenizeaza. Se adauga iaurtul, coaja de lamaie, galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca aluatul cu mana, fara sa se... »


  • Tarta cu crema


    Se face un aluat din ingredientele indicate, se intinde o foaie de 5 mm, se pune in forma de tarta si se inteapa aluatul. Se face crema, frecand zaharul cu ouale si cu galbenusurile, care se... »


  • Tarta cu crema de albus


    Se amesteca untul, zaharul, ouale cu praful de copt, stins in zeama de lamaie. Se inglobeaza in faina si se framanta aluatul cu podul palmei. Se intinde aluatul, cu mana, pe o tava unsa cu unt,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda