Retete

  • Prajitura economica de mere


    Se sparg ouale si se freaca cu zaharul. Se adauga esenta de rom si pliculetul de zahar vanilat, apoi uleiul, putin cate putin. Se incorporeaza, treptat, praful de copt, apoi faina si se amesteca... »


    Prajitura economica de mere
  • Choux a la creme


    Mai intai facem cojile: apa se amesteca cu uleiul si praful de sare si se pune pe foc pana dau in clocot. Cand apa si uleiul fierbe se adauga faina in bloc(toata deodata) si se amesteca energic... »


    Choux a la creme
  • Prajitura simpla


    Galbenusurile se freaca cu 150 gr. zahar, apoi se amesteca cu untdelemn, lapte si faina, cacao, praf de copt nestins. Se toarna totul intr-o tava unsa si tapetata si se coace incomplet la foc mic.... »


  • Prajitura capsunica


    Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si jumatate din zahar, iar galbenusurile se amesteca cu cealalta parte de zahar. Adaugam faina si praful de copt si impartim aluatul in doua parti egale.... »


    Prajitura capsunica
  • Prajitura cu visine racoritoare


    Se scot visinele din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare, se adauga pliculetul cu zahar vanilat peste ele. Se pregatesc si restul ingredientelor: se amesteca intr-un bol faina cu praful... »


    Prajitura cu visine racoritoare
  • Prajitura cu spuma


    Se amesteca bine margarina UNIREA cu zaharul pina devine o crema spumoasa. Se aduga galbenusurile, faina, zeama de lamiie si doua linguri de apa. Se face un aluat care se intinde cu sucitorul, se... »


  • Negresa de la Bunica


    Margarina, zaharul, laptele si cacao se ameseca pe foc pina ce devine o pasta omogena. Cind s-a topit zaharul se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se pun deoparte 12-15 linguri din... »


  • Prajitura cu malai


    Se opareste malaiul cu laptele fierbinte, se amesteca bine si se lasa sa se raceasca. Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu coaja de la o lamaie, se adaugă drojdia si se amesteca totul cu... »


  • Prajitura cu frisca


    Zaharul cu ouale se bat bine pana se obtine o crema, la care se adauga margarina UNIREA topita, smintina, zeama de lamiie, faina in ploaie si drojdia de bere inmuiata in putina smintina. Se... »


  • Prajitura cu piersici


    Faina si praful de copt se pun intr-un castron si se amesteca. Separat, se amesteca restul ingredientelor. Se adauga faina si se amesteca cu grija sa nu ramana cocoloase. Aluatul se toarna in tava... »


    Prajitura cu piersici
  • Crizanteme cu ciocolata si gem de corcoduse


    Se face o maia din putina faina, drojdie, 1 lingurita de zahar si putin lapte cald. Se lasa la crescut iar apoi se adauga faina, ouale batute cu zaharul esentele si coaja de portocale. Se framanta... »


    Crizanteme cu ciocolata si gem de corcoduse
  • Rasturnata cu pere


    Am curatat perele de coaja si le-am taiat feliute. Am tapetat o tava de jena cu unt peste care am presarat o lingura si jumatate de fructoza, apoi am acoperit tot fundul tavii cu pere. Am dat tava... »


    Rasturnata cu pere
  • Prajitura cu orez


    Orezul se spala si se lasa la fiert in apa, pana se umfla. Dupa aceea, se scurge si se pune din nou la fiert cu zaharul vanilat si laptele. Orezul se ia de pe foc, atunci cand a scazut laptele si... »


  • Prajitura cu ciocolata si bombite cu branza si cocos


    Prepararea blatului: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu telul. Ca sa se prinda bine se adauga un pic de sare. Treptat adaugam zaharul si batem de jos in sus ca sa nu se... »


    Prajitura cu ciocolata si bombite cu branza si cocos
  • Ecler cu ciocolata si cafea


    Pregatirile incep cu aluatul pentru ecler. Apa se amesteca cu uleiul si praful de sare si se pune pe foc pana dau in clocot. Cand apa si uleiul fierbe se adauga faina in bloc(toata deodata) si se... »


    Ecler cu ciocolata si cafea
  • Prajitura cu dulceata de caise


    Intr-un vas mare se pun 4 galbenusuri, 1 ou intreg, margarina UNIREA 100 gr zahar si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt, coaja rasa de la lamaie si se adauga peste galbenusuri,... »


    Prajitura cu dulceata de caise
  • Prajitura simpla cu nuci si mere


    Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul, uleiul, bicarbonatul, miezul de nuca, faina si se omogenizeaza. Se obtine un... »


    Prajitura simpla cu nuci si mere
  • Prajitura cu malai


    Se amesteca ouale cu zaharul foarte bine, de preferat ar fi ca zaharul sa fie pudra. Se adauga margarina UNIREA si se continua sa se amestece pina se topeste margarina UNIREA Se adauga malaiul... »


  • Chec Marilena


    Se separa ouale. Albusurile se bat spuma foarte tare cu 100 g zahar. margarina UNIREA se freaca cu restul de zahar pana nu se mai simte zaharul si-si dubleaza volumul. In margarina UNIREA... »


  • Pasca aromata


    Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei. Se bate cu mixerul untul dupa care se adauga smantana si galbenusurile care au fost frecate separat cu zaharul vanilat, esentele... »


    Pasca aromata
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda