DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Briose vesele


    Se amesteca ouale cu zaharul apoi se adauga untul frecat spuma si iaurtul, adaugam sucul si coaja de lamaie apoi se adauga faina si praful de copt cernute si sarea. Formele de briose se ung cu unt... »


    Briose vesele
  • Prajitura de Craciun


    Foile: se amesteca toate ingredientele, dupa care aluatul rezultat se imparte in trei parti. Se fac trei foi care se coc pe fundul tavii ninse cu faina. Foile se tin la cuptor 5-10 min, fara sa se... »


  • Negresa cu glazura din batoane


    Pentru blat se mixeaza olaue cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul partial topit si se amesteca bine,apoi laptele si ciocolata topita.Cacaua se amesteca cu faina si praful de copt si... »


    Negresa cu glazura din batoane
  • Prajitura cu branza si stafide


    Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma. Punem stafidele la inmuiat in putina apa calduta. Untul partial topit se freaca cu zaharul pana acesta se topeste, se adauga galbenusurile si se... »


    Prajitura cu branza si stafide
  • Tiramisu cu crema Mascarpone


    Se face o cafea din 3 cani de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca; se freaca galbenusurile cu zaharul, pina aproape ca se topeste zaharul (cca 10-15 minute cu mixerul). Se... »


  • Prajitura cu fructe


    margarina UNIREA se freaca bine, iar apoi se adauga peste ea zaharul si mierea si se omogenizeaza bine totul. Se incorporeaza galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare pana cand compozitia... »


  • Prajitura albastra


    Pentru pandispan se bat albusurile cu 6 linguri de zahar, praf de copt, zahar vanilat, pana se obtine o spuma tare, iar volumul se mareste de 2 ori. Galbenusurile se bat cu uleiul si cu un strop de... »


    Prajitura albastra
  • Prajitura cu Fanta


    Albusurile se bat spuma se adauga zaharul, galbenusurile, faina, praful de copt, cacao si uleiul si se face un blat care se coace 30 de minute branza se freaca cu untul si cu zaharul praf si se... »


  • Prajitura cu nuca si cacao


    Untul se freaca impreuna cu 250 gr zahar. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Separat, se unge o tava cu unt si se intinde aluatul pe tava. Se coace la... »


  • Prajitura delicioasa


    Se bat 7 albusuri spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se bate spuma in continuare. Se adauga apoi faina si se amesteca. Se torna compozitia in tava si se... »


  • Prajitura cu portocale


    Galbenusurile crude se freaca cu zaharul. Se trec intre timp prin sita galbenusurile fierte si se amesteca bine. Se adauga migdalele si se adauga in zeama de lamaie, impreuna cu coaja rasa de... »


  • Prajitura cu visine sau caise


    Se freaca bine untul cu zahârul pînâ devine ca o spuma. Se pune cate un galbenus intr-un vas si se freaca bine. Se adauga faina si albusurile spuma si se amesteca coca incet. Se unge o tava mare... »


  • Prajitura cu prune


    Untul se freaca cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Se freaca bine si se adauga apoi faina si albusurile batute spuma tare. Se amesteca totul usor si se toarna compozitia intr-o tava... »


  • Prajitura cu fructe zaharisite


    Untul se freaca cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga cate un ou si se bate tare dupa fiecare cate 2-3 minute. Se adauga apoi faina cate o lingura, se pune drojdia dizolvata,... »


  • Tarta tatin cu mere


    Merele se spala, se curata de coaja, se scot cotoarele si se impart in doua si apoi fiecare jumatate se taie in 4 sau 5 felii. Imediat dupa taiere se stropesc cu zeama de lamaie sa nu se oxideze.... »


  • Prajitura cu ananas


    Din 180 g zahar se face zahar ars. Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de ananas taiate in doua si se stropesc cu sucul lamai. Untul se bate spuma, se adauga apoi amestecand mereu zaharul... »


  • Prajitura cu nuca


    Untul se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat, iar apoi se adauga pe rand cate un galbenus,. Se freaca bine, in continuare, iar dupa o ora se adauga faina in ploaie. Se adauga si albusurile... »


  • Compozitie pentru trei feluri de prajituri


    Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si apoi pe rand galbenusurile. Se bate compozitia bine cu telul, pana se omogenizeaza. Se adauga apoi cate putin uleiul, vanilia si coaja de lamaie.... »


  • Prajitura cu nuca, fara unt


    Se amesteca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate bine compozitia pana ce creste si se albeste. Apoi se adauga treptat faina si nuca taiata. Se amesteca totul si se... »


  • Prajitura rulata, cu nuca


    Se freaca untul cu o lingura de zahar, se adauga 4 oua si 150 ml lapte cu drojdie dizolvata in el. Se amesteca bine si se adauga apoi faina in ploaie. Se framanta aluatul si se intinde o foaie,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda