DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajiturele


    Se pun intr-un castron si se fraca cu lingura zaharul, ouale si coaja de portocala. Se adauga apoi faina, scortisoara si bicarbonatul amestecat in faina. Aluatul se framanta bine si se aduna in... »


  • Prajitura cu lamaie


    Untul se freaca bine cu zaharul, iar apoi se adauga zeama si coaja de la o lamaie. Se amesteca in continuare si se mai adauga pe rand galbensuurile si faina. Separat se bat tare albusurile si se... »


  • Negresa


    Laptele impreuna cu cacaua si cu zaharul se pun pe foc si se lasa la fiert. Se amesteca bine pana ce se subtiaza crema, apoi se lasa la racit. Separat se freaca untul bine, apoi se amesteca cu trei... »


  • Prajitura din biscuiti


    Biscuitii sfaramati se pun intr-un vas uns cu unt si se presara deasupra cu zahar. Se pun deasupra fructele zaharisite, maruntite precum si stafide spalate si tinute in rom. Se bat ouale intregi cu... »


  • Cremsnit


    Se framanta 50 gr de faina cu margarina UNIREA dupa care se pune compozitia la rece. Din restul de faina se face o coca cu putina apa calda, cu rom si otet. Se framanta bine si se intinde o foaie,... »


  • Ecler


    Se pune untul, laptele si putina sare, sa fiarba, pe foc mic. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se incorporeaza pe rand ouale apoi se lasa sa se raceasca. Se iau cu mana, din aluatul... »


  • Savarina cu drojdie


    Drojdia dizolvata in putin lapte cald se amesteca cu faina, restul de lapte si cu ouale. Se freaca zaharul cu untul si cu putina sare, dupa care se incorporeaza in faina. Se framanta aluatul usor... »


  • Savarina cu pesmet


    Galbenusurile se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat pana ce compozitia se albeste. Separat se bat si albusurile si se amesteca in galbenusuri. Se pune apoi pesmetul si se unge forma de... »


  • Savarina cu migdale


    Untul se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile pe rand, faina si drojdia dizolvata in lapte cald. Se presara un praf de sare, coaja de lamaie si se framanta bine cu degetele. Se pune... »


  • Pandispan


    Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, apoi pe rand galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Se unge apoi o forma de tort cu unt, se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor, la... »


  • Tarta cu mere


    Faina se amesteca impreuna cu untul, sarea si apa. Se framanta bine aluatul si se strange ca o minge. Se pune apoi intr-un servetel pudrat cu zahar si se introduce in frigider pentru aproximativ 2... »


  • Rulada cu alune si nuci


    Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga faina si albusurile spuma. Se unge cu unt o forma dreptunghiulara cu marginile joase unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc... »


  • Prajitura cu branza


    Se pregateste aluatul astfel: se amesteca faina cu margarina UNIREA se adauga galbenusurile, smantana, praful de copt stins cu putina lamaie, un praf de sare. Se obtine un aluat mai moale, se... »


    Prajitura cu branza
  • Briose cu ciocolata


    Albusul se bate separat cu putina sare,jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat. Galbenuurile se mixeaza cu cealalta jumatate de zahar pana se topeste apoi se adauga uleiul ca la... »


  • Alivanca moldoveneasca


    Malaiul se opareste cu lapte fiert. Branza de vaci se freaca cu 50 g zahar si ouale, pana ce se obtine o pasta omogena. Se amesteca cu malaiul oparit, se adauga 100 g smantana, 80 g unt, sare si... »


    Alivanca moldoveneasca
  • Prajitura cu iaurt


    Se amesteca ouale cu 3 cesti zahar, faina, 3 cesti iaurt, praf de copt, esenta de lamaie. Pregatim o tava tapetata cu unt si faina. Turnam compozitia in tava. Pana sa o introducem la cuptor... »


  • Branzoici


    Faina se amesteca impreuna cu drojdia dizolvata in putin lapte, o lingura de zahar si se pune la dospit aluatul. Dupa dospire se adauga galbenusurile frecate cu zahar, untul topit, restul de lapte,... »


  • Prajitura cu miere


    Toate se pun pe aburi si se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se amesteca cu faina , nu foarte multa, din care se fac 4 foi, care se coc pe dosul tavii ( un sfat pe dosul tavii este bine sa... »


    Prajitura cu miere
  • Prajitura zeilor


    Se face un blat normal de pandispan din 6 oua, faina si zahar, se coace la foc mic si cind este gata se raceste si se taie cubulete. Separat se amesteca 4 galbenusuri cu 4 linguri de lapte si cu... »


  • Cremes


    Faina se omogenizeaza cu untul si smantana. Se imparte apoi compozitia in patru si se intind foile, care se pun la copt, pe rand, aproximativ 10 minute. Intre timp se prepara crema. Se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda