Retete

  • Prajitura cu crema de zahar ars


    Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, lapte, amoniacul, faina si putina sare si se pregatesc 4 foi din aluatul obtinut. Acestea se pun la copt. Intre timp se amesteca zaharul caramelizat cu laptele... »


  • Prajitura cu gem


    Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, apoi se framanta si se intind doua foi. Intre acestea se pune umplutura. Pentru umplutura se amesteca nucile macinate cu zaharul, zaharul vanilat,... »


  • Portofele cu frisca


    Galbenusurile se amesteca impreuna cu trei linguri de apa clocotita, apoi se adauga treptat 80 gr de zahar, putina sare, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Separat, se bat spuma albusurile cu... »


  • Negresa


    Se amesteca pe foc mic, laptele, zaharul untul, cacaua si se lasa la omogenizat compozitia. Se pun deoparte 15 linguri din amestec, pentru glazura, iar in restul de crema, racita se adauga... »


  • Dobos


    Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma tare cu putina sare si faina. Se coc din aceasta compozitie 8-10 foi, pe... »


  • Prajitura Daniela


    Laptele, ouale, faina si praful de copt se amesteca bine. Se adauga apoi untul, nuca macinata, sara si stafidele. Aluatul format se toarna intr-o tava tapetata si se lasa la copt aproximativ 30 de... »


  • Prajitura zi si noapte


    Untul se freaca spuma si se adauga galbenusurile, zaharul si vanilia. Compozitia se amesteca cu laptele, bicarbonatul si faina. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu putina sare si se imparte... »


  • Eclere de ciocolata


    Se pun la fiert in 250 ml apa cu sare, untul si zaharul tos. Dupa ce au fiert se da vasul la o parte si se adauga faina. Se amesteca bine si se lasa la racit, dupa care se adauga pe rand ouale. Cu... »


  • Pandispan cu crema de ciocolata


    Zaharul se amesteca impreuna cu ouale, esenta de rom sau de vanilie si putina sare. Se freaca bine 10 minute, apoi se omogenizeaza cu faina, amestecand continuu. Se pune jumatate din compozitie... »


  • Napolitane cu ciocolata


    Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga apoi ciocolata rasa, cafeaua si ouale. Se amesteca totul pana se obtine o crema spumoasa. Se ung foile cu aceasta crema si se pun una peste alta. Se... »


  • Cubulete tarcate


    Se freaca spuma galbenusurile impreuna cu untul si zaharul. Se adauga apoi laptele, faina, putina sare si praful de copt, stins cu zeama de lamaie. Se toarna apoi jumatate din compozitie intr-o... »


  • Surpriza cu ciocolata


    Pentru blat, se pune ciocolata si laptele intr- un vas, pe foc mic, pana cand se topeste ciocolata. Separat, se freaca spuma untul cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand ouale. Se amesteca totul... »


  • Bezele cu frisca si crema de ciocolata


    Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm latime. Se introduce tava in cuptorul incins, la foc mic si se lasa la copt cu usa... »


  • Prajitura cu frisca si ciocolata


    Blatul se taie in doua, pe orizontala, iar apoi in cuburi. Acestea se insiropeaza si se glasaza in ciocolata menaj, topita in bain-marie si amestecata cu 100 ml ulei. Se traseaza un cerc de crema... »


  • Salam de biscuiti


    Zaharul se amesteca impreuna cu cacaua, se adauga rand pe rand ouale si pune vasul pe baie de aburi, la foc mic. Se amesteca continuu, timp de cateva minute. Se da vasul deoparte si se adauga untul... »


  • Rulada de castane cu crema de ciocolata


    Piureul de castane se amesteca bine cu untul si cu galbenusurile. Pentru cea de-a doua crema se amesteca nuca macinata cu cacaua, zaharul vanilat, zaharul pudra, untul si galbenusurile si se bat... »


  • Rulada de ciocolata cu nuca


    Se amesteca bine jumatate din cantitatea de zahar, cacaua si untul. Se adauga albusurile batute spuma cu putina sare si zaharul ramas, faina si nuca macinata. Se tapeteaza o tava cu hartie cerata... »


  • Rulada cu branza de vaci si ciocolata


    Se prepara un blat din ingredientele de mai sus si se pune la copt. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava si se ruleaza cu un servet. Separat, se pun la fiert laptele, ouale si zaharul, amestecand... »


  • Rulada cu ciocolata si lichior


    Albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza albusurile. Se adauga, putin cate putin, faina, apoi drojdia. Compozitia se toarna... »


  • Rulada de ciocolata si rom


    Albusurile se bat spuma cu putina sare, apoi se adauga zaharul, galbenusurile, frecate separat, faina si cacaua. Aluatul se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina si se da la cuptor. Dupa ce... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda