Retete

  • Prajitura cu crema de lapte


    Se adauga zaharul vanilat si zaharul in laptele fiert. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat separat fiecare. Se toarna laptele peste galbenusuri, se amesteca bine si se lasa la ingrosat pe... »


  • Prajitura Fulger


    Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul tos, apoi se adauga untul si 2 linguri de coniac, un praf de sare si faina, in ploaie. Aluatul obtinut se framanta... »


  • Pandispan cu mere


    Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste galbenusuri. Se toarna faina in ploaie, putina sare si zaharul vanilat.... »


  • Pandispan cu mere si oua


    Galbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga apoi albusurile batute spuma. Separat se taie merele felii subtiri si... »


  • Pandispan cu gutui


    Gutuile curatate de seminte si de miezul tare si taiate felii subtiri se pun la inmuiat pe foc mic. Se adauga peste ele zaharul pudra, o lingura de coniac sau de rom dupa care se lasa fructele la... »


  • Pandispan cu visine


    Se separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la urma se incorporeaza albusurile batute spuma tare. Intr-o tava unsa cu unt... »


  • Pandispan cu jumatati de prune


    Galbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna apoi faina in ploaie, zaharul vanilat, sarea si o lingura de rom. Se incorporeaza... »


  • Pandispan cu jumatati de caise


    Galbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se incorporeaza albusurile batute spuma tare. Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata... »


  • Cremes


    Faina se amesteca cu putina sare, smantana si jumatate din cantitatea de unt, topit. Se framanta bine aluatul si se pune la rece. Dupa ce se scoate de la frigider se framanta cu restul de... »


  • Savarina


    Galbenusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga nucile macinate si putina sare. Se bat separat, albusurile impreuna cu faina si se amesteca apoi cele doua compozitii. Se adauga putina... »


  • Savarina cu pesmet


    Galbenusurile se freaca spuma cu cinci linguri de zahar, apoi se adauga pesmetul, sare si un plic de zahar vanilat. In compozitie se adauga albusurile batute spuma tare si se omogenizeaza bine.... »


  • Savarina din aluat de drojdie


    Drojdia se amesteca cu o lingura de zahar si cu putina faina dupa care se lasa cateva minute la dospit. Faina se admesteca cu galbenusurile, putin sare si drojdia. Se farmanta bine aluatul, se... »


  • Prajitura economica


    Laptele se bate impreuna cu uleiul , se adauga putina sare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si faina cernuta. Se framanta aluatul bine si se intinde apoi o foaie groasa de... »


  • Prajitura cu iaurt


    Iaurtul se bate cu galbenusurile. Se freaca separat zaharul cu uleiul, apoi se adauga peste crema. Se cerne faina, se pune coaja rasa de lamaie, amoniacul stins cu zeama de lamaie, stafidele si... »


  • Prajitura ruseasca


    Se freaca spuam untul impreuna cu zaharul si se adauga smantana. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi fructele din dulceata si albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia peste... »


  • Prajitura cu miere


    Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi zaharul, albusurile batute spuma tare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si faina impreuna cu laptele. Se framanta... »


  • Prajitura evreiasca


    Ouale se bat spuma si se amesteca impreuna cu uleiul pus cate putin. Se asauga apoi putina sare, coaja de lamaie si faina. Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie, din care se taie cu... »


  • Prajitura cu mere


    Merele curatate de coaja si date pe razatoare se pun la rece, acoperite cu doua linguri de zahar tos si scortisoara pisata. Pentru aluat se separa galbenusurile si se freaca impreuna cu uleiul. Se... »


  • Prajitura cu mere si scortisoara


    Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, cate o lingură de faina si una de lapte. Se pune putina sare, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de... »


  • Prajitura cu prune, curmale si struguri


    Fructele se spala si se curata de samburi sau seminte. Se acopera apoi cu zahar, se stropesc cu rom si se lasa la rece o ora. In acest timp se taie paine felii, se curata de coaja si se acopera cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda