DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura "Giorgiana"


    Intr-un castron se freaca galbenusurile cu 2 cani zahar tos, se adauga treptat uleiul (eu il masor cu cutia de 200 g de la iaurt), smantana, aromele, cele 200 g. iaurt in care s-a stins praful de... »


  • Prajitura de malai


    Se pun toate ingredientele intr-un castron, se amesteca cu mixerul 10 minute. Se rastoarna intr-o forma untata si tapetata. Se da la foc mediu pe o perioada de 30 de minute sau pana cand,... »


  • Prajitura de mere Weight Watchers (fara foc)


    Se curata merele si se taie marunt. Se pun merele la fiert cu 100 ml suc de mere. Restul de 100 ml de suc se amesteca cu praful de budinca si zaharul vanilat si se adauga peste merele care fierb,... »


  • Tiramisu Original


    Intai se face crema. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana cand acesta se topeste si crema ia o culoare alburie.Se bate frisca pana cand devine tare.(este interzis a se folosi metal la... »


  • Prajitura Kiki


    Se fierbe in apa masurata zaharul, se adauga cacaoa, amestecam bine si lasand sa dea 2-3 clocote. Se inorporeaza in crema pe care am luat-o de pe foc, 200 g de unt taiat bucatele. Cat crema este... »


  • Prajitura a la minut


    Se cantaresc ouale, zaharul si faina. Se freaca untul pana se face spuma. Se adauga zaharul, lingura cu lingura, galbenusurile pe rand si apoi faina (procedand ca la zahar). Se freaca totul... »


  • Cremsnit


    Aluatul: Se amesteca 100 g faina cu margarina UNIREA Cealata suta de grame de faina se amesteca cu galbenusul de ou si apa. Se pune si un praf de sare. Se dau cele dou »


  • Cornulete cu parizer si telemea


    Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale. Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac cornuletele care trebuie sa fie umplute cu feliute subtiri de telemea si de parizer.... »


  • Prajitura cu visine


    Daca visinile sunt proaspete, se scot samburii, se pun intr-un vas, turnandu-se deasupra 2 linguri pline cu zahar tos. Se lasa cca 1 ora. Se separa ouale de albusuri, se bat albusurile spuma cu... »


  • Cataif


    Ungi o tava cu unt, asezi fideaua in strat subtire si o dai la cuptor pentru 10 minute ca sa se rumeneasca. In acest timp prepari siropul: pui apa cu zaharul la fiert si dupa ce s-a legat, il dai... »


  • Prajitura cu biscuiti, lamaie si nuca


    Se bat albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile se freaca separat cu uleiul. Se adauga apoi treptat peste albusuri galbenusurile, faina si coaja rasa de lamaie. Se toarna aluatul intr-o tava... »


  • Chec de portocale


    Se tapeteaza forma si se aprinde cuptorul. Se separa galbenusurile si albusurile. Se bat spuma tare albusurile cu 100 gr. zahar. Separat se freaca spuma galbenusurile cu zaharul ramas si apoi se... »


  • Prajitura cu iaurt


    Intr-un bol se pune iaurtul cu galbenusurile si se freaca bine. Pe masura ce amestecati, adaugati zaharul (in ploaie), faina, praful de copt (stins cu cateva picaturi de otet) si uleiul. Separat se... »


  • Prajitura cu mere si cafea


    Se combina in vasul de mixer faina, zaharul, espresso simpraful de copt pana cand acesta devin o pasta omogena. Se ia tava in forma de blat de tort, se unge cu unt sau margarina UNIREA si se torna... »


  • Prajitura Angelica


    Blatul se face ca cel de chec. Se unge tava dreptunghiulara de cuptor si se da 30 min la copt. Cand se raceste se taie transversal. Intre timp cat se coace blatul, se freaca untul cu o lingura de... »


  • Sarlota


    Intr-o cratita se pune ciocolata in bucati cu unt si zahar, la topit pana devine ca o crema Se da deoparte si se adauga galbenusurile unul cate unul , amestecandu-se incet. Se bat albusurile... »


  • Placinta cu mere si nuci


    Untul se freaca spuma cu zaharul. Galbenusele se pun unul cate unul in compozitie, amestecand continuu, dupa care se aduga iaurtul si smantana. Se adauga bicarbonatul de amoniu si faina in ploaie... »


  • Placinta cu mere si nuci


    Untul se freaca spuma cu zaharul. Galbenusele se pun unul cate unul in compozitie, amestecand continuu, dupa care se aduga iaurtul si smantana. Se adauga bicarbonatul de amoniu si faina in ploaie... »


  • Placinta cu mere si nuci


    Untul se freaca spuma cu zaharul. Galbenusele se pun unul cate unul in compozitie, amestecand continuu, dupa care se aduga iaurtul si smantana. Se adauga bicarbonatul de amoniu si faina in ploaie... »


  • Delicioasa


    Blatul- 7 galbenusuri se freaca cu 250 gr.zahar macinat, se adauga 3 linguri de ness (sau 2 linguri cacao), 7 linguri de apa clocotita- una cite una, 200 gr.faina, 1 praf de copt( dizolvat in suc... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda