DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura cu caise


    Zaharul se freaca cu margarina UNIREA se adauga galbenusurile , smantana , faina , praful de copt. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor prin impachetare. Tava 30*24 se unge cu... »


  • Prajitura cu mere


    Din ingredientele de mai sus se face un aluat "fraged" care se inveleste intr-o folie si pentru 30 min. se pune in frigider(asa se poate intinde mai bine,fiindca altfel de lipeste). Se imparte... »


  • Galuste cu capsuni


    Se aduc la fiert laptele cu unt si sare. Se adauga faina, amastecand pe foc pana se desprinde aluatul de pe oala. Se lasa un pic sa se mai raceasca si se adauga oul, amestecandu-l bine in aluat. Se... »


  • Prajitura ieftina cu cirese sau alte fructe


    Se freaca spuma untul si zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, smantana, esenta, si faina + praful de copt. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza usor in aluat. Totul se toarna intr-o... »


  • Prajitura cu mere


    Merele se curata, apoi se dau pe razatoarea mare, dupa care se pot presara peste mere zahar (daca merele sunt acrisoare) si scortisoara. Dupa care se impart in doua parti cat de cat, egale.... »


  • Rulada cu cacao fara faina


    Se incalzeste cuptorul din timp. Se bate in mixer albusurile cu zaharul adaugat incet. Se adauga galbenusurile si cacao si se amesteca cu grija. Se toarna in tava, se coace 10-15 minute la 180... »


  • Prajitura cu fanta si fructe


    Galbenusele, zaharul, zaharul vanilat si sucul se freaca bine. Se adauga uleiul, apoi albusele spuma si faina + praful de copt. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si pudrata cu faina sau... »


  • Prajitura cu mere si migdale


    Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pina avem o coca omogena. Se pune la rece 1 ora. 2/3 din aluat se pune intr-o tava pregatita cu hartie de copt si se inteapa de mai multe ori. Se coace... »


  • Prajitura cu marmelada si lamiie


    Faina se freaca cu margarina UNIREA Se adauga celelalte ingrediente si se framinta un aluat care se da la rece 2-3 ore. Dupa 3 ore, se imparte aluatul in jumatate si se intind doua foi. Prima... »


  • Prajitura cu pere si glazura


    Pentru aluat se amesteca in robot ouale intregi cu zaharul si apoi se pune smantana si coaja de lamaie rasa. La final faina + praful de copt. Perele se taie felii. In tava pregatita cu hartie de... »


  • Prajitura marmorata cu fructe


    Se spala fructele si se taie bucati potrivite-prunele mari in 4 buc, piersicile in 24 buc-sa iasa patratoase, nu felii subtiri Se freaca untul cu 100 gr zahar farin,se adauga un galbenus,zahar... »


  • Prajitura simpla cu piersici


    Se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se toarna compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt. deasupra se pun fructele(se pot pune decojite) si se coace prajitura la 180grade... »


  • Prajitura cu piersici si glazura


    Pentru aluat se amesteca in robot ouale intregi cu zaharul si apoi se pune smantana si coaja de lamaie rasa. La final faina + praful de copt. Fructele se taie felii. In tava pregatita cu hartie de... »


  • Tarta cu caise si smantana


    Se pune totul in robot si se amesteca pina avem un aluat omogen. Se tine 40-50 min la rece. Se intinde apoi aluatul in forma de tarta unsa cu putin ulei si pudrata cu faina. Se inteapa de mai multe... »


  • Prajitura cu prune si migdale


    Se amesteca toate ingredientele cu robotul pina avem un aluat fin pe care apoi il turnam in tava pregatita cu hartie de copt. Se pun apoi prunele jumatati peste aluat. Se coace 35 min la 185 grade. »


  • Placinta Mariuseasca


    Aluatul: se amesteca uleiul, ouale, apa si o lingurita de sare peste care se pune faina amestecand pana cand se obtine un aluat consistent. Umplutura: dovleacul se da pe razatoare, se stoarce si... »


  • Prajitura cu piersici si frisca


    Mai intai se spala bine piersicile bine si se desfac in doua. Se incalzeste cuptorul. Intr-o tava mica de aragaz se intinde bine margarina UNIREA pe toata suprafata tavii cat si pe pereti. Se... »


  • Prajitura cu nuca si crema de vanilie


    Blat:se bate albusul spuma ,se adauga zaharul ,se bate in continuare, apoi se adauga galbenusurile,faina,esenta si nuca.se unge tava cu margarina UNIREA si se tapeteaza cu faina,se da la... »


  • Prajitura cu nuca-semilune


    Se bat cele trei galbenusuri impreuna cu 250 gr.zahar pe marginea aragazului,pina ce s-a topit zaharul. Dupa care se ia cratita la o parte si se adauga treptat faina,se bate in continuare cu... »


  • Prajitura de vanilie rapida si buna


    Se amesteca cele 4 galbenusuri cu zaharul, untul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza (2-3 min.). Se adauga laptele rece si apoi treptat faina (faina se amesteca cu telul, ca sa nu se faca... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda