Retete

  • Pui fettucine


    In timp ce fettuccinii sint la fiert se taie puiul bucatele mici. Baconul se taie lunguiet si subtirel. Se pun ciupercile la calit in cele 3 linguri de ulei( 3 min). Se adauga sunca si puiul,... »


    Pui fettucine
  • Scaloppine Pizzaiola


    Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care se adauga si rosiile si se paseaza cu o lingura... »


  • Boeuf bourguignon cu taitei


    Boeuf bourguignon se mai numeste si vita burgundeza si este un preparat frantuzesc traditional. Este un fel de mancare din categoria celor care erau mancarurile traditionale ale taranilor si au... »


    Boeuf bourguignon cu taitei
  • Drob de miel


    In prima faza curatam organele de pielite. Le taiam bucati si le tinem 30 min. in apa rece. Se pun la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sare. Cand apa clocoteste, luati spuma de cate... »


  • Placinta cu cartofi si miel


    Se curata cartofii si se dau prin razatoarea mare. Se rade telemeaua peste ei, se adauga carnea, ouale, condimentele si faina. Amestecati bine ingredientele si puneti-le intr-o tava cu ulei, in... »


  • Miel betiv


    Punem in cratita carnea cu toate ingredientele mai putin berea si rosiile Rosiile (rosia) tocate le punem pe deasupra, apoi dam la cuptor. Cand s-a format sosul adaugam si berea, mai lasam nitel si... »


    Miel betiv
  • Perisoare de miel cu sos de lamaie


    Se fierbe orezul. Intr-un castron pui carnea, ceapa tocată mărunt, usturoiul zdrobit, pătrunjelul tăiat mărunt şi orezul răcit. Incorporezi albuşul şi adaugi sare şi piper după gust.... »


  • Berbecut cu legume


    Se curata ceapa şi se fierbe mazărea in cazul in care cumparati congelata. Pui legumele şi carnea în cratiţă, presari sare şi măghiran şi înăbuşi 40-50 de minute, până devin fragede.... »


  • Ciulama de miel


    Pentru ciulama pregatesti: Tai carnea de miel în bucăţele potrivite şi le pui la fiert cu II apă rece şi un praf de sare. O acoperi cu apă. Când dă în clocot, iei spuma. Apoi adaugi... »


  • Drob cu maruntaie si branza


    Se pun pipotele şi inimile la fiert. Se căleşti ceapa uscată, tăiată felii în uleiul rămas prăjeşti ficăţeii, îi sărezi şi îi condimentezi. Dai prin maşina de tocat măruntaiele... »


  • Tarta cu miel si fenicul


    Intr-un castron pui faina şi adaugi untul tăiat bucăţele, uleiul, gălbenuşul, sare şi 3 linguri apă. Se amesteca ingredientele şi se formeaza un aluat elastic. lei carnea de miel şi o pui... »


  • Legume la cuptor


    Incalzim uleiul si calim ceapa aproximativ 3-5 minute, pana se inmoaie. Adaugam ardeiul, amestecam usor si tinem alte 7-8 minute pe foc adaugam apoi rosiile taiate, sucul de rosii. condimentam dupa... »


    Legume la cuptor
  • Conopida cu pesmet


    Desfacem conopida, buchetele. 0 fierbem in apa cu sare, 5-6 minute. O lasam sa se scurga. Incingem ulei intr-o tigaie. Trecem conopida prin pesmet si prajim timp de un minut pe fiecare parte. »


  • paste cu ciuperci si rucolla


    ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele. Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. Se taie ciupercile felii si se calesc in... »


  • Ghiveci picant


    Se curata ardeii grasi si se taie cuburi. Se decojesc car- tofii, se spala si se taie felii. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc cartofii la foc mijlociu cca 5 minute amestecand. Se... »


  • spaghetty


    Spaghetele se fierb in apa cu sare si vegeta. Ceapa se caleste in ulei se adauga o lingura pasta rosii, o lingura mustar,sare,piper,ardeiul si usturoi taiat subtire. Dupa ce fierbe se adauga peste... »


    spaghetty
  • Conopida poloneza


    Se fierbe conopida in apa cu sare. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si patrunjelul, pesmetul, sare si piper dupa gust.... »


  • Conopida pane


    Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se strecoara si se inmoaie fiecare in aluat de clatite. Acesta se pregateste astfel: se bate oul, se amesteca bine cu faina si se adauga le,... »


  • Conopida cu orez


    Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l acopere. Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le. Cand orezul este fiert, se pune vasul deoparte si se adauga conopida,... »


  • Conopida cu cartofi


    Se fierbe conopida, apoi se strecoara. Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri. Conopida se taie felii. Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda