Retete

  • Suc de capsuni


    Se curata fructele si se spala in mai multe ape reci, dupa care se zdrobesc cu mana si se lasa sa se limpezeasca la rece. Se trage sucul limpezit in alt vas si se masoara. Se face un sirop legat ca... »


  • Sirop de visine


    Fructele se curata de frunze si codite si se spala in mai multe ape. Se curata de samburi si se zdrobesc cu mana. Se lasa la rece zece ore, dupa care se pun pe un tifon sa se scurga bine. Siropul... »


  • Sirop de fructe in amestec


    Se curata fructele, se spala si se zdrobesc cu mana. Se lasa la rece 10 ore, dupa care se pune amestecul de fructe intr-un tifon intins deasupra unei oale cu gura larga. Se leaga tifonul dupa ce... »


  • Sirop de cirese amare


    Se curata fructele de codite si se spala in mai multe ape. Se zdrobesc cu mana si se lasa 10 ore in frigider, apoi se pun intr-un tifon care se leaga cu o sfoara si se agata deasupra unei oale... »


  • Sirop de capsuni


    Se curata fructele de resturile de frunze, se spala in mai multe ape si se pun intr-un vas emailat. Se zdrobesc cu mana, se lasa vasul la rece 10 ore, dupa care se strecoara prin tifon si se lasa... »


  • Sirop de cirese amare


    Curatam fructele de codite si le spalam in mai multe ape. Se zdrobesc cu mina si se lasa 10 ore in frigider, apoi se pun intr-un tifon care se leaga cu o sfoara si se agata deasupra unei oale... »


  • Pastisio


    Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun intr-un castron. Se adauga 4 linguri cu unt topit, cascavalul ras, sare... »


  • Pasta de linte si naut


    Nautul si lintea erau vedete in alimentatia romanilor cu ani in urma, azi insa pare ca le-a cam apus steaua. Din fericire (si spun „din fericire” pentru ca ambele sunt bune pentru sanatatea... »


  • Gasca cu sos - Aperitive


    Se scot copanele, pieptul si maruntaiele de la o gasca mare, se spala si se pun la fiert cu apa rece cat sa le acopere. Se potriveste focul si se adauga putina sare. Se inlatura spuma, iar dupa o... »


  • Lasagne de somon cu spanac - Culinar.ro


    Se prepara sosul de spanac si sosul Mornay. Intro tava se pun straturi alternante: paste lasagne, sos de spanac, fileu de somon proaspat taiat cubulete, sos Mornay si reluare in aceeasi ordine. Se... »


  • Tort aperitiv - Culinar.ro


    1. Se pregateste maiaua dupa metoda cunoscuta. Pina creste maiaua puneti faina cernuta intr-un vas, faceti un cuib in mijloc si puneti sare , zaharul, oul si untul topit. 2. Cind maiaua a crescut o... »


  • pasteta cu ficat si carne de pui - Culinar.ro


    ALUATUL Se cerne faina cu sarea, se "freaca" impreuna cu bucatelele de unt rece si apoi se incorporeaza si brinza. Se lucreaza repede si se lasa la frigider cel putin 15 minute. UMPLUTURA 1.... »


  • Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan) - Culinar.ro


    1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu gauri mici, impreuna cu circa 300 g ceapa taiata marunt si calita in... »


  • Drob


    se pun maruntaiele de miel si de pui la fiert, la fel si orezul, tai marunt ceapa verde si doar partea verde de la usturoi, la fel toci patrunjelul si mararul..., apoi maruntaiele fierte le dai... »


  • Drob de miel (special de paste) - Culinar.ro


    Se dau maruntaiele prin masina de tocat cu ceapa marunt tocata, cruda sau putin prajita, uleiul si miezul de la o felie de piine inmuiat in apa. Se adauga sarea, piperul, verdeata, cozile de ceapa... »


  • Marmelada de mere - Culinar.ro


    Se aleg mere coapte, dar acrisoare la gust, se spala si se taie felii subtiri. Se acopera cu apa calda si se fierb cateva minute, pana cand fructele se inmoaie bine. Se trage vasul de pe foc, se... »


  • Compot de prune - Culinar.ro


    Fructele se spala, se pun in borcane sau in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Se pune peste zahar un plic de zahar vanilat, se acopera cu apa rece si se leaga sticla cu celofan pus in... »


  • Compot de caise intregi - Culinar.ro


    Se pune zaharul cu apa intr-un vas pe foc si se leaga un sirop ca pentru dulceata. Se trage vasul de pe foc ca sa stea din clocot, apoi se pun caisele intregi, nu prea coapte, bine spalate si... »


  • Compot de caise - Culinar.ro


    Se pune zaharul cu o cana de apa intr-un vas pe foc si se leaga un sirop de consistenta siropului de dulceata. Se adauga zeama de la o jumatate de lamaie si se trage vasul de pe foc ca sa stea din... »


  • Compot de cirese - Culinar.ro


    Se aleg fructe mari, bine coapte si sanatoase, care se curata de codite, se spala in apa rece si se pun intr-un borcan de 800 ml sau in sticla cu gura mai larga. Se pune peste fructe zaharul, se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda