Retete

  • Supa macelarului


    Punem la fiert o oala cu apa, adaugam delicatul, sarea, ardeiul verde si restul legumelor. Curatam si taiem in fasii subtiri pe lungime (julienne) morcovii si patrunjelul si ii adauagam in supa.... »


  • Supa de carne de porc cu taietei


    Peste carnea de porc se toarna apa fierbinte, apoi se pune la fiert in apa rece. Cand carnea devine moale pe jumatate (dupa cca 1 ora) se indeparteaza spuma, se sareaza, se adauga legumele spalate... »


  • Supa cu cus cus


    Se topeste untul intr-o oala, se adauga cus-cus, si se amesteca pina se inrosesc usor. Se adauga supa fierbinte si se lasa sa fiarba 15 minute la foc potrivit. Se mai lasa 10 minute, acoperita cu... »


  • Penne cu sos de dovlecei si branza


    Se spala ardeiul iute, se curata, se cresteaza pe lung si se curata de seminte. Pulpa se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul; se toaca. Se spala dovleceii, se curata de miez si se taie cuburi.... »


  • Supa traditionala de mazare verde


    Se curata mazarea, se spala. Se curata si se spala morcovul, patrunjelul, se taie cuburi sau rondele, ceapa se foloseste intreaga, patrunjelul verde se clateste si se taie marunt. Mazarea,... »


  • Supa de cartofi cu fulgi de ovaz


    Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa. Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz. Preparam un amestec din ulei si faina, presaram deasupra praf de boia si il... »


  • Supa de rosii cu sunca


    Incinge 2 linguri de ulei, in care prajeste 2 cepe tocate si 250 g de sunca presata taiata marunt. Amesteca 150 g de pasta de rosii cu 0,5 l de apa si toarn-o peste ceapa si sunca. Adauga sare dupa... »


  • paste (rotini) cu pesmet si zahar


    Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste. Adaugam zaharul, zaharul vaniliat. Prajim 1 minut, dupa care adaugam pastele fierte al dente si fisticul. Servim pastele rotini cu jem de... »


    Paste (rotini) cu pesmet si zahar
  • Budinca cu branza si fructe


    Am pus la fiert intr-o craticioara apa cu putina sare si am pus melcii i-am lasat la fiert cam 15min, intre timp am curatat marul de coaja si l-am dat pe razatoare,banana am dezbracat-o de coaja ca... »


    Budinca cu branza si fructe
  • Taitei cu mac


    Se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ulei. Macul impreuna cu zaharul se macina, apoi se adauga peste... »


    Taitei cu mac
  • Supa crema de dovleac cu piept de pui


    Dintre toate roadele toamnei, dovleacul e preferatul meu. Asta daca trecem de castane si de vin (nu neaparat in ordinea asta). Imi place atat de mult pentru ca-l poti folosi in multe feluri si la... »


    Supa crema de dovleac cu piept de pui
  • Supa cu ineluse


    Se spala legumele si se curata de coaja. Se pune apa la fiert,. Se adauga in apa fiarta morcovii taiati rondele, patrunjelul si telina taiate in doua, iar ceapa o punem intreaga. Se adauga... »


    Supa cu ineluse
  • Budinca de paine


    Se taie painea felii subtiri,care se ung cu unt si se aseaza int-o forma unsa cu unt,deasupra se presara stafide bine spalate si tinute in apa sa se umfle.se repeta randul de felii de paine si... »


  • Budinca din paste cu capsuni


    Se rade branza si se pune intr-o tava. Se fierb spaghetele 8-10 minute in apa cu sare se strecoara apoi se pun in tava cu branza, se adauga zaharul, uleiul, ouale, zaharul vanilat sa amesteca si la... »


  • Budinca cu branza dulce si paste fainoase


    Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachete, apoi se scurge apa si se clatesc. Intre timp se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea si branza dulce si se omogenizeaza.... »


  • paste cu pesmet si nuci


    Se fierb pastele in apa cu sare dupa care se scurg si se limpezesc cu apa rece intr-o strecuratoare. Intre timp se caleste pesmetul in ulei impreuna cu nucile (date prin masina de tocat) si... »


  • Minestrone


    Regula 1. Se pun tot felul de zarzavaturi, dar neaparat fasole sau mazare. Regula 2. Se fierbe la foc mic, si trebuie sa fie scazuta zama asta, si in final se pun paste. Am pus fasolea proaspata,... »


    Minestrone
  • Ciorba taranului


    Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feliem. Cand supa fierbe, indepartam spuma care... »


  • Ciorba pandurilor


    Carnea de miel se pregateste ca o tocanita, dar mai intai se frige, apoi se stinge cu apa si vin, se da gust cu usturoi, cub concentrat de ciuperci, se fierbe. O foaie de taitei uscata se rupe cu... »


  • Ciorba de legume


    Se curata morcovii, ceapa, cartofii si dovlecei, se spala bine cu jet de apa rece, apoi se taie cubulete sau marunt, in functie de preferinte. Toate legumele se pun sa fiarba in apa cu sare si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda