DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Snitel de caprioara


    Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc snitelele in untura incinsa, pe... »


  • Creier pane


    Creierul se spala si se curata de pielite. Se fierbe in apa cu sare si otet. Se scoate din apa si se lasa la racit. Se codimenteaza cu sare, piper macinat. Se da prin faina, ou si cine doreste... »


  • Budinca de mere


    Merele curatate de coaja se rad pe razatoarea de sticla sau de material plastic. Margarina frecata cu zaharul se amesteca bine cu stafidele, merele si albusurile batute spuma, dupa care amestecul... »


  • Budinca de orez cu mere


    Orezul se curata de corpuri straine, se spala, se scurge de apa si se fierbe in lapte. Cind este aproape fiert orezul, se adauga 150 g zahar si sare. La sfirsit se adauga zaharul vanilat;... »


  • Galuste cu prune


    Apa, margarina si sarea se fierb, iar cand clocoteste se ia de pe foc si se adauga grisul amestecat cu faina. Cand s-a omogenizat ca o mamaliga, se pun ouale batute, se amesteca, se fac galustele... »


  • Musaca de vinete


    1.Vinetele se spala, se taie pe grosime in felii de 1 cm si se pun intr-un castron. Se presara cu o lingurita de sare, se amesteca si se lasa cca 30 minute sa-si lase zeama. Apoi, se spala bine in... »


  • pulpe de pui gratinate


    Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20 minute. Din pesmet se formeaza o pasta, adaugand untul, frunzele de telina taiate fin, ulei de masline,... »


  • Spanac piure


    Se aleg frunzele fragede, se taie coditele si se spala foarte bine sub jet de apa; Pentru a-si pastra sarurile minerale si vitaminele, se opareste inainte de a fi pus la fiert;  Se pune... »


  • Piept de manzat umplut


    Alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte bine ascutit, despartiti carnea pe trei sferturi, ca un buzunar, in care puneti umplutura. La ½ kg de carne... »


  • SUPA CU GALUSTE DE FICAT


    SE PUN OASELE DE VITA LA FIERT IN APA RECE, SI DUPA CE INCEP SA FIARBA SE IA SPUMA. DUPA 2 ORE DE FIERT LA FOC DOMOL SE ADAUGA ZARZAVATUL CURATAT SI TAIAT IN SFERTURI. CAND ZARZAVATUL ESTE FIERT SE... »


  • sardele umplute


    Se taie ardeii si ceapa julien si se calesc in putin ulei.Se curata sardelele de solzi si se scoate spinarea.Se sareaza si pipereaza.Se pune pe 4 sardele cate o felie de sunca si ardeii,se acopera... »


  • desert "passat"


    se fierbe orezul in apa cu putina sare, se adauga zaharul si putina apa eventual apoi se adauga malaiul si se firbe totul amestecand continuu. Cand s-a fiert se adauga stafidele si se ia de pe foc.... »


    desert
  • Varză creaţă pane


    Acest preparat se poate servi simplu, dar şi asezonat cu smântână sau ca o garnitură la fripturi. Ai nevoie de următoarele ingrediente 3 căpăţâni... »


    Varză creaţă pane
  • Spanac cu ciuperci si pui (Franta)


    Rafinat si gustos. Ingrediente: 1 kg spanac, 500 grame ciuperci proaspete, 100 grame unt, doua cani cu lapte , o lingura de faina, un piept de pui, sare, piper, o legatura de patrunjel verde, o... »


    Spanac cu ciuperci si pui (Franta)
  • Budinca din carne de miel


    Nu iti poti imagina cat este de buna, pana nu o incerci. Budinca poate inlocui perfect drobul de miel, dar poate fi si un fel principal de mancareIngrediente: 700 de grame de carne de miel bucatele... »


    Budinca din carne de miel
  • Chiftelute de cartofi cu sos de lamaie (ovolactovegerarian)


    Nu iti spun decat atat: inceaca!Ingrediente: un kilogram de cartofi, 4 oua, 100 de grame de faina, doua linguri cu pesmet fin, ulei, sare, piper, iar pentru sosul de lamaie: 50 de grame unt, o... »


    Chiftelute de cartofi cu sos de lamaie (ovolactovegerarian)
  • Musaca de cartofi cu ciuperci (reteta vegetariana)


    O mancare excelenta pentru vegetarieni. Nu te speria de numarul mare de ingrediente, este o caracteristica a retetelor vegetariene. Ingrediente: un kilogram de cartofi, 3 morcovi, 700 de grame de... »


    Musaca de cartofi cu ciuperci (reteta vegetariana)
  • Budinca de smantana


    O reteta veche, dar foarte gustoasa.Ingrediente: 6 oua, 4 linguri de faina, 250 de grame de smantana, 100 de grame de cascaval sau telemea putin sarata, putin unt, nucsoara rasa, o lingurita de... »


    Budinca de smantana
  • Budinca de peste


    Este o mancare foarte gustoasa si, in acelasi timp, un fel deosebit in care se poate manca pestele. Ingrediente: un kilogram de peste slab, curatat de oase, 100 de grame de unt, trei felii de... »


    Budinca de peste
  • Budinca de cartofi


    Poate fi mancata simpla sau garnitura la carne prajita.Ingrediente: 6-8 cartofi frumosi, 4 galbenusuri, 100 de grame de telemea, trei linguri de pesmet, 3 linguri de lapte, 100 de grame de unt,... »


    Budinca de cartofi
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda