Retete

  • Gasca cu galuste


    1. Cuptorul se incinge la 200 gr. C ( ventilatie: 180 gr.C). Marul si portocala se spala si se taie marunt. O cepa se curata, se taie marunt si se amesteca cu marul si portocala. 2. Maruntaiele si... »


  • Peste sea bass cu cartofi la cuptor


    Preincalzim cuptorul la 205`C. Ungem o tava cu ulei si punem cartofii feliati cat sa acopere bine fundul tavii. Punem si bucatile de peste peste cartofi. Aranjam rosiile pe langa peste cu fata... »


    Peste sea bass cu cartofi la cuptor
  • Fileuri de somon cu sos


    4 fileuri de somon le-am umplut cu brinza Boursin (de asta data aromata cu smochine si miez de nuca), le-am condimentat, le-am pus intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si le-am dat la cuptorul... »


    Fileuri de somon cu sos
  • Orez cu somon si spanac


    Se fierbe spanacul, se stoarce de apa si se taie la mixer ( eu pun o mana de spanac pentru 2 persoane, insa portiile de orez sunt mari; cam 300-350 gr de orez). Se taie somonul afumat bucatele (... »


  • Rulouri de hering cu legume


    Dupa ce am curatat pestele, l-am transformat in fileuri. Am inceput sa-l tai de la coada spre cap, urmarind sira spinarii. Apoi oasele vizibile le-am scos cu ajutorul unei pensete. Am stropit... »


    Rulouri de hering cu legume
  • Stridi cu sos de sampanie (10 portii)


    Se perie cu grija partea exterioara a cochiliilor sub jet de apa. Se deschid stridiile cu un cutit. Se arunca primul suc din stridii, iar al doilea se pastreaza de-o parte intr-un vas (se asteapta... »


  • Papiote de peste


    1. Intr-o foaie de aluminiu, destul de marisoara, am pus doua fileuri frumoase de peste eu am pus usturoi pisat fin, piper, si am taiat rondele un praz ; 3. Am adugat bucatele mici de ardei; As fi... »


    Papiote de peste
  • Somon


    Se iau 4 fileuri de somon si se umplu cu brinza Boursin (aromata cu smochine si miez de nuca), se condimenteaza, se pun intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si se dau la cuptorul preincalzit... »


    Somon
  • Pastrav la cuptor cu cartofi


    Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de rozmarine atat pe interior cat si pe exterior. Se pune ulei de masline in tava si... »


    Pastrav la cuptor cu cartofi
  • Somon cu praz si varza chinezeasca


    Prazul se curata, spala si se taie. Varza chinezeasca se curata de foile exterioare, se spala si se taie fasii relativ subtiri. Fileurile de somon se usuca cu prosop de bucatarie, se taie cubulete... »


    Somon cu praz si varza chinezeasca
  • Rulouri din Cega


    Fileurile de peste se baga la marinat, de seara pana a doua zi ,intr-o cutie inchisa ermetic, in amestecul obtinut din ingredientele de la marinata. Se taie ceapa marunt si se caleste putin in... »


    Rulouri din Cega
  • File de somon la gratar cu sos de smantana


    Intai facem marinata pt somon:mustar, ulei de masline, piper alb, condimente de peste, suc de lamaie, usturoi, patrunjel taiat f marunt, facultativ-sos de chili. Punem feliile de somon in marinata... »


    File de somon la gratar cu sos de smantana
  • Biban la cuptor


    Pestele l-am taiat in 3. Pe folia de aluminiu am bus cate o bucata de peste, sare, unt, piper, lamaie, patrunjel. Am impaturit, am pus intr-un vas de ceramica si l-am bagat la cupto pt. ora. »


    Biban la cuptor
  • Somon in crusta aromata, la cuptor


    Daca aveti pestele intreg il decapitati, curatati de solzi si inotatoare. Pestele curatat se taie in rondele de 2 cm grosime, se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu putin rozmarin, se aseaza... »


    Somon in crusta aromata, la cuptor
  • Plachie din salau


    Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita. In uleiul in... »


    Plachie din salau
  • Cannelloni cu ciuperci


    Prepararea Cannelloni cu ciuperci incepe prin curatarea ciupercilor. Acestea se taie felii si se sropesc cu zeama de lamaie. Uleiul de masline se incinge in tigaie si se calesc putin ceapa si... »


  • Pappardelle cu praz dulce si mascarpone


    Puneti untul si uleiul de masline intr-o tigaie aproape incinsa, cu fundul gros. Adaugati prazul feliat oblic si usturoiul, tocat marunt, cu putina sare si caliti usor, dar fara sa se rumeneasca,... »


  • Pizza cu ciuperci si praz


    Pentru aluat se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se amesteca 3-4 minute. Se intinde o foaie in tava tapetata cu hirtie de copt. Prazul se taie inele subtiri, se opareste in apa... »


  • Paste cu sunca si praz


    Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe pachet. Se toaca marunt partea alba a prazului, apoi se caleste 5 minute pe... »


  • Ciuperci cu orez


    Puneti orezul la fiert in supa de legume impreuna cu 1 lingurita rasa cu sare si lasati-l sa fiarba la foc mic pana cand absoarbe toata supa. Taiati in bucati mai mari ciupercile curatate si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda