DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Salata de cruditati cu sosuri


    Prima data pregatim sosurila, pentru ca aromele sa se intrepatrunda pana taiem ingredientele salatei. Pentru sosul rokfort, fierbem Delikatul cu 1 dl de apa, apoi lasam sa se raceasca, intre timp... »


  • Salata de praz


    Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierbe, se pune prazul curatat si taiat in bucati de 5-6 cm cu apa fierbinte la foc si se lasa sa dea citeva clocote. Prazul fierbe repede, de... »


  • Salata de praz


    Rosiile se spala si se pun pe masa fie intregi, fie taiate. Ridichile se curata de frunze in asa fel ca in partea din mijloc sa ramana cateva, apoi li se taie codita, se spala bine si se scutura de... »


  • Salata de dovlecei


    Dovleceii se curata, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Dupa ce se fierb (cateva minute), dovleceii se scurg, se racesc cu apa rece si se taie in cubulete. Partea alba a... »


  • Salata de ciuperci a la Hamburg


    Se curata zarzavaturile, ciupercile se taie felii, celelalte, cubulete. Galbenusurile cu mustar se bat cu telul. Se adauga ulei in jeturi succesive. La maioneza preparata se adauga smantana, zeama... »


  • Salata de praz cu maioneza


    Se aleg fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taie bucati mari de 4-5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se lasa sa se scurga si se pun in salatiera. Din... »


  • Salata de praz cu maioneza


    Alegem fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taiebucati mari de 4—5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se lasa sa se scurga si se pun in... »


  • Salata de iarna


    Foarte usor si cu eforturi minime obtineti o salata de legume apetisanta si plina de vitamine ce aduc sanatate organismului vostru si asa atat de vitregit prin alimentatia specifica anotimpului... »


  • Salata de pui


    Se spala si se taie salata, se marunteste nuca. Morcovul, prazul, rosiile, ciupercile se dau prin razatoare. Pieptul de pui se taie cubulete. Se prajeste painea si se taie bucatele. In maioneza se... »


  • Cruditati de sezon


    Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat... »


  • Salata chic


    Se scurg toate ingredientele de zeama (in strecuratoare), se taie sunca felii, cam de 1 cm late si 2-3 cm lungime, iar prazul se taie rondele subtiri. Ouale se taie si ele rondele, dupa ce s-au... »


  • praz cu maioneza


    Prazul curatat se taie in bucati de 6-7 cm lungime care, apoi, se fierb 50 minute in apa clocotita, putin sarata, pina cind se inmoaie bine. Se strecoara si se lasa in strecuratoare pina cind se... »


  • Chifle Umplute


    Rosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline, se condimenteaza cu amestecul de ciuperci. Se scobesc chiflele, se ung cu unt si... »


  • Ciuperci umplute cu legume


    Se toaca legumele si se calesc pana devin moi. Se adauga mararul, se potriveste de sare si piper. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, se acopera cu felii de cascaval (sau se rade cascaval... »


  • Ciuperci gratinate - Aperitive


    Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in cuburi de circa 1 cm pe latura. Tiati cubulete ardeiul gras, iar prazul in rondele. Caliti in ulei ciupercile impreuna cu... »


  • Sufleu cu legume - Aperitive


    Am pus hartie de copt in tava de yena, din toate cele de mai sus am facut un amestec omogen si l-am turnat in tava. Am pus tava la cuptorul preincalzit la 180 grade. L-am lasat cam 40 minute, am... »


  • Tarta cu praz si cartofi - Aperitive


    Intinde aluatul in forma d etarta dupa ce ai uns-o cu ulei. Apasa bine cu mana ca sa se potriveasca in forma. Indeparteaza aluatul de pe margini si da la frigider. Intre timp, fierbe cartofii in... »


  • Chiftelute din ciuperci cu sos de vin - Culinar.ro


    Chifla se inmoaie in apa calduta. Curatim legumele si le taiem astfel: ceapa in cubulete mici, prazul si morcovii in rondele, ciupercile in felii subtiri, iar patrunjelul marunt. Adaugam chifla... »


  • Platou cu legume - Culinar.ro


    Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii taiem rondele. Rondelele de morcovi se fierb in apa sarata, adaugam buchetelele de broccoli congelate, iar la urma, rondelele de praz. Dup ace s-au fiert... »


  • Somon in scoici din aluat frantuzesc - Culinar.ro


    1 praz tocat + 1/2 ardei gras tocat se calesc un pic intr-o 1Lg de unt; Se adauga 2 Lg faina, putin praf de curry, sare/piper dupa gust si 4 dl lapte. Se fierbe totul la foc mic pina se ingroasa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda