DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Supa de ceapa


    La originea ei, este un preparat al bucatariei frantuzesti. Dar reteta de mai jos este "furata" de mine, din caietul cu retete al bunicii, asa ca va garantez o savoare cu totul si cu... »


    Supa de ceapa
  • Placinta cu pui si tarhon


    Foarte usoara si aromata, acest tip de placinta poate fi o gustare excelenta intre mese.Ingrediente si cantitati:4 fileuri de piept de pui6 felii de bacon1 rulou de aluat de foietaj1 fir mare de... »


    Placinta cu pui si tarhon
  • Placinta cu somon si praz


    Iata o reteta care propune o combinatie deosebita intre somon si praz. Gustul delicios te va convinge ca ai facut alegerea cea mai buna.Ingrediente si cantitati:1 rulou de aluat fraged1 rulou de... »


    Placinta cu somon si praz
  • Tarta cu verdeturi si branza


    Pentru umplutura acestei tarte poti folosi orice tip de branza, insa iti recomandam branza de oaie, care are o aroma deosebita.Ingrediente si cantitati:400 g de aluat fraged20 g faina pentru intins... »


    Tarta cu verdeturi si branza
  • praz cu masline


    Pentru ca inca mai suntem in post si poate ati vrea sa va diversificati meniul, va recomandam o reteta utila si actuala, de doua portii, ingredientele gasindu-se pe piata in acest moment.... »


    Praz cu masline
  • Ciorba de miel


    O ciorba de miel cu totul diferita de ciorbele traditionale pe care le cunosti. Ingrediente si cantitati:1 kg carne de miel;2 litri de apa;3 fire de praz tocat marunt;3 morcovi;2 cepe tocate;1... »


    Ciorba de miel
  • Strudel cu piept de pui


    O reteta tot pe baza de pui, dar intr-o combinatie cum nu cred ca te-ai asteptat vreodata sa gasesti. Acest strudel are marele avantaj ca se prepara rapid si este extrem de gustos! Pieptul de pui,... »


    Strudel cu piept de pui
  • Placinta cu praz si anghinare


    Aluatul poate fi pregatit inainte, dar nu trebuie sa stea la congelator. Umplutura din praz, anghinare, usturoi, ceapa si crutoane da un gust deosebit placintei. Aceasta placinta poate fi servita... »


    Placinta cu praz si anghinare
  • Supa crema de raci


    Racii se prajesc cu un strop de ulei timp de 5 minute. Se separa carnea de restul carapacei. In alt recipient se pun la calit, la foc mic, prazul si ceapa taiate marunt; se adauga si morcovii... »


  • Supa de gaina cu taietei de casa


    Gaina se curata, se spala si se pune la fiert cu apa rece (cit sa o acopere) si sare. Cind se ridica spuma, aceasta se indeparteaza cu atentie. Cind clocoteste supa, se adauga zarzavatul curatat... »


  • Crema de raci


    Racii se prajesc cu un strop de ulei timp de 5 minute. Apoi se separa carnea de restul carapacei. In alt recipient se pun la calit la foc mic prazul si ceapa taiate marunt; se adauga si morcovii... »


  • Supa de limba


    Se spala bine limba, de mai multe ori, in apa calda, frecind-o cu malai, pentru a inlatura orice murdarie care se gaseste intre porii mari ai limbii. Se clateste apoi in apa rece, se opareste in... »


  • Supa crema de galbiori cu verdeata


    De pe oase se face o supa cu un litru si jumatate de apa, din cand in cand se ia spuma. Morcovii, radacina de patrunjel si prazul se taie cubulete. Legumele se amesteca cu piperul boabe, sare,... »


  • Ciorba de varza de bruxelles


    Se taie zarzavaturile rondele si cubulete,prazul marunt si varza se curata de foile de deasupra. Patrunjelul se scoate sa se decongeleze. Se pun la calit zarzavaturile. Cand sau inmuiat putin se... »


    Ciorba de varza de bruxelles
  • Supa de linte


    Lintea se alege in ajun şi se pune sa se inmoaie in apa rece. A doua zi, se taie slanina cubulete. Se curata ceapa, se taie marunt. Se spala zarzavatul de supa, se curata prazul de coaja si totul... »


  • Supa satioasa de linte


    Lintea se alege in ajun şi se pune sa se inmoaie in apa rece. A doua zi, se taie slanina cubulete. Se curata ceapa, se taie marunt. Se spala zarzavatul de supa, se curata prazul de coaja si totul... »


  • Supa de praz


    Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml de suc de mere si condimentam cu putin curry si... »


  • Supa cu legume chinezesti


    Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata. Prajim cateva minute in ulei fierbinte ciupercile si... »


  • Supa frantuzeasca


    Se curata prazul, se spala, se taie marunt, apoi se inabusa in ulei 2-3 minute. Se stinge cu »


  • Supă cremă belgiană


    Ceapa verde, prazul se curăţă şi se spală, se taie mărunt şi se călesc în unt, părţile verzi se pun deoparte. Se adaugă supa şi se pune la fiert. Între timp se curăţă cartofii, se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda