DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Supa de dovleac


    1) se curata si se taie : ceapa,morcovul,prazul conopida si dovleacul . 2) se calesc in amestecul de unt(marga) + ulei (5 min) apoi se toarna supa de legume 3) cand incep sa fiarba de pun foile... »


  • Supa de legume de iarna


    Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa... »


  • Supa de praz


    Prazul se curata de frunzele vestede si se spala bine de tot (se desfac foile si se spala chiar separat, alea verzi) si se taie rondele. Intr-o cratita se incinge uleiul si se adauga prazul. Se... »


  • Supa de praz


    Se taie prazul, cartofi, ceapa si se calesc in cele 2 linguri de ulei 5 minute, se sareaza, pipereaza.  Dupa care se aduga apa, cam 1 litru, se lasa la fiert 30 de minute. »


    Supa de praz
  • Supa-crema de praz


    Ceapa, prazul si cartofii se curata, se spala si se taie marunt. Se fierb in 2 l de apa cu sare, se strecoara, se paseaza, se dau prin sita si se amesteca cu zeama. Se pun din nou la fiert, se... »


  • Minestrone


    Regula 1. Se pun tot felul de zarzavaturi, dar neaparat fasole sau mazare. Regula 2. Se fierbe la foc mic, si trebuie sa fie scazuta zama asta, si in final se pun paste. Am pus fasolea proaspata,... »


    Minestrone
  • Supa-crema de praz


    Se caleste prazul, taiat in rondele, in uleiul de masline, adaugand de la inceput o lingurita rasa de sare. Se curata si se taie in cuburi radacina de patrunjel si cartoful. Imediat ce prazul se... »


    Supa-crema de praz
  • Supa crema de usturoi


    Am calit usturoi (cam putin, data viitoare pun dubla cantitate). Cand usturoiul s-a inmuiat am adaugat partea alba de la un praz taiata bucati mari. Le-am lasat si pe ele sa se caleasca bine si am... »


  • Ciorba de varza creata cu rasol si hrean


    Calim intai putin zarzavatul Adaugam si varza taiata, mie imi place mult varza asta, atat ca aspect cat si ca miros in zeama. Dupa ce calim nitel si varza punem deasupra rasoalele, apa si da-i si... »


    Ciorba de varza creata cu rasol si hrean
  • Ciorba pescareasca


    Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza putin. Se lasa sa stea pe o farfurie mare timp cit fierbe pestele mic.... »


  • Ciorba pescareasca


    Se curata pestele marunt si se pune la fiert cu apa calda. Pestele mare se curata de solzi, se taie bucati mari si se sareaza putin. Se lasa sa stea pe o farfurie mare timp ctt fierbe pestele mic.... »


  • Ciorba de peste cu crutoane


    Pestele mic care poate fi albisoara, rosioara, caracuda sau obleti, se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se adauga la fiert si legumele curatate, spalate si taiate marunt impreuna cu... »


  • Ciorba de legume cu zeama de varza


    Legumele, in afara de cartofi se curata, se spala si se taie marunt. Se pune untul intr-o tigaie si se adauga legumele la inabusit. Se toarna apoi apa si se adauga cartofii taiati cubulete. Se lasa... »


  • Ciorba de peste cu praz


    Se rumeneste in ulei ceapa, prazul, telina si se stinge cu 3 litri de apa. Se pune sare, piper si usturoiul strivit. Cind au fiert toate zarzavaturile, se trece ciorba printr-o sita intr-o alta... »


  • Ciorba taraneasca


    Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu apa si sare, la foc. Cind incepe sa clocotesca, se scoate spuma de mai multe ori, pina cind nu se mai formeaza, apoi se... »


  • Bors rusesc cu dafin


    Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se... »


  • Bors de peste cu praz


    Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate gati, de asemenea, din salau sau cu diferiti pesti marunti, cu exceptia carasului si... »


  • Bors de pui


    Se pune carnea la fiert cu sare, dupa ce e bine fiert pieptul se face fasii subtiri. lLgumele se taie marunt si se adauga dupa ce carnea este fiarta. Rosia si dovlecelul se paseaza in blender. Se... »


    Bors de pui
  • Ciorba de porc monti


    Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se adauga dupa ce carnea este fiarta. Rosia si dovlecelul se paseaza in blender. Se... »


    Ciorba de porc monti
  • Bors rusesc


    Carnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa rece cat sa le acopere. Se spumuieste cand da in clocot, se mai fierbe... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda