DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ciorba de peste


    Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt si cu vinul.Cand pestele este fiert,se scoate... »


  • Ciorba de legume cu zeama de varza


    Se curata si se taie marunt legumele,in afara de cartofi.Se pune untul intr-o oala,se introduc legumele in untul fierbinte si se lasa pe foc mic sa se inabuse bine,apoi se toarna apa,se adauga si... »


  • Ciorbita de legume


    Mai intai curatam toate legumele si le spalam bine. Tocam ceapa, morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, usturoiul si prazul bine de tot sau, mai simplu, le dam pe razatoarea mare.... »


  • Ciorba de zarzavat cu zeama de varza


    Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga varza taiata subtire. Dupa ce varza s-a fiert se adauga... »


  • Bors rusesc


    Carnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa rece cit sa le acopere. Se spumuieste cind da in clocot, se mai fierbe... »


  • Supa rapida


    Curatam varza, o spalam si o taiem fasii subtiri. Se freaca incet cu sare, se limpezeste cu apa rece, se lasa deoparte. Se curata ceapa si prazul, se taie pestisori si se pun peste varza. Frunzele... »


  • Bors rusesc cu dafin


    Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se... »


  • Ciuperci cu salvie si rozmarin


    1. Se curata si se spala bine ciupercile. 2. Se fierb 10 minute in apa sarata si apoi se lasa la scurs. 3. Separat se fierbe alta apa cu cate 100 ml otet, piper boabe, seminte de mustar si 1... »


  • Turte de cartofi cu ou


    Cartofii se fierb iar prazul se caleste in putin ulei. Se face un pireu din cartofii fierti ce se amesteca cu prazul, maslinele, patrunjelul, sare, piper si se modeleaza turte care se tin la... »


  • Tocanita de cartofi cu carne de vita


    Carnea se taie cuburi, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Cartofii, telina, radacina de patrunjel si morcovii se curata si se taie cuburi. Se prajeste carnea in ulei si se scoate. Se... »


  • Paturata pe crumpei


    Incepeti cu aluatul, framantati din toate ingredientele de mai sus un aluat neted, elastic. Dati o forma de bila, ungeti cu ulei si il inveliti cu o folie, il dati la frigider pentru 20-30 de... »


  • Sarmale de post


    SARMALE DE POST: Acest fel de mancare il facea bunica mea din Oltenia cand praznicul satului cadea in zi de post. Mancarea este delicioasa! Iata cum se procedeaza: Varza se desface si se spala... »


  • Cartofi ardelenesti


    Se taie ceapa si partea alba de la praz felii foarte subtiri,slanina din cap de piept se taie cuburi mici si impreuna se pun in cratita pe foc mic,amestecand pana se rumenesc usor.Se adauga... »


  • Sarmalute la ciptor in oala de lut


    Pentru inceput se spala oala si se lasa pentru aproximativ o ora in apa calduta la inmuiat. 1.Se caleste ceapa cu prazul 5 min. 2.Se adauga morcovul dat prin razatoarea mica. 3.Separat se calesc... »


    Sarmalute la ciptor in oala de lut
  • Cap de vitel cu maioneza


    Se curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimbind apa daca este nevoie, pana nu mai ramane nici o urma de sange. Capul trebuie sa fie bine cuprins de apa,... »


  • Mamaliga la cuptor cu costita afumata


    Se face o mamaliga in apa sau lapte dulce, care se fierbe la foc moale 15 minute. Se amesteca cu lingura sau cu facaletul in ceaun, pana cand compozitia se desprinde usor de pe pereti. Se ia... »


  • Piept de pui cu praz


    Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata se strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul umplut se sareaza, pipereaza si se infasoara in felii subtiri de slanina. Dupa... »


  • Ficat cu ciuperci


    Taie ficatul fasii de grosimea unui deget si prajeste-l in 3 linguri de ulei amestecand continuu si condimenteaza-l cu putin maghiran. Intr-un alt vas prajeste prazul taiat rondele intr-o lingura... »


  • Muschiulet umplut


    Muschiuletul se despica pe lungime pentru a mari suprafata de lucru, se bate cu batatorul de carne, se condimenteaza. Pana absoarbe sarea, se maruntesc celelalte ingrediente in cuburi, fasii,... »


  • Gulas


    Taie julienne legumele curatate. Incinge grasimea si prajeste carnea, dupa care adauga ceapa, foile de dafin, 2/3 de legume taiate, toarna supa de carne si inabuse totul sub capac. Inabuse restul... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda