DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tocanita poloneza


    Am taiat carnaciorii in felii, cartofii in cubulete si morcovii in rondele. Am tocat ceapa si am taiat prazul rondele. Intr-o cratita maricica, am topit untul. In el am prajit carnaciorii. Apoi am... »


    Tocanita poloneza
  • Piept de pui cu ghiveci de orez si legume


    1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta. 2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Se se prajeste in ulei... »


    Piept de pui cu ghiveci de orez si legume
  • Ghiveci de pui


    Punem in vas de cuptor uns cu ulei carnea peste care asezam fasii de ardei gras si iute, ceapa, usturoi felii, presaram sare, piper si iutica. Peste toate punem strat de felii de cartofi, apoi de... »


    Ghiveci de pui
  • Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana


    Puneti puiul la prajit in unt. Atentie, trebuie sa puneti destul de mult unt sau sa adaugati pe parcurs caci untul va fi folosit la sos. Conserva de morcovi si mazare puneti-o la incalzit intr-o... »


    Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
  • Craciunella cu perje


    Se bat bine cele 2 fileuri de muschi de vitel, se ung cu putin ulei de masline. Se curata legumele si se taie toate cubulete. Se calesc in 4 linguri de ulei incinse in wok. Spre sfarsit adaugam... »


    Craciunella cu perje
  • Rulada de porc cu usturoi


    Se caleste ceapa de apa cu usturoiul tocate, in 2 linguri de unt Se sareaza si pipereaza carnea pregatita. Amestecam cepa si usturoiul dupa ce se racesc putin cu verdeata tocata eu am pus numai... »


    Rulada de porc cu usturoi
  • Mancare de praz cu carne de vitel


    Se spala prazul si se taie in bucati de 1 cm - 1,5 cm grosime. Acestea se oparesc in apa fiarta cu sare timp de 2 minute. Intre timp se toaca ceapa solzisori si se caleste impreuna cu delikatul si... »


    Mancare de praz cu carne de vitel
  • Drob in crusta de bacon


    1. Se amesteca carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si 4 oua crude. Se caleste partea alba de la praz taiata marunt se adauga verdeata si se lasa la rece. 2. Se aseaza feliile... »


  • praz curry


    Spalam si curatam prazul, il taiem de circa 2 centrimetri si prajim in ulei de masline. Adaugam orezul si praful de curry, rosia taiata bucatele, supa de pui si lasam sa fiarba acoperit pana se... »


  • praz umplut


    Se curata si se spala prazul, apoi se taie bucati si se fierbe un sfert de ora in apa cu sare. Bucatile se golesc de miez, se pastreaza doar cite trei-patru foi din afara. Orezul se fierbe, se... »


  • Mancare de legume


    Lasam fasolea la inmuiat in 2 I de apa, timp de cel putin trei ore. Se fierbe apoi in apa in care a stat la inmuiat, adaugand si slanina, taiata felii. Dupa o ora, se adauga morcovul si prazul,... »


  • praz cu masline in sos de rosii


    Se curata prazul, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se opareste cu apa clocotita. Se pune prazul scurs bine de apa intr-o cratita cu ulei fierbinte, se lasa sa se prajeasca usor, se adauga... »


  • Dovlecei cu orez


    Se curata dovleceii de coaja si de seminte si se taie cubulete. Se caleste ceapa, taiata pestisori, intr-un vas in care s-a topit jumatate din cantitatea de unt. Se lasa pe foc 4 minute. Se... »


  • Mancare cu legume


    Conopida se desface buchete cat mai mici si se fierbe in apa clocotita, cu sare. Dupa 5-7 minute, cand poate fi strapuns usor cu furculita, se ia de pe foc si se lasa in atata apa, cat sa o... »


  • Tocatura de praz


    Curatam prazul de frunze, lasand doar bulbul si o mica parte din tulpina. Se spala si se taie bucati, care se oparesc timp de 5 minute in trei litri de apa clocotita, dupa care se strecoara si se... »


  • Bulete de praz


    Prazul se curata, se fierbe si se toaca (nu prea marunt). Separat, se prepara un aluat din oua, faina, lapte si sare. Se adauga prazul, apoi se ia cu lingurita din aceasta compozitie, se modeleaza... »


  • Rasol de praz


    Se curata prazul, se taie bucati si se fierbe in apa cu sare. Apoi se strecoara si se asaza intr-o salatiera. Separat, se prepara un sos din ulei, otet, piper si verdeata tocata fin, care se... »


  • praz a la grec


    Curatam si spalam bine prazul de tulpina si frunze. Se taie bulbul bucati de 6-8 cm lungime, care se oparesc timp de cateva minute in apa cu sare. Apoi se lasa prazul sa se scurga bine si se pune... »


  • praz cu cascaval


    Radacinile de praz se spala si se taie bucati, se fierb in apa clocotita, cu sare, dupa care se strecoara si se asaza intr-un vas termorezistent. Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte, la... »


  • Garnitura verde cu frisca


    Cartofii se taie in felii si se prajesc aprox. 15 minute in ulei fierbinte. Morcovii se fierb intr-o jumatate litru de apa timp de 5 minute, apoi adaugam prazul si mai fierbem 5 minute.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda