Retete

  • Sepie umpluta


    Muiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o scurgem. Maruntim tentaculele, ceapa si usturoiul. Sunca se taie in fasii subtiri. Se... »


  • Scoici prajite cu rosii


    Prajim in ulei usturoiul si ceapa curatate si taiate marunt, pana devin sticloase. Adaugam vinul, sucul de rosii, sofranul si concentratul de supa. Fierbem sub capac pana se evapora surplusul de... »


  • Creveti prajiti, cu ghimbir, usturoi si ardei iuti


    Incingeti o tigaie mare si puneti in ea 4 linguri de ulei de masline, ghimbirul, usturoiul, ardeii iuti si crevetii. Prajiti cam 3 minute, apoi reduceti focul si stoarceti in compozitie sucul de la... »


  • Scoici cu prosciutto, rosii si fasole alba batuta


    Preincalziti cuptorul la 240 grade Celsius sau la treapta a 9-a la cel pe gaz. Asezonati rosiile si presarati-le cu oregano. Stropiti-le cu ulei de masline si coaceti-le la cuptor, cu partea cu... »


  • Fettuccine cu fructe de mare


    Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, de preferat sa ramana al dente. Separat, intr-o tigaie se caleste putin usturoiul in ulei, se adauga fructele de mare care se... »


  • Paella de marisco (de fructe de mare)


    Supa de peste este ideal sa fie facuta in casa din cap si coada de peste (de stinca sau de plaja) fiert cu o ceapa, o foaie de dafin, sare si o rosie. In loc de peste se poate face si din... »


  • Fructe de mare cu orez si dovlecei


    Orezul se curata si se spala. Dovleceii se curata de coaja si se rad prin razatoarea mare. Ceapa se va taia marunt. Ardeiul gras se taie fin. Rosiile se vor taia felii. Orezul se va amesteca cu... »


  • Linguini cu midii


    Midiile se lasa in apa rece timp de 1 -1,5 ore. Dupa aceea se pun intr-o cratita mare in care este ulei de masline fierbinte. Se arunca in uleiul foarte incins midiile (atentie va sari uleiul la... »


  • Cocktail de creveti cu grepfruit si avocado


    Crevetii se curata, se poate lasa numai coada. Se prajesc in tigaie cu un pic de ulei de masline pina devin roz si au forma de C. Cateva minute sunt suficiente. In ultimul minut se adauga un... »


  • Calamar umplut


    Se iau doua bucati calamar congelat si se oparesc in apa pana se fac tubulete, cam 5 min. Se lasa deoparte si intre timp se face compozitia pentru umplutura. Se face o compozitie din toate... »


  • Fructe de mare cu orez si dovlecei


    Orezul se curata si se spala. Dovleceii se curata de coaja si se rad prin razatoarea mare. Ceapa se va taia marunt. Ardeiul gras se taie fin. Rosiile se vor taia felii. Orezul se va... »


  • Paste de spanac cu calamar si rosii


    Pregatim toate ingredientele. Daca aveti rosii micute arata mai aspectuos. Taiem rosiile in sfreturi, apoi le feliem Frunzele de busuioc le-am lasat intregi (dar se pot si toca). Tocam usturoiul... »


  • Caracatita cu sos de rosii


    Se portioneaza caracatita, se spala si se fierbe in apa cu sare si zeama de lamaie pana devine frageda (furculita intra usor in carne). Se scoate, se usuca de apa si se lasa la racit. Dupa ce s-a... »


  • Curry cu creveti


    Pe foc iute se calesc crevetii, se adauga usturoiul, vinul si kechup-ul, se pune capacul, se face focul putin mai mic si se lasa sa fiarba cam 2 min. Se scot crevetii (fara sos), iar sosul se... »


  • Crap umplut cu nuci (la cuptor)


    Cu o seara inainte am curatat pestele l-am frecat cu sare, piper, menta si salvie l-am invelit in folie si l-am lasat peste noapte la frigider. Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri... »


  • Peste - rapid si bun


    Se adauga ingredientele ca in pozele de mai jos: intai 1/2 din usturoiul curatat si taiat bucatele, peste se adauga 1/2 din ardeii taiati fasii, peste 1/2 corianru tocat, peste se adauga pestele,... »


  • Peste in crusta crocanta, cu mamaliga la gratar


    Se pune apa cu un praf de sare la fiert,si se prepara o mamaliga foarte tare. O luam de pe foc si o amestecam cu cascavalul ras,apoi o intindem intr-un strat de1,5 cm pe o tava unsa cu putin... »


  • Peste gatit in stil Marocan


    Pestele se tine in zeama de lamaie 30 de minute. Legumele se pun la prajit cu ulei. Cand zarzavatul este inmuiat se pune pestele si se acopera cu un amestec facut din:100 gr bulion de rosii, apa,... »


  • Somon de mare cu crusta de rosii deshidratate


    Rosiile se toaca marunt (in mixer). Se amesteca toate ingredientele pentru crusta, pasta obtinuta se intinde pe bucatile de peste. Se unge o forma rezistenta la foc cu ulei si se pune in cuptor,... »


  • Fructe de mare cu orez si dovlecei


    Se spala orezul, dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare , ceapa se taie marunt, ardeiul gras se taie fasii, rosiile se taie felii. Orezul se va amesteca cu dovleceii, fructele de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda