DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tocana de vanat cu garnitura de fasole neagra


    Carnea de mistret foarte bine spalata se taie in fasii subtiri impreuna cu slanina afumata. Se pune in apa rece, slanina se prajeste si se scoate din tigaie. In grasimea lasata de slanina se... »


  • Fazan portughez


    Curatam pasarea de pene, se pirleste pe flacara mica, se sterge cu o cirpa curata inmuiata in apa rece, dupa care se goleste de intestine si de maruntaie. Se spala cu apa rece, se sareaza pe... »


  • Porumbei cu ciuperci


    Porumbeii se curata si se spala. Se pun apoi la calit cu ceapa tocata si cu slanina taiata feliute. Dupa ce s-au rumenit, porumbeii se scot din vas iar in sosul ramas se pune o lingura cu faina,... »


  • Mancare de vrabii inabusite


    Vrabiile se curata, se sareaza si se pipereaza. Se pun apoi impreuna cu ceapa tocata si untul la rumenit, pe foc mic. Se lasa sa se prajeasca pe toate partile, se adauga faina, se toarna vinul,... »


  • Mancare de iepure cu masline


    Carnea de iepure se curata de pielite, apoi se taie bucati si se pune pe foc mic, cu 4 linguri de ulei, la rumenit. Se scot inapoi in oala si se asaza pe o farfurie. In uleiul ramas, se pune la... »


  • Mancare de iepure cu vanat


    Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se lasa pe foc mare, pana se albeste. Se pune apoi pe foc mic, se adauga... »


  • Carne de caprioara sote


    Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara deasupra faina, se toarna apa si vinul alb si cel marinat, se adauga... »


  • Mancare de iepure cu sos picant


    Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore. Apoi se scoat, se impaneaza cu slanina si se asaza intr-o tava. Separat, se... »


  • Mancare rece de iepure cu masline


    Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din nou carnea. Se prajeste bine in uleiul incins si se scoate pe o... »


  • Pilaf oriental de orez cu carne de caprioara


    Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita taiata cubulete mici, usturoiul pisat. Orezul... »


  • Carne de mistret cu castraveti murati


    Carnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt vas. In grasimea ramasa se pune ceapa taiata marunt, apoi faina, bulionul, foaia de... »


  • Mincarica orientala din carne de vinat


    Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se prajeste carnea pina capata culoare frumoasa.... »


  • Pulpa de mistret cu afine


    Inainte de a fi preparata, carnea se tine in bait 2 zile. Pentru prepararea baitului, se amesteca toate ingredientele date, se pun la fiert 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca putin, dupa care... »


  • Friptura de caprioara cu galbiori


    1. Curatam carnea de caprioara de pielite, o saram si o piperam. Se lasa deoparte. Tendoanele si oasele de caprioara, precum si soricul se pun intr-o cratita cu 20 gr. unt. Le prajim bine, apoi... »


  • Friptura de iepure cu legume


    Curatam legumele, le taiem bucati mai mari, ungem o tava cu putin ulei si le asezam amestecate. Usturoiul nu l-am mai curatat , cateii i-am pus intregi, zdrobiti putin cu lama cutitului. Iepurele... »


  • Mamaliguta cu cascaval si sos de rosii


    Se pune laptele la fiert iar cand da in clocot se pune malaiul si grisul si se lasa sa fiarba, apoi se amesteca bine cu facaletul pana se desprinde de pe vas. Se unge o forma cu unt, se rastoarna... »


  • Papara cu mamaliga


    Se curata ceapa si se taie solzisori foarte subtiri si se pune cu 50 gr unt in tigaie pe foc sa se inmoaie, bine. Rosiile se curata de pielita si seminte, se taie sferturi, se pun peste ceapa si se... »


  • Ghiveci la cuptor


    Se curata dovleceii in lung, se spala bine cu apa calduta, se taie in felii (rondele) groase de un deget, se lasa la scurs. 2 rosii se taie rondele, 2 se toaca bine. Puiul se taie in cuburi mici... »


  • Ciuperci cu mamaliga si sos de rosii


    Se face mamaliga din 500 ml apa, 1 lgt sare, 1-2 lg ulei, 100 g faina de porumb- la microunde. Dupa ce fierbe apa cu sarea si uleiul, se adauga faina, se lasa 5 minute la 750W, acoperit, apoi se... »


  • Ardei copti cu mamaliguta


    Se coc ardeii. Dupa ce s-au perpelit pe toate partile se iau de coada si se pun intr-un vas cu capac. Se ;asa cinci minute asa dupa care se curatade coaja si pun in alt vas. Se curata de seminte.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda