Retete

  • Mancare de castraveti acri cu mamaliga


    Daca sunt prea sarati castravetii ii pui cateva ore la desarat. Calesti carnea, adaugi ceapa tocata, morcov si o ceasca de apa, apoi castravetii, apa sau supa de vita cat sa cuprinda castravetii,... »


  • Friptura de vita


    Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei. Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cimbrul. Cand este aproape gata se adauga vinul... »


  • Pui cu legume


    Se taie carnea si se inabuse in untura, dupa care se adauga putina apa pana se inmoaie. Separat in restul de untura se insabuse legumele taiate marunt. Apoi adaugi faina desfacuta in apa, verdeata... »


  • Stufat de piept de pui


    Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente. Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga... »


  • Rulada de vita cu spanac si stafide


    Se spala spanacul, se stoarce si se oparaste si se toaca. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se caleste in 20 g de unt topit si cand devin sticloase se adauga spanacul, vinul, stafidele si... »


  • Ardei umpluti cu piept de pui si jambon


    Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor. Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei incins, apoi se pune intr-un castron. Se adauga painea taiata cubulete,... »


  • rosii cu carne de vita


    Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor. Se stropeste, din cand in cand, cu vin. Rosiile se oparesc, se decojesc si se... »


  • rosii umplute cu slanina si carne tocata


    Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura. Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale batute, ceapa tocata si miezul de paine... »


  • Frigarui de carne cu legume


    Condimentam carnea, o framantam si formam bilute. Taiem rondele cartofii, ceapa, rosiile si ardeii si le tragem pe frigarui alternand cu bilutele de carne. Le frecam cu condimente si le... »


  • Ceafa de porc la gratar cu cartofi cu smantana, cepa si slanina


    Feliem ceafa si o presaram cu sare, piper si putin ulei si punem la macerat in frigider 4-5 ore. Fierbem cartofii in coaja, ii racim, ii taiem rondele si ii prajim in ulei. Taiem cubulete... »


  • Cotlet de porc umplut cu cascaval


    Sare, piper, foi de dafin Calim ceapa intr-o lingura de untura, adaugam pasta de rosii, condimentele, diluam cu apa si fierbem cateva minute. Luam de pe foc si adaugam cascavalul razuit. Batem... »


  • Ceafa la gratar


    Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, pasta de rosii si berea). Ungem carnea cu amestecul si... »


  • Ceafa de porc cu legume la cuptor


    Presaram feliile de carne cu sare si piper si le ungem cu mustar. Le punem una cate una pe folie de aluminiu si le decoram cu rondele de ceapa, ardei si carnat, le putem imbogati dupa preferinte... »


  • Muschiulet la gratar cu mazare


    Feliem carnea si ungem feliile cu mustar, ulei amestecat cu piper si le punem la frigider la macerat intr-un vas care se inchide ermetic 1-2 zile. Inainte de preparare le presaram cu sare si le... »


  • Galuste cu carne


    Prepara tocana in mod obisnuit. Adauga rosiile feliate si ardeii taiati rondele, dupa care lasa-i la inabusit timp de zece minute. Prepara galuste din faina, oua, marar tocat, putina sare si... »


  • Pui inabusit cu migdale si seminte de pin


    Mai intai se face picada, punand migdalele, semintele de pin, patrunjelul, usturoiul si sofranul in blender, unde le-am procesat pana au devenit cam ca o pasta. Se pun deoparte intr-un castronel.... »


  • Braciole


     Am luat fiecare felie de carne si am batut-o pana a ajuns la grosimea de jumatate de cm., apoi am presarat sare si piper. Am pus in blender semintele de pin, patrunjelul, branza si usturoiul... »


  • Salata cu ravioli


    Salata cu ravioli este un fel de mancare care e foarte bun si cald si rece, din acest motiv poate fi usurinta pus la pachet a doua zi la serviciu sau la scoala sau chiar si la un picnic in aer... »


  • Musaca greceasca de vinete


    Se curata cartofii, se spala, se taie rondele, se sareaza si se prajesc intr-o tigaie cu ulei. Se da casul prin razatoarea mare. Se spala vanata, se sterge si se taie rondele. Rondelele mai mari se... »


  • Ardei umpluti cu carne


    Se curata, se spala ceapa (se opreste una pentru sos), se toaca marunt sau se da prin masina de tocat carne iar apoi se caleste in putin ulei si se pune la scurs in strecuratoare.Verdeata spalata... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda