DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Suc de fructe rosii (visine, capsuni si zmeura)


    1. Se prepara siropul din 200 ml apa plata si 100 g zahar, care se amesteca si se fierbe pana cand volumul ramane la jumatate. 2. Dupa ce a fost luat de pe foc se adauga 2-3 lingurite de suc de... »


  • Cockteil TEX-LATIN


    Toate se introduc intr-un shaker unde se bat 1 min. »


  • Bloody Mary


    Ingredientele se amesteca cu delicatete »


  • Suc de rosii cu tabasco


    Intr-un pahar se pun citeva cuburi de gheata peste care se toarna sucul de rosii. Se pun 2 picaturi de tabasco (la 200 ml de suc), se presara sare si piper. »


  • Bomba"scorpio"


    Se amesteca bauturile inpreuna cu 2 cuburi de gheata si praful de capucino intr-un mixer »


  • Suc de rosii


    Se spala rosiile, se strivesc si se dau prin sita inoxidabila. »


  • rosii umplute cu vinete


    Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe un platou cu partea taiata in jos pentru a se scurge. Ceapa se curata... »


  • Mozzarela alla caprese


    Mozzarela si rosiile se feliaza. Se asaza pe o farfurie frunzele de salata verde, iar in jurul ei se alterneaza felii de rosii si mozzarela. Se presara sare, piper si busuioc si se stropeste apoi... »


  • Oua cu rosii


    Rosiile se spala, se sterg si se taie un sfert din ele, in partea coditei. Se scoate miezul din fiecare rosie, se lasa la scurs de zeama, apoi se umplu cu salata de legume. Se asaza peste fiecare... »


  • Budinca de legume


    Vinetele si ardeii se curata de coaja si se rup apoi in fasii. Se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei, iar rosiile se curata de coaja si se taie feliute. se asaza intr-un vas de yena... »


  • Budinca de vinete


    Se spala vinetele si apoi se taie in felii groase de un centimetru. Se presara cu sare si se lasa deoparte sa se scurga de zeama. Separat, se coace ceapa, se taie ardeii fideluta si se inabusa... »


  • rosii umplute cu oua fierte


    Rosiile spalate in prealabil, se golesc de miez si se lasa la scurs. Se face o pasta din ouale sfaramate, sarea, piperul, mustarul si verdeata tocata marunt. Se umplu rosiile cu aceasta pasta si... »


  • rosii frantuzesti


    Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet, sare si piper. Se lasa rosiile cu sos o ora, la frigider. Intre timp se toaca... »


  • Oua umplute cu felii de ansoa


    Ouale se fierb tari, apoi li se taie varfurile si se scot galbenusurile. Jumatatile de ansoa se toaca marunt iar rosiile se golesc de miez. Se amesteca galbenusurile, ansoa, miezul rosiilor, untul,... »


  • Salata de vinete servita in rosii


    Se coc vinetele. Se curata si se scoate miezul. Se pune la scurs intr-o strecuratoare (de plastic nu de metal). Dupa ce s-au scurs bine,se toaca cu un tocator de lemn,sau se pot mixa la robot. In... »


  • Sandwich cu pui rece si salata


    Nu stiu cum e la altii, dar mie mi se intampla mereu sa-mi ramana carne dupa cate o masa intre prieteni ori de la cina. O pun in frigider iar a doua zi ii dau o viata noua, un pic de stralucire (pe... »


  • Gustari calde cu rosii


    Ungem feliile de paine cu unt, punem deasupra salamul si branza si apoi dam la cuptor aproximativ 5-7 minute. »


  • Ciupercute de oua umplute


    Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun galbenusurile sfaramate intr-un vas si se... »


  • Carpaccio de caracatita


    Se pune la fiert o oala cu apa, vinul, otetul, frunzele de dafin si boabele de piper. Cand incepe sa fiarba se adauga caracatita si se lasa la fiert circa 30-40 de minute pana cand devine frageda.... »


  • rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi


    Taiati cate un capacel in partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda