Retete

  • Placinte cu untura - Culinar.ro


    Inmuiem drojdia in putin lapte si o turnam in faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, framantam bine cu sare si atata lapte batut cat sa obtinem un aluat elastic. Intindem aluatul foarte subtire... »


  • Frigarui vegetariene - Culinar.ro


    Stiuletii de porumb de lapte se taie in bucati de 4 – 6 cm, castravetii in rondele groase, ardeii in cuburi, iar ceapa in doua, se indeparteaza cozile rosiilor. Se trage ciuperca pe frigaruie si... »


  • Vinete cu piept de pui - Culinar.ro


    Vanata se taie felii subtiri , sr sareaza si se lasa putin sa elimine apa.Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar. Feliile de vinete se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se... »


  • Crema de cascaval marmorat - Culinar.ro


    Cascavalul se rade pe razatoarea cu gauri mari (sau se zdrobeste cu furculita). Se freaca bine cu margarina, smantana si ceapa rosie taiata marunt (dupa gust). Se unge pe paine, se serveste cu rosii. »


  • Pasta de parizer - Culinar.ro


    Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si ardeiul verde se taie in cuburi mici, impreuna cu smantana se amesteca cu... »


  • rosii umplute cu peste - Culinar.ro


    Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt putin peste fiert, se amesteca cu maioneza, adaugand... »


  • rosii umplute cu carne si ciuperci - Culinar.ro


    Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiarta sau fripta, se... »


  • rosii cu orez - Culinar.ro


    Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe in apa 100 g de orez: se scurge bine si se amesteca cu... »


  • rosii umplute cu peste in ulei - Culinar.ro


    Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, lasandu-le asa catva timp sa se scurga. Cu... »


  • Ardei umpluti cu branza de oaie - Culinar.ro


    Scoatem samburii din ardei, ii taiem in jumatati si ii scurgem. Oparim rosiile doua minute in apa sarata, le scoatem si le decojim, le scoatem samburi si le taiem cubulete. Incalzim jumatate din... »


  • Pasta de ciuperci - Culinar.ro


    Alegeti ciuperci tinere, proaspete si albe, spalati-le sub jet de apa rece, lasati-le sa se zvante si treceti-le prin masina de tocat carne. Separat, spalati gogosarii, scoateti-le cotoarele,... »


  • Ciuperci umplute - Culinar.ro


    Spalati foarte bine ciupercile, desprindeti piciorusele de palarii si pe acestea din urma puneti-le intr-un vas cu unt la cuptor sa se inmoaie. Tocati piciorusele si puneti-le impreuna cu ceapa in... »


  • Ciuperci la tava - Culinar.ro


    Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare. Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre ele piciorusele. Adaugati, de asemenea, felii de... »


  • Telina umpluta - Culinar.ro


    Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Aceasta compozitie se prajeste in 3-4 linguri de... »


  • Telina gratinata - Culinar.ro


    Se pune la fiert apa cu putina sare. Cand clocoteste, se adauga telina, curatata si bine spalata. Se lasa sa fiarba 5 minute. Intre timp, se amesteca faina cu putin lapte rece.Restul laptelui se... »


  • Chifle cu ulei - Culinar.ro


    Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou de 2 ori,... »


  • Frigarui la rece - Culinar.ro


    Se invelesc painitele sau chiflele mai mari in staniol si se asaza pe farfurii mici sau pe o farfurie mai mare, in mijlocul mesei. Cind se servesc, chiflele se dezvelesc si se consuma alaturi de... »


  • Mancare de ciuperci - Culinar.ro


    Tocati marunt ciupercile si ceapa. Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul. Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe foc domol timp de 20 de minute. Folositi rosii... »


  • rosii umplute cu oua - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie. Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine. Se adauga patrunjelul, ceapa data prin razatoare, putina... »


  • rosii umplute cu mazare si sunca - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 minute in apa clocotita cu sare. Se adauga doua... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda