DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • rosii umplute cu conopida - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Se presara putina sare in interior. Conopida se fierbe in apa cu sare, apoi se pasireaza. Se adaugi cascavalul si un... »


  • rosii umplute cu maioneza - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se strecoara fasolea. Fasolea si morcovii se taie marunt. Se amesteca apoi legumele cu sardelele, taiate marunt si se adauga maioneaza. Se umplu... »


  • rosii umplute cu branza de vaci - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii, apoi se scobesc cu o lingurita, avand grija sa nu se rupa coaja. Se toaca marunt verdeata, care se amesteca apoi in mixer cu branza de vaci, adaugandu-se ulei,... »


  • rosii portugheze - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii, in partea dinspre peduncul, se scobesc si se presara cu putina sare. Se pune orezul la fiert in circa 5 pahare de apa. Apoi se strecoara si se amesteca bine cu... »


  • rosii „acordeon" - Culinar.ro


    Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa, preparate complet. Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maioneza. Maioneza se poate inlocui cu un sos... »


  • Clatite cu cascaval - Culinar.ro


    Pentru sosul alb, se prajeste putin faina cu untul, se stinge cu si se amesteca continuu ( cu telul) sa nu faca cocoloase, pana se leaga. Se raceste. I Se da gust cu sare, piper, nucsoara. Se taie... »


  • Mini hamburgere - Culinar.ro


    Rosile spalate taiate rondele dar nu subtiri, intr-un bol puneti oul, 2 linguri faina, condimente, le amestecati bine, trebuie sa fie de consistentza unei smintine. Intr-o tigaie incingetzi... »


  • Conopida italieneasca - Culinar.ro


    Conopida se fierbe si se desface buchetele. Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se presara limba afumata, tocata marunt, si se toarna putin sos de rosii.... »


  • Aperitive pe baza de rosii - Culinar.ro


    Se fierb cinci oua tare, se trec sub jet de apa rece, se decojesc, se taie in doua pe latime si se scoate galbenusul. Se taie un capacel fiecarei rosii, se scoate pulpa, iar Interiorul se presara... »


  • rosii umplute cu ansoa - Culinar.ro


    Se inmoaie miezul de paine in lapte. Intre timp, se fierb ouale circa 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca si se decojesc. Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie rondele, usturoiul se... »


  • rosii umplute cu ton - Culinar.ro


    Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se sareaza in interior, se stropesc cu otet si se lasa cu gura in jos pe hartie pergament 1/2 ora. Intre timp, se prepara o pasta din ton, zeama... »


  • Gustare de dovlecei - Culinar.ro


    Se curata dovleceii de coaja, dupa care se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se strecoara si se taie cubulete. Se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga rosiile taiate cubulete, sare si... »


  • Ardei umpluti cu vinete - Culinar.ro


    Ardeii se curata de cotor si seminte. Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Apoi se toaca impreuna cu miezul de paine, inmuiat in , ceapa, tocata marunt si calita in ulei. Se adauga... »


  • Praz umplut cu orez - Culinar.ro


    Se taie prazul bucati de 5-6 cm lungime, care se oparesc in apa sarata. Dupa ce s-au racit, se scoate fiecare foaie in parte, fara a se rupe. Umplutura se prepara din ceapa tocata marunt si prajita... »


  • Vinete umplute cu branza si rosii - Culinar.ro


    Se oparesc rosiile un minut, apoi se decojesc. Se taie in jumatate, se scobesc, iar miezul se toaca marunt. Se presara si putina sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intre timp, se... »


  • Vinete umplute - Culinar.ro


    Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se taie in doua, pe lungime. Se presara in interior cu putina sare si se lasa o jumatate de ora pe hartie pergament, pentru a se scurge. Se spala... »


  • Tort de clatite cu spanac - Culinar.ro


    Mi-au iesit 6 clatite. Am tocat rosiile, verdeata si ceapa Am pus la calit in ceaunul de la bunica ceapa in uleiul de masline si apoi am adaugat spanacul, supa de legume, rosiile si un praf sare si... »


  • Aperitiv parizian cu branza, rosii si pesto - Culinar.ro


    Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Taiem aluatul in cerculete cu diametrul de 11 cm, folosind gura unui pahar. Asezam cercurile de aluat in tava. Fiecare cerculet il ungem cu sos pesto,... »


  • Gustare de ardei - Culinar.ro


    Ardeii se curata de cotor si seminte, dupa care se taie felii subtiri. Apoi, impreuna cu ceapa tocata marunt, se inabusa in putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile si patrunjelul. Se... »


  • Castraveti umpluti cu ficatei - Culinar.ro


    Castravetii se scobesc si se pun deoparte sa se scurga. intre timp, se pasireaza galbenusurile. Frecam untul, dupa care se amesteca bine cu ouale si pateul de ficat. Se adaugi patrunjel verde,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda