Retete

  • Castraveti umpluti cu carne de vita - Culinar.ro


    Pentru sos: 1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc. Separat, se pregateste o compozitie din marar, ceapa,... »


  • Aperitiv cu spanac si rosii - Culinar.ro


    Se incinge cuptorul la 180 °C. Se curata si se opareste spanacul; se trece printr-un jet de apa rece, se stoarce si se toaca. Se curata rosiile de cotoare si i se taie pulpa cuburi. Se toaca... »


  • Teufel's Toast (Toastul diavolului) - Culinar.ro


    Va recomandam un aperitiv picant dar delicios, care poate fi servit atat pe masa oaspetilor cat si familiei dumneavoastra. Aperitiv iute Se amesteca ketchup-ul, maioneza, sarea,chili si... »


  • Bricks - Culinar.ro


    Foile de bricks sunt rotunde la baza, eu le tai in doua si devin semi cerc. Se ia o jumate de foie pe care puneti putina umplutura de carne tocata (carnea e cruda) si o bucata de branza topita.... »


  • Chiftele de linte - Culinar.ro


    Se fierbe lintea impreuna cu un cartof curatat si-un pastirnac. Se adauga putina sare. la fiert si se lasa pina cind bobul de linte se desface usor. Se trece lintea prin sita, dupa ce s-a racit,... »


  • rosii umplute cu svaiter - Culinar.ro


    Spalam foarte bine rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga cateva minute. Se da svaiterul pe razatoare, se amesteca cu putin miez de rosii, se sareaza si se pipereaza, apoi se leaga cu... »


  • rosii umplute cu oua - Culinar.ro


    Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. - Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfurie adinca cu miezul de piine inmuiat in lapte... »


  • rosii umplute cu orez la cuptor - Culinar.ro


    Se alege orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul crud, o lingurita de unt si trei linguri de... »


  • Macaroane cu spanac - Culinar.ro


    Fierbem spanacul in apa cu sare timp de 1 minut. il scurgi si il lasam la racit. Fierbem macaroanele 15 minute. Dam cascavalul prin razatoare. Peste spanacul scurs adaugi smantana, coaja de lamaie... »


  • Ghiveci de fasole - Culinar.ro


    Se incalzeste fasolea, se prajeste muschiul si ciupercile. Se taie rosiile si cand toate sunt gata se aranjeaza pe o farfurie si se servesc dupa preferintele fiecaruia cu suc sau iaurt. »


  • Chiftelute din rosii - Culinar.ro


    Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde. Se pune ulei la incins intr-un vas, si intre timp se formeaza bilute... »


  • Clatite cu legume - Culinar.ro


    Facem un aluat de clatite, obisnuit, din , ou si faina, apoi se coc clatitele, se asaza pe o farfurie si se pregateste umplutura. Tocam friptura. O taiem fisii subtiri costita afumata, salamul se... »


  • rosii portugheze - Culinar.ro


    Spalam rosiile, se taie capacele si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Le lasam sa se scurga pina cind se pregateste umplutura. Se rumeneste piinea in unt, se farimiteaza cu mina si se pune... »


  • rosii umplute cu macaroane - Culinar.ro


    Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg. Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, smintina, cascavalul dat pe razatoare si oul... »


  • rosii umplute cu cruditati - Culinar.ro


    Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga. Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate felii, cu salata verde tocata marunt si miezul de... »


  • Ardei umpluti cu brinza - Culinar.ro


    Se spala ardeii, se scot semintele, apoi se lasa la scurs. Din branza, unt, smantana, marar tocat si sare se face un amestec omogen cu care se umplu ardeii. Se lasa la rece citeva ore, apoi se... »


  • rosii umplute cu svaiter - Culinar.ro


    Spalam rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga citeva minute. Dam svaiterul pe razatoare, il amestecam cu putin miez de rosii, se sareaza si se pipereaza, apoi se leaga cu un galbenus.... »


  • rosii umplute cu oua fierte tari - Culinar.ro


    Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfurie adinca cu miezul de piine inmuiat in lapte... »


  • rosii umplute cu ciuperci - Culinar.ro


    Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. Spalam ciupercile in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun sa scada pe foc mic, cu o... »


  • rosii umplute cu orez - Culinar.ro


    Alegem orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul crud, o lingurita de unt si trei linguri de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda