Retete

  • Chifle umplute - Culinar.ro


    Rosile se curata de pielita, se taie cubulete, la fel se face cu ceapa si branza, dupa care se amesteca cu carnea tocata. Se adauga oul si celelalte ingrediente si se amesteca bine toata... »


  • Toast cu rosii - Culinar.ro


    Am pisat usturoiul si l-am frecat un pic cu uleiul de masline, am taiat rosiile cubulete, am pus busuiocul si sarea si am amestecata totul. Am prajit painea si am pus amestecul de rosii pe cele... »


  • Budinca de clatite cu carne, branza si cascaval - Culinar.ro


    Pornim cu prepararea aluatului pentru clatite. Se bat ouale cu sare si ulei, se pune faina, se omogenizeaza, se subtiaza cu bere si se coc clatitele. Se caleste ceapa, nitel morcov si ceva usturoi.... »


  • Sloppy Joes, un fel de hamburger - Culinar.ro


    Ceapa tocata fin se prajeste un pic in ulei. Se adauga carnea tocata. Cand au scazut sucurile din carne se adauga otetul, bulionul si condimentele. Se mai lasa putin pe foc la foc mic (pentru a se... »


  • Aperitiv cu pui, delicios si usor de facut - Culinar.ro


    Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie... »


  • Muschiulet cu fructe - Culinar.ro


    Cu cateva ore inainte de preparare, se unge muschiuletul cu putin ulei de masline, se sareaza si condimenteaza si se da la frigider(ideal ar fi de seara pana a doua zi). Muschiuletul condimentat se... »


  • Ardei copti umpluti cu cascaval - Culinar.ro


    Lasam sa se scurga ardeii intr-o strecuratoare apoi pe un servetel de hartie. Am inceput sa umplu ardeii cu cascaval. Ardeii umpluti cu cascaval se trec prin pesmet si ou batut cu sare si piper. Se... »


  • Inca un fel de hamburger - Culinar.ro


    Ingredientele se amesreca bine,se pune 1/2 de ora in frigider apoi se impart in 4 mingi. Se ia cate o minge, se pune intre doua foi de hartie de copt si se intinde cu sucitorul. Se prajesc in... »


  • Cupe de paine - Culinar.ro


    Feliile de paine se ung cu unt topit pe ambele fete pana cand se inmoaie. Fiecare felie se pune intr-o cana sau intr-un castron termorezistent pentru a-si pastra aceasta forma la copt. Se coc in... »


  • Rozete cu carne si branza - Culinar.ro


    Se curata ceapa si se taie marunt. (Eu am calit-o in putin ulei, am adaugat si carnea tocata,le-am calit impreuna si am condimentat cu sare si piper). Se taie cascavalul cubulete. Se spala si se... »


  • Rondele de clatite cu rosii si sunca - Culinar.ro


    - se umple fiecare clatita cu cate o felie de sunca, cu branza si ardei gras rosu (eu am pus si kapia-in mijloc); - se ruleaza clatitele si se aseaza intr-o forma unsa cu grasime(unt); - se coc 10... »


  • Tarta- brad - Culinar.ro


    Eu am facut aluatul intocmai, numai ca am facut un spanac normal, cu faina si lapte. E foarte usor de facut si de efect. Am pregatit tava si ingredientele aluatului. Untul se topeste cu 100 ml.... »


  • Banuti cu camembert - Culinar.ro


    Se ung cu unt 24 de banuti de paine de secara (sau paine cu cereale) pe care am taiat-o cu o forma rotunda. Se unge fiecare banut cu unt, eu am folosit Almette, se lipesc apoi cate doi si se ung si... »


  • Tarte cu rosii si mozzarella - Culinar.ro


    Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se amesteca cu branza de vaci, ulei si lapte. Se condimenteaza cu sare, piper si praf de condimente. Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga... »


  • Samoosa, aperitiv indian - Culinar.ro


    Se pune faina intr-un vas, apoi punem sarea si uleiul Adaugam apa si framantam un pic aluatul. Formam o bila si il lasam sa se odihneasca pana facem compozitia. Se taie cartofii cubulete. Se... »


  • Bruschette cu crema de oua si branza - Culinar.ro


    Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase. Adaugam ricotta (cremoasa) si mai lasam cateva secunde. Luam de pe foc si adaugam... »


  • Medalion de vinete - Culinar.ro


    Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane Am imbracat vinetele in rochite si le-am... »


  • Moristi cu parmezan si rosii uscate - Culinar.ro


    Pe jumatate de foaie, am presarat parmezanul ras, apoi am acoperit cu cealalta jumatate si presat usor cu sucitorul (ca sa lipeasca branza, se poate unge aluatul cu o lingura de lapte/ apa/ou... »


  • Mozzarella impachetata - Culinar.ro


    Indepartam coaja painii (eu am facut din 6 felii de paine proaspat facuta (a mers oarecum mai greu). Cu o lingurita curatam rosiile de seminte si sucul/lichid in care stau semintele, si le taiem... »


  • Ciuperci umplute cu tofu - Culinar.ro


    1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt 2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt 3. se adauga toful dat rpin rasatoarea mare,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda