DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Sos curry de baza - Culinar.ro


    Se pune o craticioara cu fundul gros pe foc mic, cu uleiul, se adauga ceapa si usturoiul. Cînd ceapa devine sticloasasa, se scade focul la minim, se adauga ardeiul iute tocat, ghimbirul ras (sau... »


  • Sos pentru spaghete - Culinar.ro


    Toate legumele se taie in bucati mari. Se prajeste ceapa, apoi se adauga cateii de usturoi. Cind totul s-a aurit, se adauga ardeii grasi si dovleceii. Dupa ce ultimele doua componente se inmoaie,... »


  • Sos de spaghete condimentat - Culinar.ro


    Se pune uleiul de masline intr-o cratita si se incinge. Cind este incins bine, se pun cateii de usturoi, pisati in prealabil, in uleiul incins si se lasa sa se "aureasca" un pic uleiul. In acest... »


  • Sos de rosii si usturoi - Culinar.ro


    Rosiile se fac suc de rosii. Usturoiul curatat si ardeii iuti se dau, cu simburi, prin masina de tocat. Se amesteca totul cu sare. Se poate si conserva. Se pune in borcane, in care se adauga 1... »


  • Sos de rosii cu legume - Culinar.ro


    Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa aceea se adauga bulion de rosii, se amesteca, se subtiaza cu apa sau cu supa de carne... »


  • Sos rosu - Culinar.ro


    O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza cu 2 pahare supa de carne. Se adauga zarzavat... »


  • Sos rosu de ciuperci cu ceapa - Culinar.ro


    Acest sos se poate prepara cu ciuperci proaspete sau uscate. In primul caz, ciupercile tocate marunt se pun in tigaie cu ceapa usor rumenita si amestecind mereu se prajesc pina sint gata. Se... »


  • Sos de rosii - Culinar.ro


    Se curata, se spala, se taie marunt morcovul, patrunjelul si ceapa sau se dau prin razatoarea mica. Se rumenesc intr-o cratita cu o lingura de unt si cu o cantitate egala de faina. Se adauga 3... »


  • Sos de smintina cu mustar si rosii - Culinar.ro


    Intr-un castron se freaca mustarul cu smintina pusa treptat, pine se omogenizeaza. Se adauga ouale fierte, tocate marunt, sosul de rosii, zeama de lamiie si verdeata; se amesteca bine, apoi se... »


  • Sos picant de rosii cu mustar - Culinar.ro


    Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de supa, se adauga pasta de rosii, mustarul, zaharul ars separat intr-o tigaita si... »


  • Sos chinezesc - Culinar.ro


    Se face un rintas din ulei si faina, care se stinge cu o ceasca de supa. Se adauga mustarul si bulionul, amestecind mereu si zaharul, care s-a ars intr-o tigaita separata. Sa nu se uite sarea,... »


  • Sos de rosii condimentat - Culinar.ro


    Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 gr. unt. Cind sint rumenite se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt (iarna se inlocuiesc cu doua linguri de bulion), cimbru... »


  • Tartina „PIZZA” - Culinar.ro


    Se folosesc doua felii de piine mari la care se indeparteaza coaja. Feliile puse pe o farfurie plata, se ung cu ketchup, se presara bucatele de brinza topita sau cascaval, feliile de salam, rosiile... »


  • Suc de rosii - Culinar.ro


    Rosiile se spala, se curata de cotor si se dau pe masina de rosii sau prin storcator (dar recomand masina ca sa stoarca mai bine toata rosia). Sucul rosiilor se pune intr-o oala, se condimenteaza... »


  • Ghiveci de legume pentru iarna - Culinar.ro


    Legumele in afara de vinete, dovlecei si conopida se spala si se curata, dupa care se taie bucatele. Se face sucul de rosii din 5 kg de rosii, si se adauga legumele la fiert in acest suc. Se adauga... »


  • Zacusca de legume - Culinar.ro


    Rosiile se spala, se taie in bucati si se pun la fiert. Se strecoara pana cand se obtine un suc de rosii. Ardeii capia se coc, dupa care se curata. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul si ardeii... »


  • Zacusca de ardei copti - Culinar.ro


    Ceapa taiata marunt se rumeneste in ulei. Se coc intre timp ardeii, se curata, se taie in bucati si se pun peste ceapa. Vanata se curata de coaja si se taie cubulete care se introduc in ceapa. Se... »


  • Zacusca de ardei capia - Culinar.ro


    Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se coc ardeii, se curata, dupa care se rup in bucati si se pun peste ceapa si usturoi. Se lasa la fiert pe foc... »


  • Zacusca de gogosari - Culinar.ro


    Gogosarii se curata de seminte, apoi se taie felii, se spala si se lasa la curs. Separat se pun rosiile la oparit, se curata de seminte si pielite si se pun apoi cu gogosarii la fiert intr-un litru... »


  • Bame conservate - Culinar.ro


    Bamele curatate de codite, se spala, se pun intr-un vas impreuna cu otetul diluat cu apa si o lingura cu sare si se tin acolo cam o ora si jumatate. Se scurg bine si se pun apoi intr-o tava, dupa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda