DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Vinete conservate ca la Bacau - Culinar.ro


    Vinetele taiate in rondele se pun la inabusit in putin ulei. Se coc intre timp ardeii. Separat se curata gogosarii si ardeii capia si se taie fasii foarte subtiri. Se asaza in borcane un rand de... »


  • Pasta picanta de gogosari - Culinar.ro


    Gogosarii si ardeii se curata de seminte, separat se curata si ceapa si se trec toate prin masina de tocat. Se amesteca impreuna cu otetul, sarea, zaharul si pasta de rosii. Se pune apoi pasta la... »


  • Pasta de ardei capia - Culinar.ro


    Ardeii spalati bine se pun la copt. Se curata apoi si se trec prin masina de tocat, dupa care se scurg de zeama pe care o lasa. Uleiul se pune la incins intr-un vas, se adauga pasta de ardei, sarea... »


  • Muraturi asortate - Culinar.ro


    Legumele trebuie sa fie frumoase si nepatate cele atinse inlaturandu-se. Pe fundul borcanului se pun cele care arata mai bine si deasupra cele mai coapte pentru a se consuma primele. Eu folosesc... »


  • Zacusca de fasole boabe - Culinar.ro


    Fasolea se pune de seara in apa. A doua zi se pune la fiert cu sare,pana se inmoaie boabele. Restul legumelor, cu exceptia rosiilor, le-am tocat potrivit, apoi le-am bagat la robot. Rosiile se... »


  • Zacusca de dovlecei - Culinar.ro


    Zacusca de dovlecei se face foarte asemanator cu orice alta reteta de zacusca. Se curata mai intai dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie. Ceapa... »


  • Zacusca cu morcovi - Culinar.ro


    Morcovul si telina se dau pe razatoarea mica si se inabusa cu apa si ulei pana se inmoaie, apoi se adauga ceapa taiata fin si ardeii taiati cubulete. Se fierb la foc potrivit, pana cand... »


  • Zacusca de vinete - Culinar.ro


    Se coc ardeii si vinetele cu o seara inainte, ca sa aiba timp sa se scurga. Se lasa curatate in vase mari, iar cand se pregateste zacusca, ardeii se taie felii subtiri, iar vinetele se rup sau se... »


  • Zacusca de ghebe - Culinar.ro


    Se curata ceapa, se taie in doua si se lasa o ora in apa rece, ca sa-si piarda toxinele. Se toaca marunt si se pune cu 1 l de ulei intr-un vas mare cu pereti dubli, de preferinta un vas de tuci. Se... »


  • Esenta de zarzavat pentru borsuri - Culinar.ro


    Se curata zarzavatul, se taie fideluta si se pune intr-un vas mare. Se curata rosiile de coaja, se taie felii subtiri si se pun peste zarzavat. Amestecul se omogenizeaza cu 500 gr sare, se pune in... »


  • Esenta de zarzavat cu verdeata - Culinar.ro


    Se spala si se curata zarzavatul de coaja tare de deasupra, apoi se taie fideluta si se amesteca cu sare. Se pune totul intr-un castron mare apoi se adauga rosiile taiate felii subtiri si verdeata... »


  • Zacusca de vinete si gogosari - Culinar.ro


    Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna. Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul, in... »


  • Zacusca de ardei si gogosari - Culinar.ro


    Se fierb rosiile si se trec prin sita. Intre timp se coc gogosarii si ardeii. Se curata, se indeparteaza cotorul si semintele, si se taie felii nu prea marunte. Se curata morcovul si se taie... »


  • Dulceata de ceapa rosie - Culinar.ro


    Ceapa se curata de coaja, se taie in jumatati sau sferturi in functie de marime si se feliaza transversal in bucati de circa 4-5 mm grosime. Intr-o tigaie cu fund gros, eventual plasata pe o plita... »


  • Peltea de gutui - Culinar.ro


    Se spala gutuile, si se sterg cu o carpa, dupa care sa tau in 4 si se pun la fiert in 4 l de apa. Se adauga cateva mere cretesti rosii, taiate in 4. Se lasa la fiert aprozimativ 1 ora, la foc mic,... »


  • Zacusca - Culinar.ro


    Am copt si curatat ardeii si vinetele, dovleceii i-am taiat si i-am copt la foc mare cu un strop de ulei amestecand foarte des ca sa evapore apa. Am pus totul in robot ca sa se marunteasca dupa... »


  • zacusca de ciuperci, varianta hibernala - Culinar.ro


    Cu mixerul am tocat mai intai morcovul si apoi am pus si ceapa peste. Legumele trebuie maruntite mai bine decat intr-o mancare oarecare ca sa se lege mai bine, ca la zacusca. Le-am pus la prajit in... »


  • Zacusca de ciuperci - Culinar.ro


    Se pune ceapa in oala, se adauga uleiul (care trebuie sa o cuprinda bine) si se pune pe foc (insa nu direct pe flacara). Se caleste pana devine aurie. Se adauga morcovul (tocat cat mai marunt). Se... »


  • Zacusca de fasole - Culinar.ro


    Zacusca cu fasole este mult mai hranitoare dect cea cu vinete, si mai usor de facut fiindca nu trebuie sa coaceti vinetele, fasolea trebuie doar fiarta. Ardeii capia se coc si se curata. Fasolea se... »


  • Zacusca de vinete - Culinar.ro


    Vinetele, ardeiul galben si gogosarii se coc si se curata de coaja. Se lasa la scurs dupa care se toc marunt impreuna cu ceapa curatata si cu ardeiul capia. Intr-o cratita mare se pune uleiul ( 1... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda