Retete

  • Gogosari aperitiv - Culinar.ro


    Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat, se fierbe uleiul cu zaharul (sau mierea), otetul, pasta de tomate, sarea, piperul si foile de dafin. Cand incepe sa clocotesca, se introduc gogosarii.... »


  • Zacusca de dovlecei cu ardei gras - Culinar.ro


    Zacusca de dovlecei cu ardei gras este o reteta de zacusca deosebita. Mai intai doi dovlecei se taie cubulete si se pun cu sare.Ceilalti se rad pe razatoarea mare si se lasa cu sare pana ce... »


  • Tarta cu legume - Culinar.ro


    Prima data trebuie sa framantam margarina taiata cu bicarbonatul stins in otet, un praf de sare, apa calduta si faina proaspata cernuta. Acoperim cu un servet si lasam sa creasca o ora. Calim... »


  • Tarta cu ardei si ton - Culinar.ro


    Incepem pregatirea acestei retete prin pregatirea aluatului. Se amesteca toate ingredientele, fara a se framanta si se baga la frigider 30 minute. Pentru umplutura se pun ardeii la calit, impreuna... »


  • Foccacia cu vinete si mozzarella - Culinar.ro


    Aluatul l-am preparat in masina de paine, am pus laptele, untul, zaharul, sarea, faina si drojdia si am selectat programul corespunzator. Vinetele se spala, se inderarteaza coditele, se curata, se... »


  • Placinta cu carne - Culinar.ro


    Taie margarina cu cutitul si freac-o intre degeete cu faina cernuta. Adauga un praf de sare si praful de copt, otetul si apa si framanta bine. Da aluatul forma de bila, inveleste-l intr-o folie si... »


  • Rulada de paine cu sunca de Parma, branza, ou si busuioc - Culinar.ro


    Faceti un aluat de paine presarand aluatul cu faina pe masura ce il intindeti sub forma unei foi dreptunghiulare de circa 1 cm grosime. Intindeti foaia pana cand ajunge la dimensiuni de circa 1 m... »


  • Grande Capella Rossa Calzone - Culinar.ro


    Intr-o tigaie mare cu putin ulei de masline, prajiti la foc mare ceapa, usturoiul si vanata. Dupa circa 4 minute, adaugati dovleceii. Continuati sa tineti pe foc inca 5 minute, apoi adaugati si... »


  • Placinta Scufita Rosie - Culinar.ro


    Se incepe prepararea acetui fel de mancare cu umplutura. Se taie ceapa si ardeii si se pun intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Cand ceapa sticleste si ardeiul se scofalceste, adaugam rosiile... »


  • Pogaci cu cartofi - Culinar.ro


    Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte si adaugam o lingura de faina. Spalam cartofii si ii coacem in cuptor. Ii decojim si ii pisam. Cand cartofii se racesc adaugam praful de ardei rosu, sarea,... »


  • Pizza cu costrei si tuchini - Culinar.ro


    Spalam bine costreiul, il strecuram si il punem intr-o tava de 23 de cm, turnam apa in proportie de 1:4, presaram sare, adaugam 1 lingura de delicat si intaritorul alimentar si coacem in cuptorul... »


  • Covrig fiert si prajit - Culinar.ro


    Inmuiem drojdia in putin lapte si amestecam ingredientele (aluatul ar trebui sa fie mai degraba tare). Il intindem la un deget grosime si taiem fasii de 12 cm si le taiem bucati. Le apucam de... »


  • Painica Fufendata - Culinar.ro


    Se amesteca pliculetul de drojdie cu lingurita de zahar si cateva linguri de apa calda, dupa care se lasa la crescut. Se pun apoi 500 g faiana intr-un castron si jumatate din paharul de drojdie, o... »


  • Tarte aperitive cu dovlecei - Culinar.ro


    Se cerne faina.Se adauga sarea,uleiul,drojdia frecata cu zahar si le. Se framanta aluatul pana devine elastic.Se lasa la odihnit 10 minute. Se intinde o foaie ,se decupeaza sfere de ce dimensiune... »


  • Focaccia umpluta cu ceapa si masline - Culinar.ro


    Sarea si faina se amesteca. Drojdia se dizolva in jumatate din cantitatea de apa si se amesteca impreuna cu zaharul. Se lasa sa creasca 10 minute. Dupa acest timp, se pune in faina; se aduga... »


  • Cannelloni cu pui - Culinar.ro


    Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic. Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amesteca mereu. Se lasa 5 minute pe foc. Cand se... »


  • Fougasse cu ceapa rosie, rosii cherry si seminte - Culinar.ro


    1.Se framanta un aluat elastic din apa calduta in care am dizolvat satrea , drojdia, zaharul si uleiul de masline, care se acopera cu un prosopel de bumbac si se lasa la loc calduros,cca 40-50... »


  • Placinte rusesti cu carne - Culinar.ro


    Am inceput cu aluatul pe care binenteles ca l-am pus in masina sa se faca. se incalzeste laptele si se amesteca cu zaharu , se adauga 1,5 cup de faina in care ati adaugat drojdia si sarea. Astea... »


  • Floare cu ciuperci - Culinar.ro


    Coca este facuta dintr-un cub de drojdie dizolvat in apa calduta cu putin zahar si sare, apoi faina (macinis integral de grau) cat cuprinde. Am pus la robot 5 ciuperci medii, un ardei gras, o... »


  • Shaorma - Culinar.ro


    Am preparat aluatul in masina de paine pe programul de 15 min. Am pus in masina apa, sare, ulei si cele doua feluri de faina. Din aluat am facut sapte bile. Intre timp am prajit cartofi si am facut... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda