DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Spirale din mozarella - Culinar.ro


    Drojdia o dizolvam cu zaharul si un pic de lapte cald. Mozarella o blenduiti sau radeti(ca mine). Amestecati totul cu faina,in afara de lapte,pe care il adaugam treptat. Framantam bine pana obtinem... »


  • Pirogi - Culinar.ro


    Se topeste untul pe foc, se adauga laptele (sa fie 37 gr), se dizolva si drojdia in amestecul asta. Se baga totul la framintat pina se dezlipeste de vas. Se lasa la dospit vreo 40 min.... »


  • Minipanzerotti, altfel de calzone (coltunasi) - Culinar.ro


    Am facut un aluat moale, care nu se lipeste (de paine). Am amestecat carnea cu ceapa, sare si restul condimentelor. Am intins aluatul in foaie nu foarte subtire, am taiat discuri de ~8,5cm. Am pus... »


  • Painica umpluta, By Jamie Oliver - Culinar.ro


    Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula. Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute. Intindem alautul si asezam pe el umplutura in... »


  • Patratele de foietaj pentru mic dejun - Culinar.ro


    Punem patratelul diagonal si il umplem cu cele spuse mai sus, parizer, masline, cascaval, ciuperci, inchidem patratelul pe diagonala, ungem colturile cu ou. Le facem si pe celelalte si le punem in... »


  • Lahmacun, piadine turcesti picante - Culinar.ro


    1. Aluatul l-am facut la masina de paine. Daca il faceti la mana procedati ca la un aluat de paine. Trebuie sa stea la crescut cam o ora. 2. In timp ce creste aluatul facem umplutura. Tocam ceapa... »


  • Fougasse Riviera - Culinar.ro


    Am inmuiat drojdia cu zaharul si apa calduta, apoi am adaugat-o in faina cernuta cu sarea, impreuna cu cele 2 lg de ulei. Am framantat bine aluatul -ies~800 g. Pentru ca am avut nevoie de 300 g... »


  • Foietaj cu Philadelphia, legume si sunca - Culinar.ro


    In fiecare pachet de aluat formam cate un rulou de 30 cm lungime si taiem felii de 1,5 cm-20 felii. Din 16 felii, usor suprapuse la capete, formam un cerc in sensul acelor de ceasornic, din... »


  • Mini-burgher - Culinar.ro


    Am luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit. Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati. Le-am asezat in tava si le-am mai lasat la crescut 15 minute. Le-am uns... »


  • Suc de rosii nefiert


    Se aleg ro?ii coapte, se spal? ?n mai multe ape, se cur??? de codi?e, se ?ndep?rteaz? p?r?ile verzi sau stricate ?i se trec printr?o ma?in? de tocat fructe. Sucul ob?inut se toarn? ?n sticle.? Se... »


  • zacusca


    mai intai se spune o rugaciune,apoi te apuci de treaba.Se pun vinetele la copt.intre timp,se curata ceapa,se taie si se caleste impreuna cu ardeiul taiat cubulete cat mai mici.rosiile se spala... »


    zacusca
  • Varza dulce cu carne


    Carnea se spala bine, se taie in bucati. In cratita in care vrem sa gatim varza, se pune ulei (cantitatea de ulei, in functie de cantitatea de carne). Se lasa la prajit carnea si dupa ce aceasta... »


  • Ostropel de prepelite


    Se iau prepelitele si se rumenesc intr-o tigaie, cu ceapa tocata marunt, in unt. Se adauga apoi un praf de faina, se stinge cu putina apa si se acopera vasul, ca sa se fragezeasca carnea. Din... »


  • Musaca de cartofi cu ciuperci


    Se curata si se taie ciupercile si cartofii felii subtiri. Se unge o tava cu ulei si se aseaza un strat de cartofi. Se stropesc cu ulei si sare si se adauga deasupra un strat de ciuperci, apoi un... »


  • Ciorba de fasole boabe


      Pentru a pregati ciorba de fasole boabe mai repede este bine sa punem la inmuiat cu o seara in urma fasolea boabe in apa rece. Fasolea boabe se pune la fiert in apa cu un varf de... »


  • Stufat de mazare


    Mazarea si ciupercile se spala cu apa calduta. Ceapa si usturoiul se taie marunt, iar ardeii si rosiile se taie felii. Se amesteca totul, se pune ulei, sare, piper, apa si se lasa la cuptor pana... »


  • Lasagna cu sos Bolognese


    Ceapa, usturoiul si morcovul se curata. Ceapa se taie marunt cubulete, morcovul se da pe razatoarea cu gauri mici, iar usturoiul se preseaza. In putin ulei calim ceapa, morcovul si usturoiul ( se... »


  • Musaca de cartofi cu piept de curcan


    Se pun cartofii necuratati, bine spalati, la fiert intr-o oala cu suficienta apa. Se fierb cca 20 de minute, la foc potrivit pentru ca sa se patrunda aproape complet. Nu trebuie sa fie fierti... »


    Musaca de cartofi cu piept de curcan
  • Varza murata calita


    Varza murata se spala in cateva ape reci, iar daca este cam sarata se lasa 1-2 ore sa stea in apa rece, apoi se toaca. Varza murata se toaca fideluta. Varza tocata se stoarce in maini pentru a... »


  • Falafel libanez


      Lasati nautul in apa peste noapte, sa se inmoaie. Apoi strecurati-l si pasati-l in robot. Scoateti nautul si puneti ceapa si verdeata in robot. Mixati bine. Adaugati ceapa... »


    Falafel libanez
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda